Periplu educativ – Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA” (pol146)

Periplu educativ Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile mit Europa civilizata democratia SUA teritorii colonizate colonii africa america franta UE anglia 1Un material interesant primit pe mail despre adevărul care se ascunde în spatele dezoltării ţărilor “civilizate”, “dezvoltate” din occident şi nu numai (Franţa, Anglia, Rusia, SUA, Germania, Austria + Ungaria, Spania + Portugalia, Italia, Olanda, Belgia, Elveţia, Japonia, China), despre cum s-au dezvoltat “marile state ale lumii” la care mulţi dintre noi se uită cu respect şi veşnică apreciere, despre ororile şi atrocităţile făcute de aceste state pe spatele teritoriilor colonizate şi prăduite pentru OAMENI (forţă de muncă – sclavi) şi RESURSE NATURALE, de-a lungul timpului.

“Europa civilizată” şi “Democraţia SUA” sunt iluzii cu care mulţi români se îmbată. E timpul ca românii să se trezească la realitate şi să nu mai aştepte minuni de la nu ştiu ce ţări, pentru că NIMĂNUI NU ÎI PASĂ DE NOI. NOI suntem în UE pentru că la nivel înalt s-a dorit colonizarea, prăduirea şi distrugerea ţării noastre, nu din alt motiv. NOI suntem cei care ar trebui să ne salvăm! Degeaba aşteaptă unii milă sau ajutor de la aceşti “lupi moralişti”. Nu ne vor oferi nimic! Doar singuri ne mai putem salva! Detalii în continuare:

Un periplu educativ – ADEVĂRATA FAŢĂ A ŢĂRILOR CIVILIZATE:

În ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta. Iata care este adevarul despre moralistii din afara tarii, „pionierii democratiei”, ai drepturilor omului, ai umanismului s.a.m.d.:

FRANTA: putere coloniala care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri patrati, aproximativ 9% din intreaga suprafata a uscatului mondial. Un numar impresionant de tari au fost ocupate cu forta de catre francezi. Prosperitatea Frantei se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale.

Iata cateva dintre acestea – Algeria , Camerun, Ciad , Gabon , Niger , Senegal , Tunisia , Madagascar , Maroc, Vietnam, Laos s.a.

In plus, jumatate din Franta a fost colaboratoare cu Germania in al 2-lea razboi mondial si asta nu pare sa deranjeze atat de mult cat alianta Romaniei cu Germania.

A facut masacru in coloniile din Nordul Africii cand acestea si-au cerut independenta si chiar dupa dobandirea independentei au intervenit direct sau indirect in evenimentele politice ale fostelor colonii. Azi sunt inapoi in Mali la jefuit.

ANGLIA: cel mai mare imperiu colonial si sclavagist pentru o perioada de timp (in America ) – a cuprins peste 20%!!! din suprafata uscata a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea – India, Australia , America de Nord, Africa de Sud, Birmania s.a.

Vezi și asta: http://dantanasescu.ro/2015/02/23/atrocitatile-imperiului-britanic-lagarele-din-kenya.html

RUSIA: tara in care s-a nascut comunismul, o pacoste si o nenorocire pentru Romania. Si-a consolidat pozitia de putere mondiala si prin crimele si jaful la care si-a supus tarile vasale. Iata cateva dintre tarile exploatate de Uniunea Sovietica – Romania , Moldova , Polonia, Ucraina , Belarus , Georgia, Lituania, Letonia , Estonia , Armenia , Kazakstan , Uzbekistan s.a..

SUA: Intemeiata pe genocidul indurat de indienii americani carora europenii le-au ocupat pamintul pe care locuiau de mii de ani.  Populatii intregi exterminate, infometate, alungate in rezervatii ca niste animale salbatice ca sa faca loc foamei de inavutire a colonistilor europeni. Cea mai mare tara cu oranduire sclavagista dupa caderea Imperiului Roman ce inca a practicat segregarea rasiala p ana prin anii 60.

Exemplu al democratiei si iubirii crestine?

Poate o ora Duminica la biserica…

Aventurile militare germane din cele doua razboaie mondiale i-au accelerat industrializarea si inarmarea si i-au transformat in jandarmul planetar. Fortati si de expansionismul Rusiei si Chinei comuniste SUA, dupa Al Doilea Razboi Mondial, a purtat mai mult de 10 razboaie importante – Vietnam , Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in toate colturile planetei mai mult sau mai putin legitime. A rasturnat regimuri instalate democratic si de frica comunismului pe care tot ea l-a finantat, a sustinut dictatori corupti si sangerosi atat pe continentul american ( Chile , Argentina etc) cat si Africa (Mobutu in Congo ) sau Asia .

