Celebrul discurs Benjamin Freedman 1961 despre adevarul din spatele celor doua Razboaie Mondiale – SUA, Anglia, Germania, Rusia, evrei, interese oculte, Palestina (nom34)

Celebrul discurs Benjamin Freedman 1961 adevarul din spatele celor doua Razboaie Mondiale SUA Anglia Germania Rusia evrei sionisti interese oculte Palestina cine conduce lumeaUrmăriţi celebrul discurs al lui Benjamin Freedman 1961 la hotelul Willarddespre cum sioniştii au stat în spatele celor două războaie mondiale şi despre interesele oculte pe care le urmăreau:

Pasaj 10 minute în română:

Discursul integral de 40 min în engleză:

Citiţi şi: 

Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33)

Despre Sionism pe wikipedia – destul de interesant:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Sionism   (interesant că în filmul Matrix, care este foarte foarte asemănător cu ce se întâmplă în realitate, şi anume că suntem sclavii unei puteri ascunse, există denumiri precum Zion – ultimul oraş al oamenilor, Nebuchadnezzar – nava lu’ Morpheus, iar la link-ul de pe wiki se vorbeste de opera „Nabucodonosor” a lui Verdi etc)

SCRISOAREA MAREŞALULUI ION ANTONESCU CĂTRE WILHELM FILDERMAN, PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI COMUNITĂŢILOR EVREIEŞTI DIN ROMÂNIA (citiţi inclusiv comentariile)

Emilian, 24 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

7 responses to “Celebrul discurs Benjamin Freedman 1961 despre adevarul din spatele celor doua Razboaie Mondiale – SUA, Anglia, Germania, Rusia, evrei, interese oculte, Palestina (nom34)

 1. Pingback: Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  • Da, pai portiuni ale discursului său se gasesc pe youtube cu titlul “a former zionist…” sau ” a former jew…” etc. Unii se mai convertesc la moralitate. Alţii descoperă în anumite momente ale vieţii adevărul dur din jurul lor şi sunt indignati. Unii dintre iei au si pozitii publice. Din pacate putini. Un exemplu este si tanarul fost soldat din videoclipul postat in textul cu Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO . Eu ma intreb… DE CE ACCEPTĂ evreii de buna credinta toate aceste lucruri, de ce acceptă să fie mânaţi ca nişte oi, deşi îi duce capul şi pot vedea şi înţelege ce se întâmplă în jurul lor… ? Să fie doar neinformare sau manipulare din partea liderilor lor? Sau se bucură şi ei de avantajele materiale pe care le au, ca cetăţeni evrei, pe această planetă şi acceptă închizând ochii toate mizeriile pe care le fac liderii lor? Oh well. Discursul este foarte tare. Si spune la un moment dat ca are documente care sa dovedească faptul ca tot ce spune este adevărat. Probabil că multe dintre acele documente se află prin diferite locuri. Probabil unele accesibile si publicului larg. Dacă va sta cineva să “scormonească” probabil va gasi si alte marturii in acest sens.

  • Pai principalii “actori” politici de pe scena romaneasca din prezent – Basescu si Ponta sunt vanduti clar intereselor straine. S-a vazut in nenumarate randuri cumetria dintre ei si diferite entitati straine. Doar un exemplu – Basescu la referendum a fost sustinut de Germania + SUA (am scris pe blog AICI) iar Ponta acum are consilier american pe resurse energetice si se zbate sa dea companiilor americane ultimele resurse naturale pe care le mai avem – rosia montana, gaze sist etc. Suntem o tara mica ce ar putea fi foarte mare (a demonstrat asta economia Romaniei lui Ceausescu), dar cu conducatori sclavi corupti precum cei pe care ii avem acum slabe sanse. Poate daca trecem sub influenta ruseasca s-o schimba ceva, ca spatiul Euro-Atlantic ne-a demonstrat ca ne tine pe post de colonie si ne respecta precum un stapan pe sclavii lui. Oh well.

   • Comentariu de la Ana Maria: Este si parerea mea ca am avut realizari f. bune in mai toate domeniile. Insa nu influenta ruseasca a fost cauza. Socialismul ne-a fost impus, iar in conditiile date, Ceausescu, a facut tot ce s-a putut mai bine.
    Fara un lider care sa-si iubeasca tara si neamul, nici o influenta, fie de la est sau vest, nu este benefica. Oh well :)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s