Mafia lemnului in padurile din Romania. Documentar VIDEO Marea defrisare. Taieri ilegale copaci (pol83)

mafia padurilor lemnului furt documentar video marea defrisare taiere copaci implicare administratie politicieni, taieri ilegale de padure, ceicunoi.wordpress.comLuaţi şi vizionaţi când aveţi timp un documentar VIDEO mai vechi, din 3 părţi, despre mafia lemnului în pădurile din România. Tot timpul astfel de structuri “mafiote” acţionează cu ajutorul unor oameni politici şi/sau cu funcţii de conducere în administraţia publică. SAU…aceşti oameni corupţi din politică şi/sau administraţie patronează ei însuşi aceste structuri mafiote… (vezi de exemplu Sorin Blejnar şi afacerile din vămile româneşti). Şi sunt multe astfel de exemple. Printre ele se află şi iubitul nostru fost ministru al mediului Laszlo Borbely, despre care puteţi vedea mai multe în reportajul de care vă vorbeam:

Emilian, 26 nov 2012, ceicunoi.wordpress.com, Facebook: Ce-i cu noi?

2 responses to “Mafia lemnului in padurile din Romania. Documentar VIDEO Marea defrisare. Taieri ilegale copaci (pol83)

  1. Cum la mine in Iasi, se taie din padurea de langa “Dallas” si oamenii nu se dau pe “teava” intre ei, ca vorba aia, cu ocazia asta se folosesc unul de altul si se tradeaza intre ei numai cand trebuie, ar trebui atitudinea sa porneasca incepand de cei de jos. Apropo de ARD, faza cu prezervativul o stii. Iti voi trimite un mesaj in rubrica despre ARD a ta.

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s