Au finantat in America Centrala grupari armate teroriste vinovate de crime pe banda rulanta. Nu le-a pasat ca poate oamenii saraci din acele tari aspira la acelasi nivel de prosperitate si democratie ca in SUA. Sub masca apararii drepturilor omului si cu  ajutorul institutiilor financiar bancare multinationale au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: “Sa le luam petrolul libienilor!”.

In Afganistan mai important decat Bin Laden erau minereurile strategice de care  complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-si mentine suprematia. Desigur ca se pune si intrebarea ce se intampla cu planeta daca nu contrabalansau amenintarea  expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost o lume mai buna? Putin probabil daca ne uitam ce a insemnat gulagul Sovietic si revolutia culturala din China unde se taiau degetele pianistilor.

De vizionat şi acest filmuleţ despre istoria adevărată a SUA (click)

De citit şi acest pasaj preluat de pe Facebook Adrian Grioriu:

America este un experiment social sustinul de un clan ocult international. Sistemul lor a fost functionabil doar pentru ca au avut the federal reserve ,institutie privata care tipareste bani neacoperiti pe care i-au mai si inmultit tehnic cu un sistem fractional prin intermediul unei economii false. Au promovat masina lor de bani cu ajutorul armatei si a razboaielor in numele unor libertati false interpretate intr-un cadru limitat de optiuni , au sabotat constant toate sistemele sociale internationale si au corupt intreaga omenire ca sa se mentina in top. Au facut cu intreaga omenire exact ce a facut Cristofor Columb cu indienii nativi din America , le-au dat cioburi de sticla fara nici o valoare si le-au luat aurul si diamantele dupa care in numele celor mai bune intentii le-a dat paturi infectate cu tuberculoza ca sa-i extermine. Banii lor falsi inputerniciti de catre un buget militar de 80 % au sabotat intreaga omenire prin intermediul manipularii ,jocurilor politice , coruptiei si fortei. Toata politica asta de integrare internationala si world government este doar o conspiratie de alienare si control al omenirii pentru niste motive foarte dubioase. Romania nu este condusa de conducatorii nostrii, Romania este condusa din ambasada ameticana de la Bucuresti. Sintem condusi de dusmanii natiunii romanesti.

GERMANIA: izvor al culturii si tehnicii europene a provocat doua razboaie mondiale cu consecinte catastrofale – zeci de tari ruinate, genocid planetar zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!!

Au infaptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost facuti sclavi epuizati prin munca silnica, au fost gazati, si arsi in cuptoare precum gunoaiele. Este un fapt ce nu se va sterge din memoria colectiva a lumii pana la sfarsitul istoriei universului. L-au ajutat pe Lenin sa revina in Rusia ca sa il submineze pe tar si stim ce a urmat. Au impartit Polonia si Romania cu Rusia si Ungaria. Atacandu-l l-au fortat pe Stalin sa transforme URSS in superputere mai repede decat isi imaginase el.

La incetarea ostilitatilor tragedia in spatele cortinei de fier a continuat pentru tarile ocupate de armata rosie in timp ce Germania ajutata de fostul dusman SUA s-a recladit si a prosperat. Noi am platit 20 ani datorii de razboi URSS-ului ca tara invinsa.

AUSTRIA si UNGARIA: – Imperiul Austro-Ungar a avut sub stapanire Cehoslovacia, partea nordica a Regatului Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, Transilvania, Bucovina, parti din Banat, Crisana si Maramures, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei si a Ungariei se bazeaza si pe crimele si jaful din teritoriile ocupate. Toti cei care trudeau si erau taxati astfel incat balurile vieneze sa functioneze, dar nu prea o faceau de bunavoie si cand se rasculau ori erau impuscati ori eviscerati (trasi pe roata) si alte lucruri ce nu prea au incaput in partiturile muzicii clasice vieneze ale epocii. In rest ordine curatenie si civilizatie nu?

SPANIA si PORTUGALIA: vinovate de un urias genocid prin exterminarea indienilor din America Centrala si de Sud masacrati torturati  arsi pe rug convertiti cu forta la crestinism transformati in sclavi ca si negrii adusi din Africa urmata de jefuirea sistematica a resurselor naturale si in deosebi a aurului si argintului care au relansat economia nu doar din peninsula Iberica ci din toata Europa Occidentala.

Descoperirea Americii ar trebui marcata cu o zi de doliu la nivel planetar nu cu serbarile indecente pentru inceputul genocidului american. Ambele tari si nu numai, poarta uriasa rusine a comertului cu sclavi destinati plantatiilor din SUA, America Centrala si de Sud care au prosperat prin munca acestor oameni vanati ca animalele si adusi in lanturi de la mii de kilometri(cei care supravietuiau calatoriei). Tari profund crestine cu catedrale pana la cer nu?

