Cursuri gratuite pentru voluntari de toate varstele, educatie, spirit civic, prim ajutor, creativitate, asistenta sociala, management de proiect, comunicare etc (edu14)

Cursuri gratuite pentru voluntari de toate varstele, educatie, spirit civic, prim ajutor, creativitate, asistenta sociala, management de proiect, comunicare directia asistenta 6Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti organizează mai multe cursuri gratuite pentru voluntari în cadrul proiectului “Şcoala de Voluntari”. Cei interesaţi de domenii precum educaţie, spirit civic, prim ajutor, creativitate, asistenţă socială, management de proiect, comunicare, discurs în public, dezvoltarea unei afaceri etc, sunt rugaţi să citească detalii în comunicatul de mai jos:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti vă invită să participaţi la proiectul “Școala de Voluntari”, care se va derula în perioada 25 februarie – 28 aprilie 2013.

“Școala de Voluntari” își propune să fie un proiect de educație non-formală unde voluntarii pot experimenta spiritul civic și își pot folosi ideile și energia în folosul comunității.

“Școala de Voluntari” este structurată în 8 module cu următoarele teme:

a) ,,Comunic, deci exist!”;
b) ,,Banii pot lucra pentru tine”;
c) ,,Management de proiect”;
d) ,,Hai să ne jucăm!”- Curs de animaţie socio-educativă;
e) ,,Atenţie, vorbesc!”- Curs de deprindere a discursului public
f) ,,Eu conduc, tu conduci…Suntem o echipă!”- Curs de leadership;
g) ,,Cine sunt şi ce vreau să fac?”- Rolul voluntarului în comunitate;
h) Curs de prim ajutor

Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală “Palatul Copiilor”, iar formatorii sunt voluntari cu experienţă bogată în instruirea adulţilor. La finele a minim 3 module de curs, voluntarii vor primi o diplomă de participare și vor avea ocazia să participle la proiectele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Cei interesați îşi pot exprima în scris dorința de a participa la “Școala de Voluntari” completând fişa de înscriere aflată pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 (click aici).

Proiectul se adresează tuturor cetățenior cu simț civic care doresc să-și ajute semenii, cât și angajaților D.G.A.S.P.C. Sector 6 care vor să acumuleze mai multă experiență în domeniul asistenței sociale.

UPDATE 13 feb 2013 – 100 de persoane înscrise deja

Emilian, 22 ianuarie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comporamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s