Dedicaţie pentru români – nu uitaţi de lucrurile bune ale României!

Stravechiul dans care ne-a ramas ca testament de la stramosii nostri Daci – Calusarii. Coregrafie Vladimir Curbet, aranjament muzical Vladimir Rotaru si Gheorghe Sevcisin…

4 responses to “Dedicaţie pentru români – nu uitaţi de lucrurile bune ale României!

    • Important din articol este “dar tot autentic geto-dac ramane!” :) Nu ca suntem noi romanii smecheri sau ceva, dar…daca de aici a plecat civilizatia europei…avem un argument destul de puternic sa sustinem ca de pe la noi a pornit calusu. Prin anglia spania ziceau ca de cateva sute de ani. Pai la noi e de prin anu 300 nu stiu cat zicea in articol… Doar ca noi suntem tot timpul mai fraieri, chiar si cand avem dovezi/argumente/documente clare nu suntem in stare sa ne aparam interesul si identitatea milenara. Oh well. Cu asa conducatori… nici nu aveam asteptari. Trebuie insa avute pretentii! Tocmai daia tre sa fim indignati de ce se petrece in jur, legat de orice aspect negativ al Romaniei. Indignati-vă! E unu din primii pasi.

      • Intr-adevar, foarte interesant blogul respectiv. O sa il adaug in lista cu site-uri din articolul cu istoria adevarata a romaniei, desi am gasit acolo destule informatii interesante relevante si pentru prezentul concret in care traim azi.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s