ITALIA: a avut colonii in Africa de Est si a visat ca alaturi de Germania sa participe la marele jaf planetar dar desi  au fost initiatorii fascismului european NU au fost considerati tara invinsa pentru ca italienii si-au tradat aliatul si pe IL DUCE la timp. Atat italienii cat si nemtii i-au sustinut in masa pe Musolini si pe Hitler crezand ca nemernicia se va infaptui fara costuri prea mari in sunet de fanfara pas de defilare cativa comunisti asasinati si falfait de steaguri si cam atat. Romania n-a avut acest noroc si cand ar fi vrut sa paraseasca alianta nu i s-a permis. SUA si URSS erau intelese deja. Cand i s-a permis era prea traziu si oricum fusesem vanduti deja la schimb.

OLANDA: Mai intai colonia Africa de Sud (pierduta in favoarea Britanicilor) si apoi coloniile din Asia de Sud Est au fost o mana cereasca aducand profituri uriase pentru micul stat care nu ne vrea astazi in Schengen.

BELGIA: A exploatat din greu resursele minerale (cupru diamante etc), si naturale ale fostului Congo Belgian(capitala Kinshasa ). Plecarea lor a lasat o tara in razboi civil care a fost impinsa in dictatura aspra si corupta a lui Mobutu (sustinut de CIA ca sa nu intre rusii) dupa a carui disparitie a revenit la razboiul civil, interetnic si saracie. Detine minerale strategice pe care multi si le doresc. Ghinionul lor.

ELVETIA: pe langa ceasuri si ciocolata a mai adapostit in banci si aurul nazistilor si al americanilor al rusilor al oricui, al infractorilor si mafiotilor de pretutindeni si nenumarate bunuri si valori furate din toate colturile lumii. Cand ai atatia bani in banci parca iti vine sa iti speli si sa iti apretezi rochita de doua ori pe zi. Cum sa nu tii lectii de morala si eficienta manageriala sarantocilor?

JAPONIA: Tarile din Asia poarta o vie amintire din razboiul mondial legat de atrocitatile comise de “inalta civilizatie” japoneza care a aruncat asupra lor nu flori de cires si poezie ci bombe si a trecut prin baionete si copii si femei si a supus la torturi si umilinte inimaginabile polulatiile ocupate.

Casa imperiala ar trebui saptamanal sa ceara iertare acestor natiuni pentru tragedia de care este si ea direct raspunzatoare dar se abtine pana in ziua de azi. Probabil ca originea divina le interzice acest lucru. Sunt detestabili. La fel ca si pe Germania, fostul inamic SUA, i-a ajutat sa redevina ce au fost si mai mult decat atat.

CHINA: inchisa in ea insasi mii de ani acum incepe sa scrie pagini surprinzatoare in istoria lumii si deja a modificat niste echilibre economice ce dainuiau de ceva vreme. Ramane de vazut pana unde si ce va induce asta in insasi structura sociala si politica a Chinei. Sa speram ca fara convulsii, pentru ca ar fi tragic pentru noi toti. Partidul unic insa este o garantie ca vor fi convulsii, dar nici un astfel de colos fie si pluripartinic nu garanteaza linistea si pacea, mai ales daca se pune pe facut politie internationala in slujba democratiei.

Exista o singura regula, toate aceste mari puteri “democratice” isi urmaresc doar propriile interese economice si strategice. Doar naivii cred altceva.

Ţările „civilizate” pot fi considerate adevăraţi „lupi moralişti”. Lupi moralişti care ne dau nouă lecţii de morală… Iar noi ca proştii stăm şi îi ascultăm…

România a fost invitata la masa bogatilor lumii sa puna pe masa tot ce are: mai ales OAMENI şi RESURSE NATURALE… şi doar sa aseze scaunele, sa scuture fata de masa, sa curete covoarele si sa manance resturile la masa servitorilor.

Noi ne lipim cand de unii cand de altii in speranta ca ne vom realiza si noi interesul national. OK, dar putina demnitate nu ar strica.

Desigur, lista ororilor infaptuite de tarile “dezvoltate/civilizate” din Occident si Extremul Orient care si-au consolidat puterea si prosperitatea prin crima si jaf este mai larga. Prin urmare, ar trebui sa privim lucrurile mai in profunzime si sa nu mai acceptam impertinenta talharilor moralisti ai planetei care ne tot dau lectii pe diverse teme. Pana la urma, ei reprezinta tari care au “mainile” patate de sange si prin ce au facut nu demult sunt antiteza a ceea ce predica. Daca adevarul ar fi respectat, toti acestia ar trebuie sa le spuna pentru inca 500 de ani celor din tarile pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, “va rugam sa ne iertati!”.

