Afise flyere materiale educative Ce-i cu noi? pt difuzarea de informatii utile publicului larg (edu10)

materiale pentru difuzare catre publicul larg afise flyere educative pentru print blog ce-i cu noi, ceicunoi.wordpress.com

foto: pennlive.com

Aici vor fi disponibile toate materialele pentru “difuzare către publicul larg a chestiilor utile” marca Ce-i cu noi? (ce pompos sună :)) ). Pentru că unele texte de pe blogul meu cred că ar fi utile şi persoanelor care nu intră pe internet, sau care nu au ajuns încă pe acest blog, am creat câteva materiale educative pentru a putea fi printate şi folosite de către orice om de bună credinţă în promovarea de idei interesante – importante – utile către publicul larg. Detalii în continuare:

Unele materiale de pe blogul meu se pretează şi pentru distribuire pe stradă, altele doar pentru afişaj în anumite locuri (perfect legal), altele nu se pretează pentru a fi printate şi distribuite. De aceea în această secţiune a blogului vor fi disponibile doar anumite materiale, în anumite forme (asemănătoare sau diferite faţă de cele de pe blog). De exemplu:

1. Cum să te laşi de fumat – Metoda uşoară a lui Allen Carr

Am scris pe blog un mini ghid în care explic cum te poţi lăsa de fumat în cel mai uşor mod posibil cu ajutorul cărţii În sfârşit nefumător. Metoda uşoară a lui Allen Carr. Sunt 2 probleme: 1. prea puţini fumători români au auzit de această carte şi această metodă uşoară de a te lăsa de fumat, ŞI 2. înainte de citirea cărţii fumătorii trebui să afle câteva informaţii pe care le-am scris în ghidul meu disponibil gratuit AICI. De aceea, am creat aceste flyere de împărţit pe stradă fumătorilor, în speranţa că vor fi suficient de “înţelepţi” să le citească până la capăt, apoi să caute ghidul meu gratuit, şi apoi să citească cartea. Sau măcar să citească direct cartea lui Allen Carr. Deci, pentru cei care vor, ca şi mine, să promoveze această carte fumătorilor, dându-le pe stradă un mic flyer, pot printa şi xeroxa materialul de mai jos, exact în forma în care se găseşte – e deja setat pentru print A4.

4 flyere Cum sa te lasi de fumat – Ghid complet metoda Allen Carr pt print A4 faţă-spate alb negru (.pdf)

(Personal voi printa şi distribui aceste materiale în limita banilor disponibili pentru aşa ceva. Nu voi investi prea mulţi bani în asta, dar vreau să am un astfel de bileţel la mine să-l pot da unui fumător pe stradă, atunci când simt nevoia să nu-l las singur şi pierdut în capcana sinistră a fumatului)

AFIŞ A4 – Cum să te laşi de fumat – Metoda uşoară a lui Allen Carr pt print A4 alb negru sau color (.pdf)

2. Cum şi unde să donezi sânge – ghid complet pas cu pas, informatii donare, centre Bucureşti.

În România foarte puţini oameni donează sânge. Unul dintre motivele pentru care puţini români donează este lipsa de informare corectă şi suficientă despre ce presupune donarea de sânge şi cum are aceasta loc. De aceea, am creat un ghid complet despre donarea de sânge în Bucureşti, care poate fi promovat prin următorul  Afiş A4 (pentru print color sau alb-negru):

AFIŞ A4 – Ghid complet despre donarea de sange – Cum si unde sa donezi sange, ghid complet pas cu pas pt print A4 color sau alb-negru (.pdf)

Urmează şi alte subiecte.

ATENŢIE:

1. NU PROMOVAŢI ACESTE MATERIALE DECÂT DACĂ SUNTEŢI PERFECT DE ACORD CU MESAJUL PE CARE ÎL TRANSMIT!

2. Blogul Ce-i cu noi? NU susţine difuzarea altor materiale tipărite către publicul larg în afara celor care se găsesc mai sus, în forma de mai sus!

3. Blogul Ce-i cu noi? NU susţine lipirea ilegală de afişe pe garduri/ziduri/stâlpi sau în alte locuri! Nu sunt responsabil de ce fac alţi oameni de capul lor cu materiale găsite pe acest blog!

Mulţumesc.

Emilian, 11 ian 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Afise flyere materiale educative Ce-i cu noi? pt difuzarea de informatii utile publicului larg (edu10)

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s