Caut solutii la intrebari fara raspuns si probleme fara rezolvare. Ce-i cu noi? (div10)

intrebari fara raspuns ce i cu noi in ce lume traim rezolvare probleme discutii educative, ceicunoi.wordpress.comÎn mini analizele mele despre lume și viață ajung uneori să NU-mi pot da un răspuns. De aceea apelez la ajutorul celor care ajung pe acest blog. Iată ce întrebări am până acum la care nu am reușit să-mi dau un răspuns, fie pentru că habar n-am/nu mă pricep deloc (dar mă interesează!), fie pentru că nu m-am documentat încă, fie pentru că pur şi simplu nu reuşesc să găsesc un răspuns/o rezolvare de unul singur:

7 mai 2013: SĂRĂCIA ESTE DETERMINATĂ DE MENTALITATE sau SĂRĂCIA FORMEAZĂ MENTALITATEA? Adică noi populația României suntem săraci fiindcă acționăm primitiv sau acționăm primitiv fiindcă suntem săraci?   (întrebare preluată de AICI)

4 feb 2013: 

a. Cum faci ca un popor needucat să înțeleagă faptul că România şi lumea în general sunt conduse din umbră, de cei mai puternici și bogati oameni de pe planetă?

b. Cum faci să aduci în cunoştiinţa publică cele mai eficiente remedii naturale împotriva ”bolilor incurabile” (gen cancer) și să fii credibil?

c. Cum poate fi ajutată cel mai bine dezvoltarea tehnologiilor de producere a energiei gratuite sau aproape gratuite pentru populaţia globului (de exemplu maşina pe aer, biocombustibili sau motorul magnetic – free energy for all)?

30 oct 2012: Care este cel mai ”smecher” sistem de vot? Există un sistem de vot (practicat sau nu în prezent de vreuna din țările de pe glob) care să NU poată fi fraudat?

24 oct 2012: Este sau nu dăunător FLUORUL din pasta de dinți? Am citit câte ceva despre asta, dar părerile sunt împărțite…unii că este o substanță toxică pentru organism (în anumite cantități?), alții că întărește și protejează dinții bla bla. Cum stă treaba până la urmă? Îmi caut o pastă de dinți fără fluor sau nu?

14 oct 2012: Cum schimbi comportamentul unui om pe care nu îl cunoști? Varianta dură, directă, care mustră sau varianta politicoasă, amabilă, liniștită cu ”te rog frumos”? Am scris într-un text mai vechi că există cel puțin aceste două abordări pe care le poate avea cineva dacă vrea să schimbe un comportament negativ al unei alte persoane pe care nu o cunoaște. De exemplu niște oameni care merg pe stradă… Scriam acolo că personal aș merge pe varianta ”dură”, însă acum vreau un feedback de la oricine ajunge pe acest blog…să văd și alte păreri. Așa că, vă rog frumos, citiți textul meu de aici – Două abordări în schimbarea cuiva (I2)  și dați-mi niște feedback.

9 oct 2012: Faptul că lumea este condusă din umbră şi supravegheată în detaliu de către grupurile oculte care controlează omenirea este pentru mine o evidenţă certă. Din păcate pentru mulţi conaţionali de-ai noştri, dar şi pentru mulţi foarte mulţi oameni de pe această planetă, acest lucru nu este cunoscut, sau este “neinteresant” pentru ei. Mi s-a întâmplat de multe ori să port discuţii cu astfel de oameni despre astfel de subiecte şi de multe ori am ajuns într-un fel de impas. Şi anume, în momentul în care eu le zic indignat şi cu iz de semi-avertizare (luaţi aminte!) despre cum toate convorbirile noastre şi toate mesajele de orice fel, de pe orice fel de aparat (calculator-internet, telefon fix, telefon mobil, smartphone, tabletă etc etc etc), SUNT TOATE ÎNREGISTRATE ŞI STOCATE UNDEVA PE TERMEN NEDEFINIT. În acel moment foarte mulţi români reacţionează în genul următor: “Şi ce dacă mă urmăresc? Şi ce dacă mă supraveghează? Atâta timp cât nu fac nimic ilegal, nu mi se întâmplă nimic, nu am ce să păţesc, nu mă interesează”. Încerc să trec peste această ignoranţă-indiferenţă-inconştienţă de care dau dovadă şi să le explic cât de mult greşesc. Însă îmi dau seama în acel moment, că nu ştiu exact ce să le răspund la aşa ceva, chiar dacă eu simt cu toată fiinţa mea cât de greşit este ca cineva “din umbră” să ştie pe ascuns totul despre tine. Deci întrebarea mea fără răspuns ar fi: Ce spui unor asemenea oameni? Cum convingi românii că este total anormal şi greşit să fii supravegheat în detaliu non-stop, şi că este total anormal, greşit şi revoltător ca toate datele tale personale (căutări pe internet-google, amprenta vocală, convorbiri la orice aparat, mesaje, sms-uri, mms-uri, email-uri, like-uri, tweet-uri etc etc etc) să fie stocate undeva şi la cheremul “anumitor persoane” oricând acestea doresc să le “consulte”?

