NU votati Elena Udrea in colegiul 4 din Roman, jud Neamţ! – alegeri parlamentare 2012 (pol67)

de ce sa nu votezi elena udrea candideaza colegiul 4 neamt roman, ion creanga, coruptie, furaciune ban public, elena udrea propria admiratoare la radio realitatea fm, ceicunoi.wordpress.comTovarăşa întru corupţie şi furăciune a lui Traian Băsescu – Elena Udrea de la PDL, va candida în Colegiul 4 din Neamţ pentru un loc de parlamentar la alegerile din 9 decembrie 2012. Colegiul respectiv cuprinde oraşul Roman, comuna Ion Creangă şi satele Ion Creangă, Avereşti, Izvoru, Muncelu, Recea şi Stejaru, fiind unul dintre cele mai mari colegii din judeţ. Acest mesaj este în special pentru oamenii din aceste localităţi, care au ocazia să demonstreze cât de distruşi mental sunt din punct de vedere al înţelegerii scenei politice şi a vieţii pe acest Pământ, sau care pot să-i dea un şut în fund lu’ Udrea (să NU o voteze) şi să o înjure de fiecare dată când va merge pe acolo să îi prostească pe proşti în faţă. Detalii în continuare:

Pentru că orăşenii mai au nişte internet pe la casele lor, îi invit pe cei din Roman să caute pe internet despre activitatea Elenei Udrea în viaţa publică şi politică din ultimii ani cât a fost la putere. Să caute şi să se convingă despre furăciunea din ban public de care s-a ocupat cât a fost la putere. Să caute şi să vadă…cine este Udrea…

Cine este Elena Udrea?

1.Elena Udrea este soţie de mare şmecher (Cocoş) care dădea dungi cu vopsea prin Bucureşti şi lua mulţi mulţi mulţi bani pe parcare ani la rând, cât a fost bestia de Videanu Primar în capitală.

2. Elena Udrea este un fel de amantă (am fost decent) a lui Traian Băsescu. Traian Băsescu a propulsat-o pe Elena Udrea în politică, de la poziţia de NIMENI, până la funcţia de ministru în Guvernul României.

3. Elena Udrea este fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului – poziţie din care a gestionat sute de milioane de euro, de care şi-a bătut joc, cheltuind o grămadă de bani pentru piscine, săli de sport şi parcuri pentru copii în sate doar cu bătrâni, pârtii de ski și patinoare la prețuri de o mie de ori mai mari decât prețul real al acestor tipuri de amenajări; Elena Udrea a făcut acea prostie de “brand de ţară” (frunza aia penală copiată de pe net și care nu a atras niciun turist) pe care a dat ~ 1 milion de euro şi multe multe alte proiecte pe care le-au făcut firmele apropiate de Elena Udrea, Traian Băsescu şi PDL, firme care au câştigat foarte foarte mulţi bani nemunciţi, doar pentru că erau în “cumetrie” cu Elena Udrea.

4. Elena Udrea este o tanti politician care cere şi aplică măsuri de austeritate în România, în timp ce ea poartă haine, pantofi, genţi şi ceasuri de zeci de mii de euro.

5. Elena Udrea este o tanti care s-a dus pe tocuri în nu ştiu ce sat mocirlit (la propriu) şi a împărţit ciocolată la copii şi PANTOFI CU TOC la babele care încă mai trăiau pe acolo.

6. Elena Udrea este o tanti care a sunat la radio, s-a dat drept o admiratoare de-a ei şi a spus că “eu o stimez şi o apreciez foarte mult pe Elena Udrea, pentru că nu ştiu ce şi nu ştiu ce…”. Secvenţa VIDEO AICI. (inclusiv negarea mincinoasă infectă).

Nu am chef să stau să explic mai mult celor care au lipsit cu creierul din această ţară în ultimii ani. Ca să vadă cine este Elena Udrea, cei care au internet, SĂ CAUTE ŞI SĂ CITEASCĂ! Dar nu pe televiziunile băsiste (B1, Digi, Realitatea TV, TVR etc), nu pe site-urile şi publicaţiile băsiste (EVZ, Hotnews.ro, gandul.info, realitatea.net, nasul.tv etc etc etc – sunt infinite), nu din gurile celor din PDL sau apropiaţilor, nu de la DD etc. Luaţi şi citiţi ca să votaţi în cunoştinţă de cauză. Asta este, tre sa citiţi mai mult. Dacă eraţi prezenţi cu creierul în ultimii ani, şi v-ar fi interesat mai mult despre prezentul şi viitorul propriei vieţi, acum aţi fi ştiut poate cine este Elena Udrea şi de ce să nu o votaţi.

