Intrebari Ponta

intrebari raspunsuri prim ministru premier victor ponta istoric bibliografie cv securist colaborator securitate violent relatii sexuale cu minori colaborare cu securitatea activitati ilegale ascunse

Advertisements

6 responses to “Intrebari Ponta

 1. Azi senatorii au respins proiectul RM. Avem o lupta castigata si se cuvin multumiri romanilor ziaristi, bloggeri, comentatori, protestatari care au aratat ca proiectul era unul gresit :)

  • Da, efortul tuturor care au facut ceva, orice si au pus umaru fizic sau online este de apreciat. Dar, atentie: au respins proiectul DE LEGE făcut cu dedicatie pentru exploatarea de la Roşia Montană si compania RMGC. NU proiectul Rosia Montana. Proiectul minier Roşia Montană merge inainte – urmatorul pas e obtinerea acordului de mediu de la MMediu. O sa scriu ceva despre asta candva.

   ” Senatul a adoptat cu 119 voturi “pentru”, 3 voturi “împotrivă” şi 6 abţineri Raportul elaborat de Comisia parlamentară specială pentru Roşia Montană, care este de respingere a proiectului de lege în forma transmisă de Guvern. Actul normativ are caracter organic, iar Senatul este prima cameră sesizată, Camera Deputaţilor fiind forul decizional.”

   Sigur, acest act normativ (proiectul de lege) este o nemernicie infecta care va fi oprita definitiv la camera deputatilor. Si sigur, este o victorie de etapa. Insa proiectul Rosia Montana este tot acolo, asteapta sa fie demarat prin alte moduri. Stapanii care conduc toate companiile astea prin care exploateaza resurse din tarile colonii nu se vor da la o parte asa usor. Se lupta de 15 ani, nu or sa renunte prea curand… Puterea – guvern + parlamentari pregatesc acum un “Cadru general” pentru toate exploatarile. Pai sa te tii acolo ce nemernicii de articole vor fi, exproprieri in stanga si dreapta, putere infinita companiilor care au obtinut licenta de la ANRM etc etc etc. Om trai si om vedea ce le mai coace mintea bestiilor care ne conduc si…tre sa fim pe faza. Lupta nu e deloca terminata. Mai periculoase acum sunt gazele de sist. Oh well.

   • Da, asa este, trebuie sa fim in continuare pe faza. Cu prioritate, mai avem de aparat pamantul si sursele de apa.

 2. Despre – pt ce trebuie sa fim pe faza

  Roşia Montană în Parlament. Etapa legii « uite popa nu e popa » !
  autor Theophyle, fragmente de la sursa Contributors.ro
  (…)
  Am subliniat in text miza reala: modificarea legii minelor nu va viza doar Rosia Montana, ci ORICE proiect minier. Practic, orice companie din lume care detine o licenta de explorare sau exploatare va putea declara, cu complicitatea tradatorilor si vanzatorilor de tara din USL, ca lucrarile ei sunt “de interes public deosebit” si va putea expropria linistita proprietarii romani!
  (…)
  Miza declararii oricaror lucrari PRIVATE drept lucrari “de interes public deosebit” este ENORMA si consta in incadrarea inselatoare in cadrul articolului 1 din cadrul Protocolului nr. 1 a Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului şi Libertăţilor Fundamentale:
  ”Orice persoană fizică sau juridică are dreptul la respectarea bunurilor sale. Nimeni nu poate fi lipsit de proprietatea sa decâtpentru o cauză de utilitate publică şi în condiţiile prevăzute de lege şi de principiile generale ale dreptului internaţional”.
  (…)
  Dincolo de discutiile privind redeventele, masurile de protectie a mediului, cianuri etc, aceasta este ADEVARATA miza a proiectului privind RMGC : punerea bazelor legislative care vor permite ca orice « investitor » care cotizeaza la partid sa poata expropria proprietarii romani in numele unor investitii declarate « de utilitate publica ». Intrucat la suprafata nu mai este nimic de furat, USL-istii se pregateste sa ne fure si bogatile subsolului.

  • da, pai asta insemna acel “cadru general” de care vorbeau toti… Deci MAI RAU decat legea cu dedicatie pt ROsia Montana. Acum vine un CADRU GENERAL cu dedicatie tututor cotropitorilor ROmaniei, nu doar pentru exploatari minere, nu doar pentru ROsia MOntana. PT ORICE. Dar romanii NU PRICEP. Nu pricep ca ii vizeaza pe ei, pe familia lor si copiii copiilor lor. SUnt hipnotizati, drogati, distrusi mental premeditat si nu price… asta e situatia si nu stiu cum iesim din treaba asta.

 3. Ce traim acum este restauratia anilor 50!!!
  ROMANIA este in colaps moral ,educational,sanitar,industrial,agrigol,fapt pt. care trebuie sa luptam…cu toate metodele!PENTRU COPII NOSTRII SI PAMANTUL PT. CARE AU MURIT STRAMOSII NOSTRII!
  ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s