Cum trimiti colet in Spania Italia UE. Clujeanul care iti duce coletul cu bicicleta oriunde in Europa. Cu doar 1 euro! (eco29)

Visky Zsolt, Cum trimiti colet in Spania Italia UE Clujeanul care iti duce coletul cu bicicleta oriunde in Europa. Cu doar 1 euro! plimbari pe bicicleta trafic alternativa transportUite peste ce am dat pe net. Un tânăr din Cluj,  Visky Zsolt, pasionat de mers pe bicicletă se pregăteşte pentru următoarea lui escapadă în Europa. Şi nu doar că se plimbă pe bicicletă prin europa, dar transportă şi colete din Cluj, în ţările europene, pentru 1 euro.

Clujeanul care iti duce coletul oriunde in Europa. Cu 1 euro! (sursa AICI)

Visky Zsolt se pregateste sa porneasca, in iulie 2013, intr-o calatorie pe bicicleta prin Europa. Nimic iesit din comun pana acum. A mai fost, si au mai fost si altii inaintea lui. Ineditul expeditiei este acela ca tanarul va transporta colete pentru un pret simbolic: 1 euro. Detalii în continuare:

August 1900. Poetul pasionat de ciclism Constantin Cantilli pleca spre Paris, pe bicicleta sa “Gladiator” din fata Teatrului National din Bucuresti. Dupa 10 zile si sase ore, Cantilli ajunge la Paris, expeditia sa fiind recunoscuta de atunci drept “prima calatorie europeana cu bicicleta”.

Iulie 2013. Absolventul de Litere Visky Zsolt planuieste sa porneasca in Europa pe bicicleta sa Cannondale, incarcata cu zeci de colete inghesuite in cateva genti. Primul curier international pe bicicleta, care porneste din Cluj spre Batranul Continent.

E unul dintre acei tineri care te inspira. Are privirea blanda si in acelasi timp agera, in timp ce invarte in mana telefonul Nokia vechi de cativa ani. Nu da check-in, e prea vechi aparatul si oricum pagina de facebook si-a facut de putin timp.

Calculeaza cu voce tare cat timp i-a ramas pana la urmatoarea “evadare” in lume. Nu mai e mult, cateva luni. Pana atunci, licenta si ceva bani pusi de-o parte sunt obiectivele pe termen scurt.

…………………………

Citeşte continuarea aici: http://www.ziardecluj.ro/clujeanul-care-iti-duce-coletul-oriunde-in-europa-cu-1-euro/

Pagina de Facebook a lui cred că este asta: http://www.facebook.com/zsolt.visky

Cred că poate fi contactat la adresa de mail care apare pe acest blog: http://gilles-the-postman.blogspot.ro/.

Din păcate nu e nimic scris şi în limba română.

Despre importanţa bicicletelor în trafic citeşte aici: Avantajele unei infrastructuri reale pentru biciclete în oraş. Piste benzi de biciclisti în trafic (bici1)

Emilian, 14 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s