9 oct 2012: Mai există vreo şansă să nu ajungem sclavii marilor puteri oculte care conduc lumea din umbră? Mă interesează dacă ar mai fi vreo şansă/vreo speranţă să mai trăim semi-liberi şi în viitor (că deja suntem semi-sclavi din păcate)…..

9 oct 2012: Poate exista o societate umană modernă fără bănci? Cum? Atenţie: nu vă pripiţi să răspundeţi bazându-vă pe sentimente-trăiri-emoţii. Că aşa, nimeni nu suportă băncile… Pe mine, însă, mă interesează o analiză raţională semi-obiectivă. Se poate să trăim în prezent şi fără bănci sau nu?

9 oct 2012: Pot fi identificate nişte criterii obiective pentru a evalua buna credinţă a unui om obişnuit? Care ar fi acelea?

Buna credinţă este cea mai importantă caracteristică a unui om politic şi cea mai importantă caracteristică a unui om bun pe bune. Eşti de bună credinţă dacă vrei sincer şi pe bune să faci bine în chestia în care activezi, sau în care vrei să activezi. Deci…dacă vreau vreodată să lucrez numai cu oameni de bună credinţă, cum fac să îmi dau seama care sunt pe bune şi care doar mint despre ei că ar fi nişte oameni buni la suflet?

9 oct 2012: Care sunt criteriile după care putem evalua buna credinţă a politicienilor? (aş avea nevoie de feedback  – completări la criteriile găsite de mine până acum, pe care le puteţi analiza AICI)

7 oct 2012: Ce este mai sănătos pentru organism?

Atunci când îți este foame și ai la îndemână doar niște alimente-otravă, de genul celor din documentarul de AICI, și anume niște cremvurștuți gustoși plini de otravă sau niște puiuleț plin de hormoni, antibiotice, chimicale, monoglutamat de sodiu și multe alte gunoaie, sau niște chipsuri cu sos dăla de cumpărat special pentru chipsuri, care cred că e făcut cu totul în laborator și nu a văzut în viața lui nimic natural, dar este foarte gustos…… ce este mai bine?… Să mănânci chestiile alea sau să amâni masa până când faci rost de niște mâncare mai puțin otravă? De menționat că foamea este deja instalată, deci organismul deja duce lipsa de ce-i trebuie. Ce faci? Îi dai ceva să ronțăie chiar dacă știi că este otravă, sau amâni privându-l de mâncare până găsești ceva mai sănătos?

Aştept comentariile voastre mai jos sau pe mail (vezi contact). În schimbul răspunsurilor-comentariilor voastre răspund printr-o reciprocă: vă ajut şi eu cu o nedumerire de-a voastră, dacă vreţi. Mersi.

Găsiţi pe acest blog multe alte texte interesante si importante care vă fac să vă gândiţi şi să analizaţi mai bine lucrurile.

Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Am primit un răspus la aceste întrebări aici: http://inspatelerealitatii.wordpress.com/2013/09/03/raspunsuri-la-intrebarile-lui-emilian-de-la-blogul-httpceicunoi-wordpress-com

Emilian, început pe 7 oct 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com (adaug noi întrebări când îmi aduc aminte de ele sau îmi apar în cap)

32 responses to “Caut solutii la intrebari fara raspuns si probleme fara rezolvare. Ce-i cu noi? (div10)

 1. la mare parte din intrebarile tale gasesti un raspuns aici. Este o alternativa de luat in calcul. Daca nu ai vazut deja filmul cauta “zeitgeist addendum”.

