Vreme buna la protestul impotriva gazelor de sist 4 aprilie 2013 Bucuresti, 17:30, Universitate. Romanii inca liberi mental ies in strada si spun NU fracturarii hidraulice in Romania (eco32)

cum e vremea buna timp urat ploaie innorat frig cald protest 4 aprilie 2013 bucuresti impotriva exploatarii gazelor de sist contra anti fracturare hidraulica bucurestenii ies in strada

click pentru mărire

Pentru diseară se anunţă vreme numa bună de un protest de stradă. Cam 14 grade. Nici cald, nici frig, nici ploaie, nici zăpadă, nici caniculă….deci… NICIO SCUZĂ penibilă prin care să te auto-minţi că nu ai ce căuta la protest. Te interesează să ai o viaţă sănătoasă pe termen lung, tu şi familia ta? Te interesează să mai poţi mânca ceva sănătos (nepoluat) şi să mai poţi bea apă curată şi pe viitor, atât tu cât şi copiii şi rudele tale? ATUNCI MIŞCĂ-ŢI FUNDU’ LA PROTESTUL ÎMPOTRIVA GAZELOR DE ŞIST! Ieşi din apatia jalnică în care se complace poporul român şi TREZEŞTE-TE LA REALITATE! FII LIBER ŞI LUPTĂ PENTRU NORMALITATE ŞI DREPTATE! Guvernul vrea să exploateze gazele de şist prin metoda criminală  fracturare hidraulică ce ne va polua mediul (apa şi hrana de zi cu zi) şi ne va distruge sănătatea. NOI NU VREM ASTA!  TOŢI ROMÂNII SUNT VIZAŢI!  TOATĂ ŢARA! DECI IEŞIŢI ROMÂNI ÎN STRADĂ! E singura noastră şansă. Şi cel mai mult contează NUMĂRUL celor care ies în stradă să protesteze… Detalii în continuare:

UPDATE 5 aprilie 2013: GALERIE FOTO ŞI OPINII DE LA EVENIMENT – CLICK AICI.

BUCUREŞTENI: TREZIREA!  NE VEDEM PE 4 APRILIE 2013 (adică AZI), LA UNIVERSITATE, la 17:30, zona Statuilor, deasupra noii parcări subterane.

Detalii despre eveniment şi protestele care au loc în toată ţara în peste 30 de localităţi găsiţi aici:

http://www.facebook.com/events/441981515876644/ (ROMÂNIA SPUNE NU FRACTURĂRII HIDRAULICE)

http://stopfracturare.ro/

Acum un an, împotriva gazelor de şist au ieşit în stradă, la Universitate, 3 ţânţari de bucureşteni (poze şi detalii AICI). Sunt tare curios dacă acum, după un an în care am văzut cum politicienii MINT spunând în campanie electorală că se opun gazelor de şist (după care vin la putere şi le susţin cu vehemenţă), după ce am văzut cum companiile americane (gen Chevron) îi ţin de sclavi pe guvernanţii nostri servili – dispuşi să calce în picioare interesul general al poporului român pentru a satisface interesele firmelor (gigant) respective, după ce am aflat mai multe detalii despre procesul criminal de fracturare hidraulică şi cât de toxic şi nociv este, după toate acestea şi multe altele care s-au întâmplat în ultimul an….. să vedem dacă le-a mai venit bucureştenilor mintea la cap… încât să fie şi ei în stare SĂ IASĂ O DATĂ ÎN STRADĂ PENTRU NORMALITATE ŞI DREPTATE!

Doamne ajută! (e posibil ca asta să fie de fapt singura speranţă…)

protest universitate martie 2012 impotriva contra anti exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica fracking gaze de sist toxice chimice pericole exploatare mediu sanatate uman

Emilian, 4 aprilie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Vreme buna la protestul impotriva gazelor de sist 4 aprilie 2013 Bucuresti, 17:30, Universitate. Romanii inca liberi mental ies in strada si spun NU fracturarii hidraulice in Romania (eco32)

  1. Cum spunea George Carlin, Dumnezeu nu tine cu popoarele. Fiicare se roaga ca el sa fie ajutat impotriva celuilalt. Asa si cei care au stat acasa. Daca crezi ca Dumnezeu ne poate ajuta, poate, dar eu cred ca majoritatea nu merita.

  2. iulia, au fost vreo 70 de oameni in Iasi (saptezeci), nu cum spunea prostul ala din linkul pe care l-ai dat ca au fost 1000 de oameni.

    • Cine zicea de peste 1000 se referea probabil la nivel national…nu de Iasi sau un singur oras. Desi…la cum ii stim pe barladeni – cei mai treziti dintre romani la capitolul gaze de sist – e posibil ca acolo sa fi fost cei mai multi in strada la protestul din 4 aprilie.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s