De ce sa NU votezi Dan Diaconescu PP DD alegeri parlamentare 2012 (pol64)

De ce sa nu votezi Dan Diaconescu OTV PP DD alegeri parlamentare 2012, cioaca si-a facut nevoile rucar bran, ceicunoi.wordpress.comDan Diaconescu este nenea ăla care fie îşi povesteşte viaţa în fiecare zi la TV ore în şir, fie caută să vadă dacă Cioacă şi-a făcut nevoile între Rucăr şi Bran. Mi-e aproape imposibil să nu jignesc pe nimeni la faza asta. Pentru un om cu un minim creier raţional, cele mai multe emisiuni de la OTV (care nu au legătură cu politica) sunt o infinitate de imbecilitate. Dar şi discuţiile politice sunt de cele mai multe ori cretine. Detalii în continuare.

Am urmărit la un moment dat mesajul candidatului la preşedenţie Dan Diaconescu către poporul care se adunase în nuştiu ce sat ca să fie salvat de PP-DD (foarte asemănător cu filmuleţul pus mai jos, dar şi mai şi). De la un balcon al unei vile, Dan Diaconescu spunea mulţimii chestii de genul “Vom face să fie bine!” (la care tot poporul adunat zicea fericit DAAAaaaa); “Vom lua banii…şi îi vom împărţi la toată lumea, ca să aibă toată lumea bani, ca să aveţi şi aici în localitatea dvs bani” (tot poporu’ fericit şi cu aplauze:  “Daaaa!”). “Nu vom mai lăsa ciocoii să ne fure banii!” (poporu’ DAAA!) şi tot aşa. Era superb. OTVul şi Dan Diaconescu au un public ţintă clar: persoanele fără educaţie/înţelegere politică, care au făcut şcoală maxim 8 clase (hai poate 12 clase) etc. În această categorie sunt foarte mulţi români. În special pe ei mizează Dan Diaconescu şi pe cei foarte religioşi dar nu foarte inteligenţi. Foarte mulţi români, săracii, văd în Dan Diaconescu alternativa la clasa politică actuală, unde “toţi sunt la fel” (în afară de Dan Diaconescu bineînţeles). Cu cât eşti mai needucat, cu atât eşti mai uşor de prostit şi manipulat. Pentru că avem în România mulţi tăntălăi atunci când vine vorba despre politică şi administraţie, este explicaţia pentru care Dan Diaconescu are atâţia simpatizanţi. De asemenea el mai are şi votanţi anti-Băsescu, care cred că dacă Băsescu a plănuit atunci să-l plimbe pe la închisoare pe Diaconescu, înseamnă că sunt duşmani de moarte sau ceva de genul. Sunt convins că ce s-a strigat şi în Piaţia Universităţii în iarnă (“Diaconescu, sclavu’ lu’ Băsescu!”) este adevărat în mare parte. Cred că dacă lu’ Diaconescu i-ar fi avantajos să facă o alianţă cu Băsescu după alegeri, ar face-o imediat. La fel cred că ar face o alianţă cu oricare om politic pe care l-a “înjurat” pe la OTV, pentru că Dan Diaconescu este oportunistul de serviciu. Se va plia unde îi va conveni mai bine. Toate cu un singur scop: Banii. Pe Diaconescu nu-l interesează decât banii. Chiar dacă are deja destui. Sau poate vrea bani….şi putere… Nu ştiu.

Update 6 iulie 2012: Parlamentarul Daniel Oajdea(PP-DD) a anunţat că nu va vota pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în Parlament, spunând: ” Într-un stat democratic, orice cetăţean are dreptul de a fi judecat. Graba USL de a judeca preşedintele încălcând legile reprezintă un derapaj de la democraţie. Nu voi susţine prin votul meu încălcarea legii” Ce-a făcut mă? Derapaj de la democraţie? Hai du-te şi pupă Băsul. (găsiți detalii în articolul de pe gândul la ”UPDATE 18:48” AICI). Deci un parlamentar din partidul PP-DD îl susține pe Băsescu în timp ce Dan Diaconescu zice de rău de Băsescu la OTV şi pe alte posturi de televiziune. Din păcate nici măcar aceasta evidență nu-i ajută pe cei din electoratul lui Dan Diaconescu să-și dea seama că sunt prostiți, pentru că…sunt prea proști la capitolul politică, societate, normalitate, democraţie, lumea în care trăim..