 2. draga prietene,la intrebarile tale,care de altfel sunt de bun simt,pot ati raspunde,cam in modul asta:da suntem controlati si manipulati prin mass-media,5 sunt magnatii presei care dau ora exacta cu stirile mondiale,fluorul,clorul si litiul,bunatatile astea chimice care ,ei ,ni le baga in apa,pasta de dinti si prin mancaruri sunt doar a ne reduce nivelul intelectual si a ne mentine docili,fara a rascula vreodata impotriva lor,inclusiv invatamantul obligatoriu ,pe care multe state il reclama,in scoli inveti doar franturi din realitatea care ne inconjoara si rostul nostru pe pamant,cauta pe net conferintele filozofului ,profesorului naom chaomsky,si a altora care nu mai suporta starea de indobitocire care ne cuprinde…..trebuie sa ne trezim…astfel vom fi in nici 5 ani,ca si sclavii aia,pe care ai aduceau in catuse si lanturi ,pe plantatiile lor….putini sunt oamenii care ai vei gasi si care se vor gandi la viitorul copiilor lor ,nu numai la burtile lor,care isi zic ca ei traiesc clipa,isi traiesc viata,si carora nu le pasa,si orice tema vei dezbate cu acestia,vei fi catalogat ,daca nu nebun,cel putin sarit…un pic de pe fix….cine sa creada si sa vada realitatea?eu de aproape 10 ani,urmaresc pe net anumite personalitati a acestei planete,care ne vorbesc de sclavia noastra,dar nu ma pot intelege cu multi oameni,pentru ca oamenii o dau in religie la toate evidentele care arata ,clar cum suntem constransi zi de zi de tot felul de eculubratii de legi tampite,care ne iau si ultima picatura de vlaga din noi,legi care daca le citesti sunt fara nici o noima sau inteles,si care nu fac nimic pentru bunastarea noastra,a poporului….sunt multe de discutat,dar cum nu sunt din bucuresti si cum nici ,nu am o sursa de trai…mii greu a sta in fata oamenilor sa caut a le deschide ochii,momentan imi caut existenta…..totusi democratia este o mare farsa,cicero sau demostene au fost ucisi de catre democratie,in grecia antica,unul din ei,nu mai retin…..si ca final,la nedumerirea ta cu voturile citez,un mare scriitor american,pe numele lui mark twain,care zicea::daca prin votul nostru s-ar schimba ceva,atunci ei nu ne-ar mai lasa sa votam…..::ce zici?are dreptate ,marele scriitor?iti doresc o zi buna…si cine stie daca,sunt dorit in cele ce iti propui,alaturat iti las ,adresa mea de email-mar5ovi@yahoo.com-la revedere!!!

  • Salut. Iti multumesc pentru mesajul pe care mi l-ai lasat pe blog si care mi-a placut, pentru ca de fiecare data cand intalnesc oameni care vad lucrurile /gandesc ca mine ma bucur. De asemenea ma bucur cand vad oameni @treziti@, care inteleg realitatea reala, dura, din jurul lor si sunt macar liberi spiritual, chiar daca suntem cu totii constransi in acest labirint, aceasta inchisoare a sclaviei moderne. Sunt de acord cu tot ce ai spus, am scris deja foarte multe dintre lucrurile astea pe blog. Inclusiv de Chompsky am pus pe blog @secretele puterii politice@ Decalogul Chompsky metode de manipulare a maselor etc. In curand voi pune un text pe blog despre cea mai mare problema a omenirii. Are legatura cu ce spuneai de oamenii care nu vor sa auda , sa vada si sa creada adevarul, realitatea din jurul lor. Asa este…cei mai multi nu vor sa stie… sau nu pot face fata adevarului… si de aceea e greu sa incerci sa deschizi ochii oamenilor. Si pentru multi, nici nu merita sa-ti pierzi din timp si energie, pentru ca sunt aproape irecuperabili. Spunea cineva la un moment dat ca “nu ii poti ajuta pe altii pana nu te “rezolvi” pe tine. Deci intr-adevar trebuie intai sa ne asiguram mai intai o existenta materiala noua, si apoi, de la acel nivel, sa ajutam pe cati putem. Altfel n-am putea sa ajutam pe nimeni si nici noi n/am duce-o prea bine… Democratia este intr/adevar o mare farsa. Este ceva care suna bine, dar este o mare teapa. Cel putin modul in care este aplicata in prezent la nivel mondial, unde bogatii sunt putred de bogati, iar restu populatiei este in majoritate covarsitoare saraca. Democratia din prezent nu este normala. Trebuie gasit alt sistem de a gestiona o tara si un popor, sau transformata democratia actuala intr-una morală, cu bunăstare pentru toti, nu doar pentru elite şi pentru varfui ierarhiei, nu doar pentru cei care conduc lumea din umbra si pentru marionetele lor. Stiam citatul lui Mark Twain. Intr-adevar, nu exista o siguranta a votului. Habar n+avem daca ce am votat noi, se vede in rezultatele finale, şi oricum problema ar fi, ca de cele mai multe ori nu prea avem pe cine vota, de care sa fim cu adevarat multumiti… Sunt multe de spus şi multe de facut. Iti pastrez adresa de mail şi te anunt daca apare ceva la care sa fie nevoie de oameni de actiune. Numai bine!

