Rezultate finale alegeri 9 decembrie – Ponta si USL vor guverna in continuare, USL are majoritate parlamentara, ARD – arzi! (pol90)

rezultate alegeri parlamentare 9 decembrie 2012, usl castiga, ard pierde, ponta va guverna in continuare viitorul parlament candidati castigatoriRezultatele alegerilor din 9 decembrie 2012, pot fi rezumate pe scurt aşa:

USL câştigă majoritatea parlamentară – ceea ce era de aşteptat. Băsescu îl va desemna pe Ponta premier, sau va fi suspendat. Ponta va guverna ca până acum sau mai rău, pentru că nu trebuie să-şi mai facă griji că vin nişte alegeri în 6 luni. Gata. Acum sunt boieri pe 4 ani. Personal mă pregătesc pentru demararea proiectului Roşia Montană şi a celorlalte exploatări miniere cu cianură toxică, demararea exploatării de gaze de şist de către Compania Chevron şi nu numai, deci implicit poluarea resurselor de apă potabilă pe care le mai avem, şi în principiu vinderea pe 2 lei (în schimbul  susţinerii politice la nivel mondial) a tuturor resurselor naturale pe care le mai aveam.

P.s.: se pare că Ponta şi Rovana Plumb n-au probleme în a exploata râurile curate de munte prin instalarea de microhidrocentrale, deci adio şi râuri de munte, sigur, în interes naţional, pentru obţinere de “energie verde”. Ce glumă sinistră.

Rezultate oficiale anunţate de BEC la diferite ore:

rezultate alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 exit poll ccsb, oficiale ora 10, usl ard pdl pp dd, guvern ponta

rezultate finale oficiale biroul electoral central BEC alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 candidati usl ard ppdd, prm, per, udmr, camera deputatilor, senat, ceicunoi.wordpress.com

Rezultate anunţate de BEC la ora 10

rezultate finale oficiale biroul electoral central BEC ora 14 alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 candidati usl ard ppdd, prm, per, udmr, camera deputatilor, senat, ceicunoi.wordpress.com

Rezultate anunţate de BEC la ora 14; Prezenţa la vot: 41.7% la nivel naţional.

rezultate finale oficiale biroul electoral central BEC ora 21 alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 candidati usl ard ppdd, prm, per, udmr, camera deputatilor, senat

Rezultate finale anunţate de BEC; Prezenţa la vot: 41.76% la nivel naţional.

prezenta la vot rezultate finale oficiale biroul electoral central BEC alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 pe judete candidati usl ard ppdd, prm, per, udmr, camera deputatilor, senat, ceicunoi

Procentele sunt in realitate mai mari, pentru ca pe liste se afla mult mai multe persoane decat ar trebui, inclusiv persoane decedate. Chiar si asa, prezenta este foarte scazuta, rusine judetelor cu cea mai mica prezenta. Rusine egoistilor de bucuresteni care nu s-au dus la vot.

Românii s-au prezentat la vot în procent de 41,76% conform rezultatelor finale BEC. Atâta poate poporul român în prezent…săracu’…  (bine…având în vedere că listele electorale sunt ÎNCĂ NEACTUALIZATE conform realităţii reale din România – mare mârşăvie – …înseamnă că s-or fi prezentat la vot vreo 50-55% din numărul real al românilor cu drept de vot din prezent. Tot puţin…).

Din cauza neprezentării la vot a românilor români, UDMR persistă în Parlament, asa cum am avertizat, pentru că românii nu s-au dus în număr mare să voteze cu ORICE partid în afară de UDMR, ca să nu mai intre UDMR în Parlament. Puteai să mergi să votezi uniunea rutenilor din România sau ceva orice, măcar ca să nu mai intre UDMR în Parlament…Dar…mulţi români au stat acasă. Tineri n-am prea văzut în secţia de votare în care am fost. Oh well… Sper ca USL, care se pare ca are vreo 60% din voturile de la aceste alegeri, să nu facă niciun fel de colaborare-alianţă oficială în Parlament cu UDMR. (detalii AICI)

Referendum Rosia Montana – lovitura de imagine a bestiilor de la RMGC. Antena3 si-a vandut IAR sufletul.

Referendumurile pentru exploatarea gazelor de şist nu s-au validat

Elena Udrea a prostit suficient de mulţi proşti si castiga probabil la redistribuire, ASA CUM AM MENTIONAT.  Şi aici: Udrea ajunge şi mai sigur în Parlament. Mulţumim Roman! Super!  (la fel cum mulţumim Clujului că l-a pus pe Boc primar într-un mare oraş :) ). Perfect. Din cauza celor care au votat-o pe Udrea (săracii), dar şi din cauza celor care NU au mers la vot ca să voteze împotriva ei, sau AU ANULAT votul, o să o vedem IARĂŞI 4 ani în Parlamentul României pe această băsistă infectă putred de corptă şi plină de tupeu nesimţit, pe nume UDREA. Mulţumim încă o dată ROMAN!.

Alte detalii despre rezultate pe site-urile mari de ştiri: antena3.ro, gandul.info sau prin alte părţi pe internet.

Rezultate oficiale pe site-ul BEC-ului aici: http://www.becparlamentare2012.ro/rezultate.html

Iată ce scriam înainte de alegeri: Cu cine votam GHID alegeri parlamentare 9 decembrie 2012. Candidati USL, PDL ARD, PPDD (pol86)

Emilian, 10 decembrie 2012, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi?

5 responses to “Rezultate finale alegeri 9 decembrie – Ponta si USL vor guverna in continuare, USL are majoritate parlamentara, ARD – arzi! (pol90)

 1. Pingback: Lista completa candidati colegiul 26 deputati si 12 senat Sector 6 Bucuresti alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 USL, PDL ARD, PP DD (pol87) | CE-I CU NOI?

 2. Pingback: Cu cine votam GHID alegeri parlamentare 9 decembrie 2012. Candidati USL, PDL ARD, PPDD (pol86) | CE-I CU NOI?

 3. Deja se anunta taxe crescute, cu o lege data de guvern, primariile pot !
  “Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat că primarii vor decide dacă impozitele, taxele şi amenzile locale vor fi majorate anul viitor cu 16 %” :
  http://www.curierulnational.ro/Finante%20Banci/2012-10-05/MFP%3A+Actualizarea+taxelor+locale+cu+inflatia,+prevazuta+in+Codul+Fiscal+
  Manipularea lui Ponta :
  http://www.cotidianul.ro/guvernul-nu-mareste-taxele-si-impozitele-decizia-apartine-autoritatilor-locale-201989/

  Ce teapa a-ti luat toti care a-ti votat cu USL ! Din pacate, sufera si ceilalti. Cei cu USL convinsi, sperati in continuare la mai “bine”. Poti face un material despre scumpirile in lant din viitorul apropiat, Emilian ?

  • Teapa vor lua sau au luat doar cei care au votat din convingere si cu multe sperante si iluzii. Cei care au votat cu USL, impotriva lui Basescu inca nu au luat teapa. Poti face tu un material daca vrei, cu multe linkuri catre scumpirile anuntate in viitorul apropiat, trmite-mi-l pe mail si il pun pe blog. Spor!

 4. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s