Pe scurt, încă o precizare: o corelaţie importantă pe care trebuie să o reţineţi este următoarea: Elena Udrea = PDL = ARD = Traian Băsescu = CORUPŢIE = FURĂCIUNE A BANULUI PUBLIC = MOARTEA!

Pentru cei care trăiesc mai la ţară, în acelaşi colegiu 4 din jud Neamţ, şi care săracii pentru că sunt atât de needucaţi şi atât de săraci şi pentru că se chinuie în fiecare zi să supravieţuiască încă o zi, nu au auzit, nu ştiu cine este Elena Udrea, să caute să înţeleagă măcar următoarele lucruri:

Elena Udrea este apropiată-tovarăşă-prietenă cu Traian Băsescu. Traian Băsescu este un dictator nenorocit (cine nu ştie încă acest lucru să mai citească sau ceva).

Elena Udrea face parte din partidul PDL şi mai nou din formaţiunea ARD.

Elena Udrea este la fel de rea sau chiar mai rea decât alţi prieteni de-ai ei din PDL: Roberta Anastase, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Mircea Toader, Monica Macovei, Ridzi etc etc etc

Elena Udrea + Traian Băsescu + toţi cei din PDL sunt toţi prieteni şi ei sunt cei care:

– au tăiat salariile bugetarilor cu 25%,

– au tăiat pensiile cu cel puţin 15%

– au majorat TVA

– au făcut concedieri masive

– au blocat angajările în domeniul public

– au adus FMIul pe capul României şi ne-au îndatorat pe toţi, ca popor, cu miliarde de euro

– au micşorat indemnizaţiile mamelor

– au micşorat indemnizaţiile persoanelor cu handicap

– au închis spitale

– au impus austeritate şi sărăcie în această ţară în timp ce ei, cu un tupeu nemărginit, furau liniştiţi în continuare şi îşi construiau vile cu piscină, purtau haine şi genţi de zeci de mii de euro, aruncau cu banii publici în conturile firmelor apropiate de PDL etc.

Elena Udrea, la fel ca toţi ceilalţi prieteni de-ai ei – Mihai Răzvan Ungureanu, Vasile Blaga etc – a fugit din Bucureşti ca să candideze în zone unde sunt Primari de la PDL, şi care pot ajuta cu logistică locală pentru a prosti poporul încă o dată să o voteze. Elena Udrea s-a dus în Moldova, unde încă mai sunt ceva băsişti din convingere (săracii), s-a dus unde Gheorghe Ştefan (Pinalti) e mare şmecher PDList la Piatra Neamţ, care e dispus să o ajute pe Udrea să intre iar în Parlament, şi s-a dus în zone în care oamenii săracii habar n-au ce se întâmplă în viaţa politică, dar se duc totuşi la vot (pe principiul “ne spun ei acolo cu cine să votăm”). Nişte sacoşele cu pâine şi dulciuri la copii vor funcţiona probabil de minune în acele comune-sate.

Vom vedea încă o dată, la alegerile din 9 decembrie 2012, cât de distruşi sunt românii la cap.

NU VOTAŢI ELENA UDREA! ESTE MOARTEA! 

P.s.: Dacă sunt persoane din Roman care citesc acest mesaj – nu vă faceţi de râs în faţa ţării întregi! Nu fiţi la fel de penibili ca 50% dintre clujeni, care s-au dus să-l aleagă pe Boc primar la Cluj, după ce a distrus o ţară întreagă ca prim ministru. Organizaţi-vă local şi faceţi campanie ANTI-UDREA. Printaţi porţiuni din acest mesaj, sau scrieţi alte mesaje relevante despre dezastrul pe nume UDREA şi împărțiți informaţia la cât mai mulți oameni din colegiul în care va candida Udrea. Lipiţi pe garduri, la chioşcuri, la crâşma satului, FACEŢI CEVA! Nu lăsaţi acest personaj INFECT să ajungă încă o dată în Parlamentul României…

Update 29 oct 2012: Udrea încearcă să manipuleze populația din Roman prin tactici infecte de tipul ”apropiere de popor” / ”să îi facem să creadă că sunt de-a lor, din popor” – ceva mai penibil și dezgustător n-a fost decât faza în care s-a dat drept o admiratoare de-a ei la radio. Anyhow, luați de-aici: Udrea se mută în Roman – superb! – articol din cotidianul și luați de aici părerea corectă a lui Mircea Badea despre această fază penală a Elenei Udrea.

