Aplicatie online – verifica ce probleme cauzeaza vertebrele coloanei vertebrale. Sanatatea omului (s24)

aplicatie online verifica sanatatea coloanei vertebrale hernie de disc disclocarea vertebrelor ce alte probleme de sanatate boli care pot aparea, efecte coloana ceicunoiAm primit pe mail un link către o aplicaţie online prin care poţi verifica ce probleme (asupra căror organe şi părţi ale corpului) sunt cauzate de proasta funcţionare a coloanei vertebrale, mai exact a fiecărei vertebre în parte. Habar n-am cât de “accurate” (corecte) sunt informaţiile de acolo, poate un “specialist” din domeniul medical, cu mintea deschisă ne poate povesti mai multe detalii, însă fiind o chestie interesantă, am pus-o pe blog. Vă puteţi juca mişcând mouse-ul pe fiecare vertebră în parte, la următorul link (site-ul este în engleză):

http://www.chiroone.net/why_chiropractic/index.html

P.s.: Cei care au probleme cauzate de coloana vertebrală (dureri de spate, luxatii, cifoze, scolioze, spondiloza, discopatii, anumite hernii de disc, torticolis, platfus, enurezis, sinuzita, amigdalite, cefalee, angina pectorala determinata de cauze mecanice – coaste care apasa cordul, probleme digestive determinate de cauze mecanice, tulburari menstruale, alte afectiuni datorate unor cauze mecanice) şi au sub 30 de ani, sunt din Bucureşti şi sunt dispuşi să cheltuiască în jur de 10 euro pentru a-şi rezolva problema, mă pot contacta pe mail pentru a le recomanda un cabinet. Cabinetul este valabil pentru oricine, însă problemele se rezolvă “miraculos” mai ales la persoanele mai tinere, care n-au stat cu coloana distrusă zeci de ani.

Emilian, 13 feb 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Aplicatie online – verifica ce probleme cauzeaza vertebrele coloanei vertebrale. Sanatatea omului (s24)

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s