Efectele supararii, emotiilor si gandurilor negative, legea universului, stresul si neintelegeri in cuplu, iertarea si iubirea (edu43)

Efectele supararii, emotiilor si gandurilor negative, probleme emotii suparare gandire negativa pozitiva stresul si neintelegerile in cuplu, iertarea si iubirea dusmanilor legea universului ceicunoi ce-i(material primit pe mail – selectaţi din el ce credeţi că este folositor şi corect)

Efectele Supărării 

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina mari neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic . De aceea nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească. Detalii în continuare:

Gândul 
Oricând aveţi gânduri negative despre o persoană, să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei.

Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm şi ne omorâm unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru.

Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers. Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru.

Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenţa noastră.

Toate gândurile emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.

În cuplu 
Neintelegerile într-o relatie de cuplu vin din nevoia de a-l controla şi domina pe celălalt.

Fiecare încearcă astfel să aibă controlul şi să rămână deasupra întregii situaţii.

Când controlezi o altă fiinţă îi iei energia, îţi faci plinul pe socoteala altuia.

Astfel devii vampir energetic.

Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioară.

Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură.

O agresivitate subconştientă faţă de bărbaţi / femei se transformă într-un program de autodistrugere.

Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoţional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună.

Cu cât este mai puternică dependenţa de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre faţă de ea.

Dependenţa naşte agresivitatea, iar agresivitatea produce boala.

Dependenţa de dorinţe, frica, depresia şi supărarea atrag gelozia.

Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieşi cât şi unui alt om.

Ori de cate ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă şi intrăm în suferinţă.

Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă.

Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor.

În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaşare de omul iubit. Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat, cu atât mai mult creşte dependenţa de el.

Dependenţa de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul şi spiritul şi sufletul.

Despre problemele personale
Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite, pentru că ele pot prelungi durata lor.

Când nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne îndepărtăm de ele.

Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora.

Esenţial este când vorbiţi despre problemele şi emoţiile dvs. să nu căutaţi milă sau compătimiri.

Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe, încercaţi să nu aduceţi sentimentele acestea acasă.

Ieşiţi în stradă cu deosebire în locurile înverzite şi plimbaţi-vă!

Nu faceţi din casa dvs o groapă de gunoi energetic.

Dacă locuiţi de câţiva ani şi aţi saturat spaţiul cu regrete, supărări şi spaime, amintiţi-vă momentele în care v-aţi certat şi supărat, aşezaţi-vă în acel loc, iertaţi, anulaţi agresivitatea faţă de iubire, rugaţi-vă (de ce nu ?)!

Descărcare
Este mai bine să plângeţi, decât să urâţi.

Dacă n-aţi reuşit să vă învingeţi pe dvs. înşivă, agresiunea se acumulează în mod inevitabil.

Atunci când plângeţi, agresiunea apărută se distruge.

Muncă
Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte.

Înseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie permanente şi în fiecare ocupaţie să găsim plăcerea. Dacă nu există plăcere, orice activitate se poate transforma într-o suprasolicitare şi va dăuna sănătăţii.

Încercati sa identificati cat mai corect care este munca care v-ar aduce satisfactii prin insasi existenta ei in viata dvs.

Nu cautati neaparat satifactii materiale. Nu căutaţi plată, nici laudă şi nici o răsplată, orice aţi face. Săvârşind ceva bun noi pretindem imediat recompensă. Aceste dorinţe aduc ca rezultat suferinţa.

Cu cât veţi intensifica acest tip de pretentii, cu atât va creşte nivelul de agresivitate şi se va întări programul de autodistrugere.

Ofense (atacuri/răzbunare), Iertare şi Iubire
Când cineva te jigneşte, nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el, întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu.

Dacă n-o accepţi, urmează ca purificarea sufletului să se înfăptuiască prin boli şi nenorociri, iar dacă nu eşti pregătit nici pentru aceasta, ea vine prin moarte.

Această formă de purificare ne este dată prin intermediul celor apropiaţi, de aceea în măsura în care reuşim să-i iertăm, în aceeaşi măsură sunt posibile schimbări interioare de profunzime.

Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul.

Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate.

Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat, ne putem vindeca de o boală gravă.

Cum dăruieşti aşa primeşti!

Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia atât de multă iubire către întreaga lume, încât iubirea se va întoarce la tine din belşug.

