Eveniment GRATUIT Permacultura 11 , 12 mai 2013, Strambeni, Arges. Excursie la tara, claca traditionala, agricultura eco, plantari rasaduri legume fructe pomi, cazare cort etc (eco36)

Eveniment GRATUIT Permacultura 11 , 12 mai 2013, Strambeni, Arges. Excursie la tara, claca traditionala, agricultura eco, plantari rasaduri legume fructe pomi, cazare cort compost gradina

(promovez un eveniment ce va avea loc weekend-ul viitor)

“PermaBlitz” de ziua internationala a permaculturii – în Strâmbeni, jud Argeş:

Sambata si duminica, 11 si 12 mai 2013, organizam un “permablitz” (o intalnire interesantă şi educativă) de ziua internationala a permaculturii!! (ziua ar fi 5 mai, dar nu se imbuca cu Pastele, asa ca amanam o saptamana!)

Ce inseamna asta??
Vom face o claca traditionala, vom vorbi despre permacultura (agricultură tradiţională, bio, eco, organică, sustenabilă etc), vom planta rasaduri şi multe alte activităţi într-o grădină tradiţională, ca “la ţară”. Totul se întâmplă în localitatea Strâmbeni din judeţul Argeş.

Eveniment GRATUIT Permacultura 11 12 mai 2013, Strambeni, Arges. Excursie la tara, claca traditionala, agricultura eco, plantari rasaduri legume fructe pomi, cazare cort harta bucuresti

“Intrarea” este gratis, dar fiecare participant trebuie sa-si asigure mancarea sau sa cotizeze la ce putem cumpara din sat. Detalii  în continuare:

Cazarea este cu cortul + 2 camere in casa. Va rugam sa va aduceti perna si patura/cearceaf!!

Vă rog să confirmati inscrierea printr-un e-mail la permacultura.strambeni arouund yahuu.com (scris calumea) sau telefon la 0747 438 246. V-as ruga sa-mi spuneti si de unde veniti (si daca mai puteti lua pe cineva in masina sau cautati sa veniti cu cineva cu masina), daca sunteti vegetarian, si care este situatia cu cazarea (aveţi cort sau vreţi să dormiţi pe aici prin vecinii primitori etc).

Vă astept! Toate cele bune!

Gabi.

Detalii despre ce se întâmplă la Strâmbeni şi care e faza cu permacultura găsiţi aici: Experimente “permaculturale” la Strambeni

Noutăţi privind evoluţia ideilor şi lucrărilor de permacultură de la Strâmbeni găsiţi aici: “Food forest” / Gradina silvica – introducere

Evenimentul pe Facebook aici: PermaBlitz de ziua internationala a permaculturii ( https://www.facebook.com/events/132926786890040/ )

Pagina de Facebook a celui care organizează: Permacultură Strâmbeni  ( https://www.facebook.com/permacultura.strambeni )

Galerie FOTO Strâmbeni:

Eu Emilian, nu am nicio legătură cu cei de acolo. Mi s-a părut interesant şi aproape de Bucureşti, de aceea am promovat pe blog chestia asta.

Emilian, 8 mai 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s