Dan Diaconescu are tot timpul acelaşi discurs care dă bine la publicul larg şi tâmp. Este un discurs simplu, uşor de înţeles de toată lumea. Discursul lui este bazat pe aceleaşi chestii populiste la infinit, fără să detalieze ceva concret:

-Vom lua banii de la ciocoi şi îi vom împărţi poporului; PDL şi USL sunt aceeaşi mizerie şi v-au furat 20 de ani. Noi PP DD vom recupera banii furaţi şi vi-i dăm înapoi;

-Noi suntem cu Poporul; Poporul e şeful, Poporul va câştiga în faţa asupritorilor; Nu mai votaţi hoţii, votaţi Dan Diaconescu!

– Vom face să fie bine la toată lumea, la oamenii simpli care nu au bani

– Poporu va ajunge la putere

– Să ne recuperăm ţara, să nu mai fim sclavii străinilor, să fim stăpâni

– Copiii să aibă tot ce le trebuie

– Dan Diaconescu e singur împotriva tuturor

– Mă lupt cu oamenii răi, dar Poporu, toată lumea de bună credinţă e cu Dan Diaconescu

– Vom face pensionarii să aiba pensie buna

– Vom face locuri de muncă să aibă toată lumea unde munci etc etc etc etc etc.

Dan Diaconescu foloseşte şi tehnica glumiţelor (face glume cu poporul), intră în vorbă cu oamenii simpli, dă noroc cu ei etc,  pentru a se face plăcubil şi pentru a-i face pe oameni să se “îndrăgostească” de el. (despre îndrăgosteala de politicieni AICI)

Un mic exemplu cu discursul imbecil al lui DD (dar care prinde la publicul tâmp), în filmuleţul de aici:

În timp ce oamenii mult prea prost educaţi/needucaţi nu mai pot fi salvaţi/convinşi nici cu 1000 de argumente solide valabile că DD nu le va asigura tot ce le promite nici dacă va câştiga alegerile cu 90% din voturi, sunt alte categorii de persoane care merită un mesaj aparte:

Dan Diaconescu, din păcate, câştigă alegători şi dintre cei care s-au săturat de întreaga clasă politică şi văd în el o speranţă, văd ceva diferit. Mesajul meu pentru aceşti oameni este simplu: ESTE O ILUZIE! DAN DIACONESCU ESTE O ŢEAPĂ! El nu este împotriva tuturor aşa cum susţine decât până la alegeri. După alegeri va face alianţă dacă îi va conveni cu oricine. Direct sau indirect, chiar şi cu (vezi-doamne) cei mai mari adeversari ai lui: Traian Băsescu sau liderii USL Ponta şi Antonescu. Deschideţi ochii şi înţelegeţi că nu ai cum să fii două persoane diferite în acelaşi timp. Dan Diaconescu – cel care se dă politicianul nepereche, moralist, independent, cu poporul şi pentru binele poporului (să fie bine să nu fie rău), este acelaşi personaj care ani şi ani la rând a făcut o grămadă de bani (milioane de euro) prin televiziunea OTV, care ţinea oamenii cu ochii beliţi la televizor să urmărească cele mai cretine lucruri de pe planetă, lucruri ABSOLUT NEIMPORTANTE pentru viaţa noastră a românilor. Exemplul rămas memorabil: “Credeţi că Cioacă şi-a făcut nevoile între Rucăr şi Bran?”. Dan Diaconescu este definiţia tabloidelor în televiziune. Tot ce îl interesează sunt BANII, nimic altceva. A făcut o grămadă de bani pe spinarea oamenilor simpli care s-au uitat la emisiunile lui cretine fără să înveţe nimic util. Nu există ca o persoană să fie în acelaşi timp un “alergător după bani” pe spinarea unor oameni semi-distruşi mental care vor să fie serviţi la TV cu gunoaie de emisiuni, şi pe de cealaltă parte un politician curat, independent care luptă pe bune şi sincer pentru binele real al poporului român. Pe de o parte distrugi creiere servindu-le gunoi la TV, iar pe de altă parte încerci să salvezi poporul? Nu prea se pupă chestiile astea. Nu au cum să fie valabile în acelaşi timp la acelaşi om.

