1 dec 2012 – ziua nationala a unui stat fara suveranitate. Traiasca Romania si poporul roman! (pol85)

steag drapel ziua nationala a romaniei 1 decembrie 2012 ue pierderea suveranitatii popor roman romanii sunt suverani stat tara unitar national suveran, ceicunoi.wordpress.comSărbătorim astazi, 1 decembrie 2012, ziua naţională a României, ca stat. La mulţi ani ţării noastre şi la mulţi ani poporului român! Însă cât timp vor mai exista aceste două entităţi – statul şi poporul român? … Cine îşi pune probleme legat de acest aspect, atunci când se duce cu bucurie la parada militară tradiţională, sau când se uită la ea la televizor, sau când îşi atârnă steagul României la fereastră, pe balcon, la maşină sau în curte? Din păcate România dispare încet încet…România îşi pierde din ce în ce mai mult din suveranitate.

Iar pentru că românii nu sunt uniţi…şi poporul român riscă să dispară. Dar România nu este singură în acest proces de pierdere a suveranităţii şi dispariţie ca stat…ci majoritatea statelor lumii se află în această situaţie. Pentru că asta se doreşte, printre multe altele, de către cei care conduc lumea din umbră: distrugerea suveranităţii statelor naţionale, şi controlarea de către o putere “supervizoare” (pe care ei o controlează) a tuturor “afacerilor interne” ale statului. În cazul Europei, acea putere “supervizoare” prin care se distruge (lent şi/sau rapid) suveranitatea statelor este Uniunea Europeană. În România se observă foarte uşor acest proces de pierdere de suveranitate. Sunt câteva elemente pe care oricine are ochi să le vadă şi minte să le priceapă, le poate identifica. Menţionez doar câteva:

1. Privatizarea industriei, a resurselor naturale şi a tot ce se poate privatiza pe 2 lei în total dezavantajul României, dar în avantaj pentru marile companii internaţionale care fac o grămadă de bani cu bogăţiile ţării noastre;

2. Falimentarea producţiei proprii şi a economiei naţionale – să nu mai producem ci să fim sclavi ai altor puteri şi să importăm bunuri şi servicii pe bani grei;

3. Transpunerea legislaţiei UE în legislaţia naţională – poporul român nu mai are putere de decizie asupra ce se întâmplă în ţara lui. Decid alţii pentru el.

4. Persistarea la conducerea acestui stat a unor politicieni infecâi,corupţi şi de rea credinţă care sunt interesaţi doar de propriul buzunar. Ce şanse să aibă România ca stat, în vremurile pe care le trăim, cu astfel de conducători?

5. Lipsa alegerii propriilor conducători. S-a văzut foarte bine la referendumul din 29 iulie 2012, pentru demiterea lui Băsescu din funcţia de preşedinte al României, care este puterea şi influenţa pe care o au alte state asupra ţării noastre. România nu mai este stat suveran. Alte puteri conduc această ţară. Alte puteri – SUA, Merkel şi UE l-au impus pe Băsescu “guvernator” în colonia România împotriva voinţei poporului român manifestată prin vot democratic. Detalii AICI. Ce spune poporul român deja nu mai contează. Poporul român este călcat în picioare şi lui nici măcar nu-i pasă. Este lipsit de reacţie. Adevărul crunt este că we are sheeps and we don’t care…

6. Distrugerea micilor fermieri (în special prin sărăcire) şi acapararea agriculturii de către marii investitori (de regulă străini);

7. Eliminarea treptată a agriculturii tradiţionale româneşti şi introducerea ilegală, imorală şi împotriva dorinţei consumatorilor a Organismelor Modificate Genetic, controlate de către firma americană Monsanto (detalii AICI)

8. Încheierea de acorduri cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) – unul dintre cele mai puternice mecanisme prin care statele se îndatorează şi îşi pierd din suveranitate. Suntem datori, ca popor român, miliarde de euro la FMI, iar din această cauză FMI dictează cum să se întâmple treburile pe la noi prin ţară, mai ales din punct de vedere economic. Deci cumva, bugetul României nu mai este construit şi împărţit în funcţie de nevoile poporului român, ci în funcţie de ordinele FMI, care sunt de cele mai multe ori împotriva nevoilor poporului român (de ex: îngheţarea sau micşorarea salariilor, concedieri în sistemul bugetar etc). Scopul FMI este “micşorarea” statului din punct de vedere administrativ, pentru a putea fi controlat mai uşor.

9. Distrugerea sistemului de învăţământ, care este în prezent la pământ, deşi este cel mai important pentru o societate prosperă. Oamenii needucaţi sunt mai uşor de prostit, manipulat şi controlat. Motiv pentru care masele de români trebuie să rămână cât mai proşti şi total paraleli cu ce se întâmplă de fapt în jurul lor. (n-am vrea ca vreunul dintre ei să cârtească în vreun fel….nu nu, să stea ca nişte oi).

10. Distrugerea sistemului de sănătate – de asemenea la pământ, şi eliminarea din sistem a oilor neproductive (pensionari si asistaţii social) – pentru cei care conduc lumea pe bune, aceste categorii de persoane sunt găuri în buget şi trebuie cumva eliminate – de aceea pensionarii şi asistaţii social sunt cei mai săraci şi au parte de îngrijiri medicale de mizerie – ca să moară mai repede şi să nu mai consume bani de la buget (pensie, ajutor social etc).

11. La parada militară de 1 dec ne mândrim cu 3 tancuri şi 4 avioane. Vi se pare că România are armată? NU, nu are. Şi la acest capitol suntem la cheremul marilor puteri…

Şi noi ca români ce facem? Ducem copiii să vadă tancu’ şi avionu’…să se bucure şi ei….. Să se bucure de ce? Că omul a inventat nişte maşinării de ucis alţi oameni? Şi că astfel de vehicule chiar există şi în prezent pe câmpuri de luptă şi omoară semeni de-ai noştri în timp ce noi ne bucurăm la paradă? Sigur, copiii sunt copii, să fie inocenţi în continuare, dar părinţii? Ce fac părinţii? Ce fac adulţii pentru a salva această ţară din situaţia în care este? Ce fac românii pentru România?

CE-I CU NOI?

La mulţi ani!

Emilian, 1 dec 2012, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi?

3 responses to “1 dec 2012 – ziua nationala a unui stat fara suveranitate. Traiasca Romania si poporul roman! (pol85)

  1. Niste ignoranti infecti cei care tin cu UE, gen : “E bine ca UE ne ajuta…” Nu ne ajuta degeaba. Tinerii de la asa zisa revolutie au murit parerea mea degeaba. Daca cei mai in varsta s-au plans de Ceausescu, ca a fost greu cu alimentele, acum cum va simtiti ? Ceusescu = alimente putine, dar aveam bani. Statul roman = alimente multe (predominant straine) = bani putini. Oricum ar fi, noi pierdem daca nu facem ceva.

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s