Update 4 nov 2012: De ce se ascunde Elena Udrea la Roman? ”Dacă dau ochii cu ea îi rup picioarele”

Upate 24 nov 2012: Udrea le-a turnat asfalt “romaşcanilor” pentru a-i prosti şi a-i manipula să o voteze. Rămâne să vedem pe 9 decembrie cât de distruşi mental sunt cei din colegiul în care candidează Udrea…

Update 27 nov 2012: Stegarul Dac luptă democratic pentru a-i trezi pe romaşcani la realitate, pentru a nu o vota pe Udrea, şi este răsplătit cu declaraţii mincinoase ale primarului, cu amenzi şi drumuri pe la secţiile de poliţie. Detalii AICI. De-ar fi şi în Roman nişte oameni de bună credinţă care să nu stea ca nişte momâi, ca nişte mămăligi în timp ce Udrea prosteşte proştii de acolo…ar fi bine… Citiţi şi varianta Stegarului Dac (în care am de o mie de ori mai multă încredere decât poliţia lu’ peşte prăjit de la Roman, şi decât primarul PDList din Roman), la el pe blog, aici: Este România stat mafiot?

Emilian, 16 octombrie 2012, ceicunoi.wordpress.com, Facebook: Ce-i cu noi?

7 responses to “NU votati Elena Udrea in colegiul 4 din Roman, jud Neamţ! – alegeri parlamentare 2012 (pol67)

  1. Sper ca vei face un reportaj si despre spitale, ca se va face, pun pariu niste emisiuni la televizor ca s-au deschis cateva (si alea private, nu neaparat cele inchise cu adevarat), binenteles nu toate, ca sa vada populatia ca psd (eu nu scriu deobicei psd cu litere mari, litere mari trebuie pentru oameni mari cu adevarat) s-a tinut de cuvant si le-a redeschis. Cea ce nu se va intampla niciodata, sa le deschida pe toate, doar cateva de gust, la misto cum s-ar spune. Oamenii, multi dintre ei, care au plecat din spitale, dati afara, nu au fost primiti in altele.

    • Da, ce s-a întâmplat cu închiderea spitalelor din România a fost o nemernicie infectă. Dar nu a fost pornită de la Băsescu-Boc-PDL, ci a fost aplicată PRIN EI. Treaba pornește din planul celor care conduc lumea. Când vine vorba de sănătate, Noua Ordine Mondială presupune câteva lucruri: 1.scăderea numărului populației globului (eliminarea a cât mai mulți din cei care nu produc/nu muncesc și care reprezintă pentru ei ”doar găuri în buget” – și anume pensionarii și persoanele cu handicap; prin închiderea spitalelor, mulți oameni bătrâni vor muri fără asistență medicală aproape de ei); 2.scăderea speranței de viață a populației care este lăsată să trăiască pentru a munci – mai exact îmbolnăvirea populației muncitoare doar atât cât să poată munci până la vârsta de pensionare, după care să moară cât mai repede – ca să nu fie o gaură în buget; prin eliminarea spitalelor din anumite zone, mulți oameni se vor îmbolnăvi și mai rău până vor ajunge la un centru medical); 3. în anumite zone de pe glob, este mai profitabil pentru cei care conduc lumea din umbră ca populatia sa fie bolnavă – nu știu exact în care zone; 4.eliminarea controlului statului și introducerea controlului privaților – s-au închis spitalele de stat ca să se deschidă mari spitale private, unde să vină toți bolnavii – perfect pentru a pregăti un control total al populației umane, care este din păcate aproape inevitabil. Acu’, USL a zis multe… De exemplu Ponta a zis ca returneaza oamenilor banii pe taxa auto pana la sf lui august si n-a facut-o (detalii AICI). Dasta am scris de curand intr-unul din texte că USL devine o mizerie. Habar n-am dacă se vor redeschide din spitale. Cei care au ieșit în stradă când li s-a închis spitalul de către Băsescu-Boc trebuie să iasă și acum în stradă să le ceară celor de la USL deschiderea spitalului. P.s.: pentru că ai menționat de psd (am scris ca tine :) ), citeste te rog textul meu cu Orientare politica, și dă-mi un feedback. Tu cum vezi lucrurile?

      • Nu stiu daca intrunesc toate ideile nationalismului, dar nu sunt nici fanatic si nici “afara cu strainii”, decat cei care ne sug tara. Dar, nu, nici eu nici fratele meu, nu facem parte dintr-un partid. Mai mult ma intereseaza sociologia si ideile din politica.

  2. Pingback: Cu cine votam GHID alegeri parlamentare 9 decembrie 2012. Candidati USL, PDL ARD, PPDD (pol86) | CE-I CU NOI?

  3. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s