Dar pentru că DD reuşeşte să vorbească pe un ton care pare foarte sincer, reuşeşte să fraierească foarte mulţi români. Aici e o mare problemă a poporului român, de care şi Dan Diaconescu şi Traian Băsescu şi toţi politicienii care prostesc oameni au abuzat: Poporul român are un suflet bun la rădăcină. Din această cauză nu poate să conceapă că există alţi români,  atât de nenorociţi încât să te mintă în faţă, în public, în văzul a milioane de oameni, deşi acest lucru se întâmplă frecvent în viaţa politică românească, în frunte cu Traian Băsescu.

Transparenţa în activitatea politică ar atrage chiar şi din încrederea mea. Însă câtă transparenţă există în activitatea lui Dan Diaconescu? De ce aş avea încredere în oamenii pe care mi-i propune el să-i votez?

Bineînţeles că unele lucruri pe care le spune DD sau pe care le spun apropiaţii lui sunt adevărate şi valabile. Însă sunt mult prea puţine. Grosul este manipulare şi prostire a proştilor, a celor foarte religioşi şi a celor care caută o speranţă, o alternativă la clasa politică actuală. Dan Diaconescu NU are credibilitate. Este oportunistul de serviciu. Se va alia cu ORICINE va fi oportun pentru el. Nu votaţi Dan Diaconescu! Nu votaţi PP DD! Este ţeapă! Update 14 oct 2012: Se pare că DD înclină din ce în ce mai mult spre Băsescu. Nu am urmărit OTV în ultima viață, dar spunea ”analistul politic” :) Bogdan  Teodorescu faptul că Dan Diaconescu NU a spus clar la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 29 iulie ce să facă susținătorii lui – să nu meargă la vot / să voteze DA / să voteze NU etc, ci a dat-o pe imparțialu’ (ceea ce am observat și eu), DEȘI PRIMUL LUI PUNCT PE O LISTA DE 100 DE LUCRURI PE CARE LE VA FACE DACĂ AJUNGE LA PUTERE ESTE SCĂPAREA ȚĂRII DE TRAIAN BĂSESCU. Așa…deci după ce la referendum a cam tăcut mâlc, cică în ultima perioadă vreo 75% din timpul de emisie OTV este alocat impotriva guvernării USL…deci…deduceți singuri cu cine ține de fapt Dan Diaconescu. În niciun caz cu poporu’ așa cum încearcă și reușește să manipuleze…

Update 15 oct 2012: Monica Iacob Ridzi – sclav băsist infect, fost membru într-unul din miile de guverne Băsescu-Boc s-a înscris în partidul lui Dan Diaconescu. Mai e ceva neclar cu cine ține de fapt Dan Diaconescu? Știrea AICI sau în altă parte pe net.

Dar cu cine să votăm? Habar n-am. Formaţiunea ARD este un gunoi, am povestit despre asta AICI. USLul nu este la fel de dezastru ca PDL sau ARD, însă USL o ia pe aceeaşi cărare de lipsă de transparenţă, politizare a instituţiilor, sclavagism în faţa marilor puteri oculte etc, ca și PDL – Boc, Ungureanu. Soluţia la vot o reprezintă un partid/o formaţiune care din păcate nu a apărut încă, sau de care nu am auzit pentru că n-avem chef să căutăm. La vot trebuie mers măcar să anulezi votul (arătând că îţi pasă cine conduce ţara, dar că ţi se par toţi cei din buletinul de vot nişte nemernici) SAU alegând (ca de obicei din păcate) răul cel mai mic. Găsiţi mai multe detalii despre asta pe acest blog.

