De ce sunt romanii huliti si injurati de statele “civilizate”? Discriminare, generalizare si rasism in Europa (pol108)

discriminare romani romi tigani jidani huliti UE secolul 21 anglia franta japonia italia ce cred europenii despre poporul roman Romania discriminare, rasism, generalizareRomânii sunt poate cel mai hulit şi înjurat popor din Uniunea Europeană, pe plaiurile ţărilor vestice, unde e plin de “oameni civilizaţi”, care fac generalizări şi discriminări fără nicio problemă, la adresa unui popor, pe care de fapt nu îl cunosc. Este corectă atitudinea europenilor şi altor popoare care ne analizează doar parţial, dar ne judecă definitiv? Cititi materialul următor care detaliază puţin această problemă: 

(material primit pe mail – sursa iniţială a lui este aceasta: http://capitalismpepaine.ro/2013/03/06/romane-jidan-imputit-2/ )

Romanii sunt ca “jidanii” secolului 20 –  Iată ce cred alții despre noi, despre români. Din păcate, că ne convine sau nu, asta pare să fie părerea majorității europenilor despre majoritatea românilor.

“De ce nu porţi steaua galbena, jidane?”

Va mai amintiți de asta? N-ar trebui s-o uitați: ca in curând o sa vi se aplice chiar vouă. “Pai eu nu sunt jidan, sunt român, sunt urmașul dacilor”. Nu zău? Ei, afla ca pentru europeni, pașaportul românesc este in clipa asta, exact ce era steaua galbena pentru naziști.

Nici un popor nu e mai hulit, mai disprețuit, mai urat in Europa, decât românii. Fiecare secol are calul lui de bătaie, victimele lui, pe care da vina pentru toate eșecurile: in secolul 20 au fost evreii. In secolul 21, sunt românii.

Românii sunt jidanii secolului 21.

CA sa fie măcelăriți, împotriva evreilor s-a lansat o campanie oficiala de propaganda. In presa au fost publicate acuzații absurde: ca răpesc copii germani si ii omoară (deși la politie nu se înregistrase nici o răpire).

Ei bine, exact aceeași campanie are loc acum in Europa, împotriva împuțiților de români. Nu exista zi in care sa nu apară știri despre curvele din România, despre hoții de buzunare din România, despre cerșetorii din România, despre criminalii si violatorii din România:

– In Marea Britanie, Daily Mail chiar s-a specializat in biciuirea românilor. Cum sa nu te înfurii pe români, când vezi acest articol despre cum fura ajutoarele sociale ale  britanicilor? (vezi Marea Britanie taie ajutoarele sociale)
– In Franța, Căile Ferate au pus in trenuri afișe cu “Atenție la hoții de buzunare ROMÂNI”. De fapt, in Franța, campania împotriva românilor e oficiala si susținuta chiar de televiziunea de stat: încât au protestat chiar unii jurnaliști francezi: Le Post, La Roumanie moquée chez Ruquier: un racisme à géométrie variable?
– In Italia, o româncă care avea nevoie de un transplant a fost lăsata sa moara, iar medicul a spus cu voce tare: inimile italienilor nu sunt pentru români.
– Până si in Japonia, după uciderea studentei de la Otopeni, presa a scris: “românii sunt criminali cunoscuți in lume, care exporta crime oriunde se duc si ca sunt prezenți si in Europa de Vest cu lanțuri de prostituție, rețele de cerșetori si crime din toata gama posibila. Este deja tipic pentru români sa dea vina pe “țigani”. Ii sfătuiesc pe toți japonezii sa stea departe de români, pentru ca sunt oameni foarte periculoși si necivilizați”.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI ( http://capitalismpepaine.ro/2012/11/21/romane-jidan-imputit/

Citeşte şi:

Uniunea Europeană, un proiect şantajabil?

Diabolizarea României, o “operă” bine lucrată şi din Est, şi din Vest

Emilian, 4 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “De ce sunt romanii huliti si injurati de statele “civilizate”? Discriminare, generalizare si rasism in Europa (pol108)


  1. Bine ca romanii sunt asa de buni si lasa BRD in tara la noi… Apropo, primarul Iasi a facut biletul de tramvai dupa alegeri de la 1,6 lei la 2 lei, dar cei care l-au votat dorm in continuare se pare…sau au bani prea multi. Ai jucat jocul Skyrim ?. Nu l-am terminat inca. Era un preot in acea lume medievala care mai mult monolog facea si spunea ca strainii daca iti interzic dreptul la religie, vor intra si in casa si vor lua si afacerile. Ca in Romania. The elves sunt strainii si romanii, vai de capul lor… Asculta pana la sfarsit

    • Nu am jucat. Dar interesanta analogia cu ce spune nenea ala in joc. Cred ca cel care a inregistrat vocea a ragusit si nu a mai putut vorbi 2 zile dupa inregistrare la cum vorbeste :) Interesant.

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  3. Pingback: Muzeul Culturii Tiganilor ( rromilor ) in Sectorul 6. Probleme de fond, galerie foto, integrarea tiganilor in societate, planuri ascunse UE (pol154) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s