ADEVARUL despre COTA UNICA, IMPOZITUL PROGRESIV, IMPOZITUL FORFETAR. Impozitarea corecta a profitului. Mici intreprinzatori. Mari afaceristi. Avantaje si dezavantaje (pol102)

impozit pe profit, cota unica este injusta ii avantajeaza pe marii bogati afaceristi, saraceste micii intreprinzatori si oamenii obisnuiti, impozit forfetar, impozitare progresiva, ceicunoi.wordSigur că nu mă pricep prea mult în domeniul economic şi că deţinerea adevărului în domeniu nu se află la mine. Însă asta nu înseamnă că nu pot recunoaşte o logică simplă şi nişte argumente de bun simţ, atunci când le văd. Vreau doar să recomand celor interesaţi de stabilirea impozitelor, modalitatea de impozitare a profiturilor şi modul în care noi toţi cotizăm la statul român (deci teoretic toată lumea ar trebui să fie interesată, pentru că sunt lucruri de interes public), două articole scrise de candidatul Partidului Alianţa Socialistă la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, în Colegiul 2 Senat Bucureşti – Lucian Sârbu. Detalii în continuare: Mai întâi, un articol mai vechi (dar valabil şi azi), care explică frumos modul în care COTA UNICĂ îi dezavantajează pe cei care câştigă puţin şi îi avantajează pe cei care câştigă mult, găsiţi apăsând pe schema următoare:

impozit pe profit, cota unica este injusta ii avantajeaza pe marii bogati afaceristi, saraceste micii intreprinzatori si oamenii obisnuiti, impozit forfetar, impozitare progresiva, ceicunoi.word

“Eu am scris de mai multe ori pe acest subiect, dar astăzi voi face şi un grafic, ca să înţeleagă de data asta până şi cei mai proşti dintre proşti de ce cota asta unică e, de fapt, o mizerie injustă.”

Al doilea articol interesant, despre impozitul forfetar, neo-forfetar şi impozitarea progresivă găsiţi apăsând pe imaginea de mai jos:

impozitare progresiva este corecta, cota unica este o mizerie injusta, impozitarea profiturilor trebuie sa fie progresiva mai mult la bogati mai putin la saraci, ceicunoi.wordress

Sursa articolelor: http://newsfromromaniannet.blogspot.ro/

 

Emilian, 25 ian 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “ADEVARUL despre COTA UNICA, IMPOZITUL PROGRESIV, IMPOZITUL FORFETAR. Impozitarea corecta a profitului. Mici intreprinzatori. Mari afaceristi. Avantaje si dezavantaje (pol102)

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s