Astazi atacurile si invaziile nu se mai fac doar cu armata ci si prin instrumente economice financiare bancare si bursiere controlate tot de cei mentionati anterior.

Si daca e sa privim la acel trecut care ne reprezinta pe noi, românii, iti amintesc, cititorule, ca suntem urmasii unui popor care:

– NU AVEA SCLAVI,

– UNDE FEMEIA ERA EGALA BARBATULUI si

– CREDEA IN NEMURIRE INAINTE DE CRESTINARE.

Asta este ceea ce defineste natura noastra profunda si depinde de noi ca traditia inalt spirituala sa reinvie. Sau macar spiritul de la Marea Unire.

(autor necunoscut, material primit pe mail)

Citiţi şi:

26 nov 2013: Ipocrizia nemărginită a celor de la UE – foarte bun articol de la Dan Tănăsescu despre ILUZIA “Europa Occidentală” (sclavie, FMI, Condiţii aderare UE, Ucraina, Rusia, UE, distrugerea economiei statelor, vizita chinezilor în RO, cum arată România după 7 ani de UE)

20 sept 2013: Noua orânduire comunistă europeană – Într-o Uniune Europeană întemeiată pe concepte comuniste, nu voi avea niciodată conştiinţa apartenenţei la o comunitate artificial creată, de fapt un monstru hibrid, manevrat din umbră, pus să macine, încet, între fălcile lacome, aceleaşi mereu grămezi de oameni fără voinţă proprie şi fără identitate, aşternute, drept jertfă, la picioarele de lut ale acestui idol fals.

18 sept 2013: Mai este Occidentul un model pentru România? – Cum mai poate omul occidental să observe că albul a devenit negru și negrul alb atunci când de mic a fost educat (sau manipulat) să accepte răul ca normalitate? (…) Când ne raportăm la majoritatea oamenilor de acolo nu putem trage decât concluzia că au murit spiritual. (.,.) De aproape un sfert de veac, tinerii români sunt crescuți într-o scârbă față de tot ce e românesc, față de cultura și valorile noastre. Ca alternativă ne-a fost băgat pe gât mirajul occidental al unei civilizații și culturi ”superioare”. Am fost învățați să gândim după maxima ”Ce vine din vest este bun”, fără a mai analiza fiecare lucru în parte. Bogăția materială din Germania, Franța, Anglia, Italia, Spania și alte state ne-a orbit, dar aceasta nu-i decât un ambalaj care ascunde marea sărăcie spirituală a Europei. (…) Să nu uităm că Uniunea Europeană, care până la aderare ne era prezentată ca un dumnezeu de către politicieni, duce un război împotriva valorilor noastre naționale și creștine. (…) Românii ar trebui să se gândească de două ori înainte să se lase manipulați de iluzia occidentală.

Scrisoarea unei românce din Londra care spulbera iluzia Europei occidentale “civilizate” pe care o au in cap românii din Romania (pol151)

Istoria adevarata a României. Dacii sunt primii oameni care au populat Europa. Românii sunt DACI, nu romani. Dacia e România si România e Dacia (edu48)

GALERIE HĂRŢI – COLONIILE “MARILOR PUTERI”:

Emilian, 30 iunie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “Periplu educativ – Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA” (pol146)

  1. Pingback: Adevaruri despre tarile occidentale dezvoltate. Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA” | NewsInfo1000

  2. Pingback: Scrisoarea unei românce din Londra care spulbera iluzia Europei occidentale “civilizate” pe care o au in cap românii din Romania (pol151) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. Mi-a placut articolul pana cand la final ai dat-o in bara:
    ‘– NU AVEA SCLAVI’: GRESIT. Tiganii au fost sclavi sute de ani. Bine, nu li se spunea sclavi ci robi. Asta pana Cuza i-a eliberat. Asta este si principalul motiv pentru care avem o minoritate tiganeasca asa mare.
    ‘-UNDE FEMEIA ERA EGALA BARBATULU’: si aici ai comis-o din nou.Femeia nici acum nu este considerata egala cu barbatul in anumite paturi sociale. Violenta domestica, casatorii aranjate sunt inca la ordinea zilei in zona rurala. Tarile scandinave sunt singurele unde chiar am intalnit egalitate reala intre barbat si femei:
    Aia cu nemurirea nu ma bag ca nu stiu si e o chestie de religie…

  4. Si de ce dracu ar trebui sa fie femeile egale cu barbtul??Pentru ca asa merge propaganda si manipularea in Europa pana ne autodistrugem?Tarile scandive in sus si in jos…sunt cel mai prost exemplu posibil.Aia sunt primii care vor disparea in urma spalarii pe creier cu politici corecte…feminismul si indibitocitea face ravagii iar muslimii vor vor duce la disparitia noastra,a europenilor fara probleme.Treziti-va!!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s