Abuzurile jandarmeriei impotriva cetatenilor nevinovati – VIDEO ridicare oameni pasnici din strada – bagati cu forta la duba si amendati (pol150)

video poze imagini galerie foto abuzurile jandarmeriei impotriva cetatenilor nevinovati bucuresti romania proteste de strada pasnice protestatari bagati in dupa drepturile omului lege politie 14Comunicat Asociaţia România Fără EI: Statul politienesc primeste o noua lovitura! Jandarmeria a fost condamnata sa plateasca daune morale in valoare de 50.000 lei (500 milioane lei vechi) ca urmare a abuzurilor impotriva cetatenilor pasnici in exercitarea drepturilor fundamentale.Ca presedinte al Asociatiei Romania Fara Ei am fost in prima linie a luptei pentru drepturile omului, pentru democratie si libertate, dar si in lupta pentru o schimbare reala. Aceste concepte vin in contradictie cu “ordinele” jandarmilor, insa mai exista o speranta pentru drepturile omului in Romania, pentru apararea si exercitarea lor. Un nou proces a fost castigat dupa ce am fost retinut in mod abuziv de aparatul represiv al Jandarmeriei in mai multe randuri pentru ca, alături de colegi, ne-am exercitat in mod pasnic si civilizat drepturile fundamentale la libera intrunire si libera exprimare. Detalii în continuare, texte atasate, Galerie FOTO şi un VIDEO reprezentativ privind abuzurile jandarmilor:In mai multe randuri am cerut autoritatilor: Primului Ministru Ponta, Ministrilor de interne Rus si Stroe anchetarea tortionarilor din Jandarmerie. De fiecare data am primit un raspuns de la Jandarmerie prin care eram instiintat ca Jandarmeria a actionat legal. Iata ca Justitia confirma abuzurile si pedepseste Jandarmeria la plata daunelor morale. Sentinta nu este definitiva.

Legea Jandarmeriei 550/2004 face obiectul unei exceptii de neconstitutionalitate aflata in deliberare la Curtea Constitutionala, exceptie ce priveste neconstitutionalitatea interactiunii dintre cetatenii civili, pasnici si trupele de politie militara, jandarmii, interactiune tipica statelor totalitare, desi avem o Politie demilitarizata cu aceleasi atributii.

Anexate va transmit (click pentru a le vedea): Hotararea JudecatoreascaPlangerea făcută contra abuzurilorExceptia de neconstitutionalitate si Concluzii pentru CCR.

GALERIE FOTO – capturi din filmuleţul de mai jos cu ABUZURILE JANDARMILOR IMPOTRIVA OAMENILOR NEVINOVAŢI:

Filmul evenimentelor poate fi vizionat pe canalul Youtube Romania Fara Ei:

“Puteti sa va exprimati dar depinde despre ce!”, “Aveti o nemultumire pentru care trebuie sa cereti aprobare!”, “Aveti o atitudine de protest!”, “Toata lumea la duba!”, “Protestati prin non-actiune. Suntem forte de ordine!” – vorbe care ar trebui sa ne dea de gandit.

Legea 60/1991 a adunarilor publice, republicata, este depasita si Jandarmeria refuza sa respecte legile superioare si sa actioneze in concordanta cu Constitutia Romaniei, Conventia pentru apararea drepturilor omului dar si jurisprudenta CEDO, folosind forta armata impotriva cetatenilor pasnici pentru intimidare, descurajare si inabusirea oricarei voci a cetatenilor nemultumiti, atitudine caracteristica unui stat politienesc.

George Epurescu, Presedinte Asociatia Romania Fara Ei

Tel: 0742689126,

gepurescu@yahoo.com

gepurescu@gmail.com
www.romaniafaraei.ro

www.stopfracturare.ro

Menţiune Ce-i cu noi? : ASTA SE ÎNTÂMPLĂ PENTRU CĂ AM PERMIS, NOI TOŢI CA POPOR, SĂ FIM CONDUŞI DE NIŞTE BESTII CORUPTE DE OAMENI POLITICI INFECŢI CARE ÎŞI URMĂRESC DOAR PROPRIUL INTERES. ATUNCI CÂND SUNT DERANJAŢI DE LA FURAT, DE CĂTRE OAMENI OBIŞNUIŢI, NEVINOVAŢI ŞI PAŞNICI, CARE CER ÎN STRADĂ, PERFECT LEGAL, DREPTATE ŞI NORMALITATE, BESTIILE CARE NE CONDUC TRIMIT PE EI POLIŢIE ŞI JANDARMERIE – FORŢE REPRESIVE ALE DICTATURII STATULUI AUTORITAR ŞI POLIŢIENESC ÎN CARE TRĂIM ASTĂZI. ÎN FILMULEŢUL DE MAI SUS AŢI VĂZUT DOAR O MICĂ PARTE DINTRE ABUZURILE JANDARMILOR ASUPRA UNOR OAMENI NEVINOVAŢI. CE VĂ GARANTEAZĂ, OAMENI BUNI, CĂ MÂINE…POIMÂINE… NU VEŢI FI VOI CEI RIDICAŢI, BĂGAŢI LA DUBĂ, INTIMIDAŢI, AMENINŢAŢI, DUŞI LA SECŢIE ŞI AMENDAŢI? CE, DOAR PENTRU CĂ SUNTEŢI “NEVINOVAŢI” SUNTEŢI ÎN SIGURANŢĂ? LA FEL DE NEVINOVAŢI ERAU ŞI OAMENII DIN IMAGINI !!! DOAR CĂ EI AU AVUT CURAJUL DE A SE RIDICA ÎMPOTRIVA NEDREPTĂŢII. RESTUL OAMENILOR… SUNTEM TOŢI NIŞTE SCLAVI CARE ACCEPTĂ NEDREPTATEA LA NESFÂRŞIT!

 

Emilian, 18 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportmentul uman.

One response to “Abuzurile jandarmeriei impotriva cetatenilor nevinovati – VIDEO ridicare oameni pasnici din strada – bagati cu forta la duba si amendati (pol150)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s