PROTEST DE STRADĂ PENTRU

SALVAREA ROŞIEI MONTANE

(împotriva legii create cu dedicaţie de guvernul “câinelui” Ponta)

şi ÎMPOTRIVA EXPLOATĂRII GAZELOR DE ŞIST

1 SEPTEMBRIE 2013 ÎN TOATĂ ŢARA

În Bucureşti, protestul va avea loc la Universitate, fântâna de la Arhitectură, pe 1 septembrie 2013,

la ora 17:00. Ne vedem acolo!

11 responses to “

 1. azi vom vedea daca dacii s-au trezit au ba, daca realizeaza noua forma de agresiune economica si psihologica.

  • eee…pana la această conştientizare e drum lung. azi vom vedea daca au priceput romanii macar faza cu Rosia Montană si gazele de sist, si ca aceste 2 chestii ii vizeaza pe toti romanii, la nivel national, deci toti ar trebui sa iasa in strada. Oh well, ca de obicei, nu am niciun fel de asteptari. Am pretentii mari, mai ales de la romanii treziti, dar nu am asteptari. E mai bine asa. Om vedea.

 2. Nu au voie sa va amprenteze !
  Legea nr. 60/2009
  “sa procedeze, in conditiile legii, la cererea persoanelor interesate sau in scopul identificarii criminalistice a persoanelor care au savarsit infractiuni ori sunt suspecte de savarsirea unor infractiuni.”
  O vrajeala “la cererea persoanelor interesate”. Pai, un bogatan poate sa ceara amprentarea mea, de exemplu ?
  http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_completare_art_31_organizare_functionare_politiei_romane_60_2009.php

 3. 40 de hirtiute cu mesajul urmator am dat la ieseni, unele la scara blocului postate, in cartierul meu :

  “Acest mesaj NU este pentru oamenii prea tineri sau prea neinformaţi, prea dezinformaţi, prea manipulaţi şi prea distruşi mental încât să nu poată să înţeleagă 2 corelaţii simple: proiectul cu cianuri de la Roşia Montană = MOARTEA şi exploatarea Gazelor de şist prin fracturare hidraulică = tot MOARTEA.

  Citez definitia psihopatiei si apoi ce gandesc unii din stat si ce cred despre voi :

  “Psihopatia este un tip de personalitate sau dereglare mintală caracterizata partial de comportament anti-social, capacitate diminuata de empatie sau parere de rau si control comportamental diminuat.

  ” Nu imi pasa ce beti si daca va imbolnaviti cand apele otravite de la Rosia montana vor ajunge in apele din Moldova. Mi-am creat o masca formata din promisiuni, manipulari si inselatorii. Promit natura curata.
  Manipulez prin presa si televiziune si va tin cu ochii si mintea conectata la cultura zero pentru a nu va pasa de mediul inconjurator si omenire. Va insel ca tin cu voi si cu mediul inconjurator si zambesc, prin nepasare, otravindu-va apoi apa. Aveti oricum cel mai mic salar din europa, din 1989 incoace dar eu va voi promite salar mare in continuare, indiferent daca sunteti profesori, politisti sau muncitori.
  Va iubesc si va respect. Semnat, statul.”

 4. La mine in oras prezenta a fost f. slaba. Majoritatea participantilor au fost tineri. La final cateva persoane in varsta le-au comunicat organizatorilor ca nu au acces la internet si ca nu au fost informate despre evenimente. Cu toate acestea sa ne rugam ca tara sa nu ajunga doar niste transee in urma exploatarilor. Doamne ocroteste-i pe români!

 5. De unde esti Ana ? La Iasi au fost cu aproximatie 200. La Bucuresti mi-a spus mama, ca s-a uitat la nu stiu ce canal tv, ca au fost 2000. Boii de la Telem si Tvr Iasi NU AU ANUNTAT MITINGUL inainte sa aiba loc. Degeaba joaca “politist bun-rau” cu populatia (o televiziune e impotriva puterii si cealalta nu). Amandoua manipuleaza si toate televiziunile sunt foarte predictibile de multa vreme, pentru cei care au ochi sa vada.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s