Al XIV-lea Congres International de Dacologie 17 18 august 2013, Buzau, Romania – istoria adevarata a Romaniei. Adevarul despre DACIA (edu72)

Al XIV-lea 14 lea Congres Internaţional de Dacologie 17 18 august 2013 Buzau Romania - istoria adevarata a Romaniei Daciei. Adevarul despre dacia si tarile dacice romanesti imperiul dacic poporul roman dacMentionez acest eveniment ca să fim şi noi la curent cu ce se mai întâmplă legat de identitatea milenară a poporului nostru, şi legat de repunerea în drepturi a istoriei Dacilor, în timp ce autorităţile române, cele care ar trebui de fapt să se ocupe de aşa ceva, STAU ŞI FURĂ.

 

Al XIV-lea Congres Internaţional de Dacologie

17 – 18 august 2013, Buzău, România.

OrganizatorDacia Revival International Society

21-26 Broadway, New York, NY 11106, U.S.A./ Tel: 031.810 6172

E- mail: daciacongres2013@gmail.commail@dacia.org

Doamnelor şi domnilor,

«Dacia Revival International Society» are deosebita onoare de a vă invita să participaţi cu lucrări ştiinţifice la cea de-a XIV-a ediţie a Congresului Internaţional de Dacologie 2013, cu tema:

«Pierit-au Dacii ? – B.P. Hasdeu»

Lucrările Congresului vor avea loc la BUZĂU, în zilele de 17 si 18 august 2013, în Amfiteatrul Consiliului Judetean Buzău si în sălile Liceului Pedagogic ”Spiru Haret.

Cu aceeasi pasiune pentru adevăr, cu aceeasi dorintă de a releva rolul primordial al strămosilor daci în faurirea istoriei poporului nostru, sesiunile şi programele asociate congresului vor acoperi multiple aspecte ale istoriei Daciei. Aceste variate oportunităţi de schimb intelectual vor marca stadiul actual al cercetărilor şi vor sugera direcţiile lor viitoare dând, în acelaşi timp, atât cercetătorilor consacraţi, cât şi celor mai tineri, un forum în cadrul căruia să-şi prezinte comunicările.

Detalii despre eveniment aici:

http://www.dacia.org/daciarevival/congresedacologie/41/409

Citiţi şi: 

Istoria adevarata a României. Dacii sunt primii oameni care au populat Europa. Românii sunt DACI, nu romani. Dacia e România si România e Dacia (edu48)

Emilian, 4 aug 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

12 responses to “Al XIV-lea Congres International de Dacologie 17 18 august 2013, Buzau, Romania – istoria adevarata a Romaniei. Adevarul despre DACIA (edu72)

  1. Tematica hazlie cu retorica intrebare a lui hasdeu mi se pare o mare prostie a celor care se dau mari dacologi..napole savesc ..kelaruuuu…pacat =de 14 ani compromit numele dacilor cu slabe tematici=TREBUIE=1=UN partid al dacilor sa le aparam de distrugere patrimoniu -DAVELE[vz. cetateni cetate din arges in ce hal este]–sa legalizam cetateanu dac pentru participarea noastra la viata politica –acum fiind legalizati de genetica Hamburg=2=impunerea rezultatelor Geneticii Hamburg care a legiferat =SINTEM DACI–nu ne tragem din romani=3=Baza genetica Hamburg impune-excomunicarea sc. ardelene si a falsei teze a romanizarii=4= TV.A DACILOR pentru a prezenta evenimente din viata stramosilor nostri si a dacilor care traiesc pe acest pamant=5=Revenirea la numele tarii=DACIA== iar noi daci=victorie sigura pentru iubitorii stramosilor care nu sint altii decit insasi dacii din zilele noastre=ITEREBARE- pentru dacologi[asa zisi]–daca nu va considerati DACI de ce vorbiti despre ei….

    • De ce nu te inscrii la congres? Du-te si spune ce-ai pe suflet legat de daci. Eu zic ca e bine că există asa ceva şi ca au loc conferinte pe aceasta tema etc. Nu stiu ce problema ai tu cu persoanele mentionate si “falsii daci”. Eu zic ca e bine ca fac macar acest lucru. Sigur, un partid, foarte bine! Dar nu poti sa ceri oamenilor alora sa faca si un partid, altfel NU SUNTEŢEŢI DACI ADEVARATI sau etc. Face fiecare ce crede si ce poate. Porneste tu un partid si incearca sa atragi sustinatori. Dar atentie: tema SUNTEM DACI NU ROMANI e complicata pt mintile distruse ale majoritatii romanilor. N-ar intelege nimeni nimic. Oamenii trebuie invatati cate un pic cate un pic despre adevarata noastra istorie, pentru a o putea accepta. Altfel vor zice ca esti nebun si te vor ignora :). Nu mai fi IMPOTRIVA. FII PENTRU. Zi mersi ca sunt niste oameni care se ocupa de asa ceva. Daca n-ar fi aia pe care ii blamezi, probabil istoria dacilor era abandonata de mult… Oh well.

  2. Dr. Napoleon Săvescu: Tinerii României sunt tot mai interesaţi de originile fiinţei naţionale, în contextul globalizării

    O mare surpriză pentru participanţii la Congres a constituit-o prezenţa, cu lucrări, a tinerilor – universitari sau elevi de liceu – ale căror comunicări au atras atenţia asistenţei atât prin temeinicia abordării temei centrale, cât şi prin entuziasmul firesc al implicării totale, prin interesul manifesat faţă de originile noastre, faţă de valorile materiale şi spirituale ale străvechimii acestui popor.
    sursa http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2013-08-23/Dr.+Napoleon+Savescu%3A+Tinerii+Romaniei+sunt+tot+mai+interesati+de+originile+fiintei+nationale%2C+in+contextul+globalizarii

  3. da dar numai vrajeala vorbarie vrem fapte ca dusmanii distrug cetatile noastre si nu avem un partid in parlament ..milioane de DACI l-am vota =TORNA DACI =tara noastra strabuna ..sa creasca mindria in pieptu omului din patria STRABUNA..

  4. DACOLOGI VREM UN PARTID AL DACILOR SA NE PROTEJAM CETATILE..vedeti si voi in ce hal or ajuns..actulii nu tin cont de genetica HAMBURG ca sintem daci o tin landra cu romanizarea si protejaza si reconstruiesc doar cetatile romane..RUSINE AUTORITATI..va veni si vremea sa dati socoteala pentru abuzurii…si nedreptati..

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s