Scrisoarea unei românce din Londra care spulbera iluzia Europei occidentale “civilizate” pe care o au in cap românii din Romania (pol151)

Scrisoarea unei românce din Londra care spulbera iluzia Europei occidentale civilizate pe care o au in cap românii din Romania se intorc acasa inapoi in tara salvarea romaniei tineri

Recomand citirea acestui text legat de iluziile Europei occidentale “civilizate” pe care le au mul’i români în cap, şi în care cred cu tărie. Suntem învăţaţi cu toţii, prin proastă educaţie, manipulare, mass-media, să privim spre Europa vestică, spre occident, ca la Dumnezeu. E timpul să realizăm că singura nostră şansă de a fi cu adevărat fericiţi este să salvăm România, atât cât se mai poate.

(scrisoarea se pare că e mai veche; nu ştiu dacă poza are vreo legătură cu autoarea scrisorii)

Studentă româncă la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!”

Câteva chestii spuse/abordate în scrisoare:

Suntem o generaţie crescută într-o scârbă pentru propria patrie.

Am crescut fiind educaţi să admirăm valorile occidentale „superioare” şi „ideale”.

Ce este de fapt occidentul? Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate tradiţiile… Nimănui nu îi pasă ce gândeşti, ce simţi, ce îţi doreşti. Puţini mai ştiu să iubească, feminismul distruge relaţiile bărbat femeie tot mai mult …

Dumnezeu a fost ucis de Occident.

De ce oare admiram atât de mult haosul Europei vestice?

De ce s-au sacrificat atâţia romani pt viitorul nostru şi noi fugim ca vitele în Occident?

De ce eşti drogată scumpa Românie cu iluzii occidentale?

Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi românii pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere… care au vândut țara pe nimic.

VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ÎN ROMÂNIA!

Cristiana Maria Mărcuș

CITIŢI SCRISOAREA INTEGRALĂ AICI

Citiţi şi:

4 feb 2014: Report on EU corruption issued February 3 by the EU Commissioner for Home Affairs: Corruption widespread in EU  – Report highlights business-political nexus and corruption’s 120bn euros annual cost to European economies. (…) Corruption affects all 28 member countries of the European Union and costs their economies about $162.19bn (120bn euros) a year, according to the European Union report. (Corupția afectează toatele statele membre UE și este responsabilă de ”evaporarea” din economiile lor a 120 de miliarde de euro ANUAL – mai crede cineva în ILUZIA că UE și țările vestice ale Europei reprezintă o civilizație superioară?)

26 nov 2013: Ipocrizia nemărginită a celor de la UE – foarte bun articol de la Dan Tănăsescu despre ILUZIA “Europa Occidentală” (sclavie, FMI, Condiţii aderare UE, Ucraina, Rusia, UE, distrugerea economiei statelor, vizita chinezilor în RO, cum arată România după 7 ani de UE)

Periplu educativ – Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA” (pol146)

18 sept 2013: Mai este Occidentul un model pentru România? – Cum mai poate omul occidental să observe că albul a devenit negru și negrul alb atunci când de mic a fost educat (sau manipulat) să accepte răul ca normalitate? (…) Când ne raportăm la majoritatea oamenilor de acolo nu putem trage decât concluzia că au murit spiritual. (.,.) De aproape un sfert de veac, tinerii români sunt crescuți într-o scârbă față de tot ce e românesc, față de cultura și valorile noastre. Ca alternativă ne-a fost băgat pe gât mirajul occidental al unei civilizații și culturi ”superioare”. Am fost învățați să gândim după maxima ”Ce vine din vest este bun”, fără a mai analiza fiecare lucru în parte. Bogăția materială din Germania, Franța, Anglia, Italia, Spania și alte state ne-a orbit, dar aceasta nu-i decât un ambalaj care ascunde marea sărăcie spirituală a Europei. (…) Să nu uităm că Uniunea Europeană, care până la aderare ne era prezentată ca un dumnezeu de către politicieni, duce un război împotriva valorilor noastre naționale și creștine. (…) Românii ar trebui să se gândească de două ori înainte să se lase manipulați de iluzia occidentală.

Emilian, 25 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

8 responses to “Scrisoarea unei românce din Londra care spulbera iluzia Europei occidentale “civilizate” pe care o au in cap românii din Romania (pol151)

  1. Pingback: Periplu educativ – Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA” (pol146) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Nu trebuie sa citesc stiu foarte bine ce este in afara. Fiica mea este in Elvetia mai toate prietenele mele ma invidiaza, dar, eu le spun cum este si acolo- Groaznic. Au bani dar si muncesc foarte mult (sclavi) pentru bani normal. Imi place acolo o perioada adica maxim o luna dupa aia dorul de tara, prieteni mei si tot ce este aici. Deci o inteleg pe aceasta copila si fiica mea imi spune ca ii este dor , dar poate o data va reveni. Aici este locul meu, unde imi beau cafeaua, unde ma regasesc, Asta este uneori poate nu am bani nici de paine dar sunt acasa.

  3. Au inceput romanii sa se destepte.Se nasc sperantele renasterii nationale.Mii de tineri gandesc la fel.E timpul ca romanii sa se ridice si sa opresca batjocorirea tarii.Romania este o “tara binecuvantata de Dumnezeu“ , dar ticolosii o vor altfel.
    Toata admiratia si consideratia pentru aceasta studenta.Nu a plecat degeaba la studii in strainatate.

  4. Te felicit putini isi doresc s-a se intoarca in tara si cu asemenea idei de a lua tauru de coarne.Noi de virsta 3 suntem neputinciosi fizic,cu sufletu suntem pentru tara,sunt si tineri care gindesc ca tine le trebuie un energizant ,sa se dezmorteasca

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s