Respect bulgarilor pentru protestele de strada impotriva mafiei si coruptiei guvernantilor. Cand se vor trezi romanii? (pol107)

poze imagini video proteste de strada protestatari bulgaria respect bulgarilor manifestatii impotriva coruptiei anti mafie eradicarea saraciei scumpiri curent electricitate, ceicunoi.wordpress.comMomentul în care Băsescu era “şmecher natural” la TV împotriva lui Arrafat a fost scânteia care a aprins protestele de stradă din România, din ian-feb 2012, când mii de oameni au ieşit în stradă în toată ţara împotriva lui Băsescu dar şi a celorlalte partide şi a clasei politice actuale în general. În Bulgaria scânteia a fost se pare scumpirea bruscă a preţului la electricitate, fapt care a dus la proteste masive de stradă (nu ca cele de la noi), pe 17 feb 2013 (şi ulterior), împotriva clasei politice, împotriva corupţiei, a mafiei, a furtului banilor publici, a sărăciei. De ce este DEMOCRATIC, NORMAL, şi DE DORIT să protestezi în stradă împotriva nedreptăţilor puteţi citi în textul meu de aici: Este normal sa protestam? De ce nu ies mai multi romani in strada? Lupta pentru drepturile noastre si pentru o viata normalaAlte detalii şi VIDEO de la protestele din Bulgaria găsiţi în continuare:

Citiţi şi articolele următoare despre protestele de stradă din Bulgaria februarie 2013:

3 martie 2013: Zeci de mii de bulgari protestează faţă de corupţia şi sărăcia din ţară

Guvernul bulgar demisionează. Premierul bulgar: Poporul ne-a încredinţat puterea, astăzi i-o dăm înapoi

Bulgarilor nu le ajunge o demisie!

“Suntem mulţi, suntem puternici! STOP Mafiei!” Zeci de mii de bulgari continuă protestele faţă de sărăcie şi corupţie

Protestele de stradă din Bulgaria ieftinesc curentul electric

Comuniștii români cad ca bulgarii

Emilian, 25 feb 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Respect bulgarilor pentru protestele de strada impotriva mafiei si coruptiei guvernantilor. Cand se vor trezi romanii? (pol107)

  1. Pingback: Este normal sa protestam? De ce nu ies mai multi romani in strada? Lupta pentru drepturile noastre si pentru o viata normala prin proteste (pol106) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s