Răzbunându-te, te faci egal cu adversarul. Iertându-l, te arăţi superior. Iertând, ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Ar trebui să fim conştienţi că iertând, îi eliberăm pe cei care ne-au greşit, deci iertând oferim libertate.

Să alegi calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.

O gândire sau o acţiune negativă este resimţită dureros de mii de organisme.

De aceea există o lege a naturii şi a ştiinţei (Principiul al III-lea al mecanicii cunoscut si sub numele de Principiul actiunii si reactiunii), conform căreia răul pricinuit altora ne face rău şi nouă înşine.

De aceea străduinţa de a ierta duşmanii şi de a îndrepta spre ei numai gânduri de pace şi iubire constituie un act protector pentru noi înşine.

Aşadar… suntem ceea ce suntem, ca rezultat a ceea ce gândim!!!

Să vă fie de folos !

(Sursa materialului în comentariul de mai jos)

Citeşte şi:

Emotiile negative si pozitive. Cum sa gandim corect. Gandirea pozitiva si cea negativa. Pesimisti si optimisti (edu34)

Inima, emotiile, trairile, gandurile si sentimentele modifica ADN-ul. Un emitator mai puternic decat creierul (div19)

Noi preluăm elemente nocive din conştiinţa colectivă doar atunci cand solul propriei minţi e tulburat deja

Emilian, 23 mai 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

11 responses to “Efectele supararii, emotiilor si gandurilor negative, legea universului, stresul si neintelegeri in cuplu, iertarea si iubirea (edu43)

 1. Pingback: Inima, emotiile, trairile, gandurile si sentimentele modifica ADN-ul. Un emitator mai puternic decat creierul (div19) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 2. Pingback: Emotiile negative si pozitive. Cum sa gandim corect. Gandirea pozitiva si cea negativa. Pesimisti si optimisti (edu34) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 3. Am recunoscut autorul acestor invataturi. Este Serghei Nicolaevici LAZAREV, bioenergoterapeut rus.

  Am gasit si bloguri care au postat acelasi art.

  http://autoeducare.ro/tag/serghei-n-lazarev
  “Am primit un mail cu urmatorul continut, mi se pare foarte interesant, si de aceea mi-am dorit sa-l postez si aici. Din pacate in mail nu este specificata sursa, dar ulterior am aflat ca acest fragment face parte din cartea “Diagnosticarea karmei” de S.N. Lazarev.”

  http://intelligentjobs.blogspot.ro/
  http://www.luanamedia.ro/efectele-supararii-pot-fi-devastatoare/

 4. nu trebuie sa ne suparam scriem parerea tot timpu pina obosim si nu ne inervam nu ne suparam si sintem fericiti si bucurosi ca avem cu cine ne distra…..multumesc.

  • Comentariile nu apar imediat pentru ca trebuie aprobate de mine, iar eu nu stau non stop in fata calculatorului. Deci daca lasati un comentariu, cel mai probabil il veti gasi aparut pe site pana la sfarsitul zilei.

 5. LAZAREV,,are dreptate in multe privinte noii oamenii santem propri nosrtri dusmani nimeni nu este vinovat de ce ni se intanpla,,decat noi insine prin fapte ganduri ,invidie ura furie barfa dezbinari ranchiuna ,noi si numai noi,felu nosrtu de fi de ane purta cu animalele oameni din jur

  • Da, si poporul/oamenii poarta o mare parte din vina pentru ca nu sunt in stare sa aleaga in frunte lor oameni de buna credinta. Insa nu cadea in capcana autoinvinovatirii pentru dezastrul in care traim. Sigur, suntem vinovati pentru multe greseli si rezultate din viata noastra. Insa sa nu uitam nicio secunda in ce hal ne afecteaza viata comportamentul politicienilor corupti care guverneaza aceasta tara doar in interesul lor, impotriva interesului poporului roman. Oricat de buni si minunati am fi noi oamenii obisnuiti, ceea ce ni se intampla ar fi la fel de rau daca in fruntea tarii si in administratia locala exista gunoaie de oameni. Deci foarte bine, sa ne schimbam si noi, sa fim mai buni. Dar sa nu avem vreodata impresia ca este suficient. Fara inlocuirea politicienilor cu niste oameni de buna credinta ceea ce ni se intampla va fi la fel de rau.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s