BONUS 1 – un alt discurs de-al lui Dan Diaconescu mai jos.  Începe de la min 02:50, iar de la minutul 05:00, Dan Diaconescu spune ceva superb: “Io acuma mă grăbesc să vi-l prezint pe viitorul Preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, domnul Ionel Frunda, cel care vă va trimite bani, banii pe care îi aşteptaţi după alegerile următoare“. Superb! Iar poporu’ aplaudă.

BONUS 2 – alt print screen de la OTV (preluat de aici: Pielea, ciocoii şi belitul). Cât de bine şi românesc sună “În această seară, Băsescu a promulgat taxa ciocoiască care-i beleşte pe români la piele!”? :))) Superb!

Dan Diaconescu otv pp dd taxa ciocoiasca ii beleste pe romani la piele cu cine votam, ceicunoi.wordpress.com

 

 

Cum îi convingi pe oamenii simpli că Dan Diaconescu este omul lui Băsescu, dacă pe ecranul televiziunii sale OTV scrie uneori de rău de Băsescu? În orice caz, fraza Băsescu a promulgat taxa ciocoiască care-i beleşte pe români la piele e superbă :).

Emilian, 9 oct 2012, Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

9 responses to “De ce sa NU votezi Dan Diaconescu PP DD alegeri parlamentare 2012 (pol64)

 1. Indiferent daca vroia sa faca ceva sau nu cu Oltchim, nu uita ca din Fsn s-au nascut celelalte partide, nu mai sunt cele din anii 1800. Si cum la mine in Iasi, in afara de cateva topogane, PSD nu a facut nimic, ca si in alte judete, ci doar unde trebuie, la tara de exemplu (la cateva sate), unele idei a lui Dan Diaconescu le credeam, oricum nu voi inceta sa nu cad in manipularea televiziunilor. Indiferent pe cine am vota. Mesajul PSD (fiindca alianta scartie), cu “A-ti trait bine pe vremea PDL ?”, nu cred ca PSD va face sa traim bine, (cum nu am trait nici pe vremea comunistului Iliescu, cand lumea l-a mai votat o data, desi nu a facut nimic pentru populatie) ca in Europa, fiindca suntem in UE doar cu numele si cum spunai tu, oamenii nu sunt uniti.

  • Pentru mine Dan Diaconescu nu prezinta credibilitate si consider ca e foarte riscant ca cineva sa-si puna increderea in el. Asta e parerea mea …. am incercat sa explic in textul asta cate ceva despre DD, nu stiu cat am reusit :) Oh well. Daca toata lumea ar merge la vot si toata lumea ar vota dupa propria constiinta si cu buna credinta, chiar daca multi l-ar alege pe DD, s-ar elimina totusi raul cel mai rau Basescu-PDL-ARD. Si asta este cel mai important. Desi…dacă PP-DD intră în componenţa ARD după alegeri, ce-am făcut? :)

   • :) Se pare ca Becali si DD vor candida in acelasi colegiu, Becali de la PNL (gravă chestie?) și Dan Diaconescu de la PP-DD. Macar de-ar iesi circul de pe lume (doar în colegiul asta) să mai radem si noi haz de necaz.

 2. Pingback: Opţiuni politice. Scurtă istorie a voturilor la alegerile din România – Emilian Ce-i cu noi?(pol64) | CE-I CU NOI?

 3. Pingback: Compromisul USL sau USL e o mizerie? Cu cine votam alegeri parlamentare 9 decembrie 2012 (pol74) | CE-I CU NOI?

 4. Pingback: Cu cine votam GHID alegeri parlamentare 9 decembrie 2012. Candidati USL, PDL ARD, PPDD (pol86) | CE-I CU NOI?

 5. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

 6. Va rog sa revedeți acum toate acuzațiile de mai sus aduse atunci lui DD si vedeti cine a gresit si cine nu ! … înțelegeți măcar acum cit din ele au fost manipulare împotriva ppdd ?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s