 3. Sal!Referitor la intrebarea cum faci ca sa convingi un popor needucat sa accepte faptul ca este controlat cumva iti spun ca niciodata nu o sa poti face acest lucru deoarece nu ai tu ca individ asa mare acoperire ca sa reusesti asta dar…un lucru poti sa il faci cu incredere si anume acolo unde interactionezi cu mai mult de sa zicem 10_15 persoane si le expui aceste dovezi ,deja ai FACUT suficient incat actiunea ta sa declanseze o reactie in lant.Sa nu uitam ca niciodata in istorie adevarul nu a fost de partea celor multi,sau poate ma insel eu dar aceasta dilema a ta nu are efect decat in masura in care accepti faptul ca trebuie sa fii activ acolo unde esti si in rest nu mai e treaba ta.Nu stiu daca m_am facut inteles dar iti urez succes!ps. e interesant ce scrii tu pe aici …mai discutam:)

 4. salut. intrebarile tale sunt pertinente. mai am si eu cateva : toti oamenii au aceeasi capacitate intelectuala, dorinta de a invata si de a munci sau abilitatea/obiceiul de a face numai bine ? ce se intampla atunci cand un om face rau unui alt om ? cine aplica pedeapsa si de ce este el cel care o aplica ? de ce sunt oamenii lacomi ? bogatii lumii sunt oare toti niste prosti ? de ce noi cand trecem pe strada si vedem un om sarman nu il luam acasa sa-i asiguram hrana, adapost si igiena? eu cred ca noi toti facem lumea asa cum este, datorita limitelor individuale, temerilor, educatiei si dorintei unora dintre noi de a-i controla pe ceilalti.
  si, apropo de control si de strans informatii/date, de ce atunci cand plasez un comentariu aici trebuie sa-mi dau numele si e-mail ? cui folosesc aceste elemente ?

  • Salut. Uite cam care ar fi raspunsurile mele pe scurt, la intrebarile tale:

   NU toti oamenii au aceeasi capacitate intelectuala, dorinta de a invata, obiceiul de a face numai bine etc etc etc. OAMENII SUNT DIFERITI. Am scris despre asta de mai multe ori pe acest blog. Uite un text care explica pe larg fenomenul aici: De ce sunt oamenii diferiti si cat de important este sa intelegem acest lucru. Oamenii sunt la fel (edu21)

   Atunci cand un om face rau unui alt om, acest lucru i se contabilizeaza undeva (mama natura, Dumnezeu, echilibrul universului, karma etc) si va plăti pentru asta mai tarziu. Va fi pedepsit intr-un fel sau altul intr-un mod echitabil (cel putin asta este crezul meu). Şi pana aici am vorbit de vina morala, pe care oamenii cu greu o pot identifica. Asa ca oamenii, in societatea umana, au inventat vina juridica. Astfel, atunci cand un om face rau unui alt om, ii se atribuie o vina juridica, si conform ei este pedepsit intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin, de catre cei care ocupa funcţii in domeniul justitiei. Societatea nu poate functiona fara justitie. Pedeapsa o aplica teoretic un judecator de buna credinta. Cum niciun sistem uman nu e perfect, exista erori si in tot acest proces de justitie, de la procurori care instrumenteaza gresit cazul (din rea vointa sau incompetenta), sau care iau spaga ca sa nu inceapa ancheta, dar si judecatori corupti. Atentie…majoritatea nu sunt corupti. Doar ca “pestii mari”, oamenii cu adevarat rai din societatea romaneasca nu ajung decat rar pe mana unui judecator onest. Dar nu pentru ca sunt putini judecatori onesti, ci pentru ca se aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa nu pice pe mana unui judecator corect omul corupt plin de bani si cu mare influenta politica-financiară.

   Oamenii sunt lacomi in principiu din doua mari motive: natura egoista a partii biologice a omului (lupta pentru supravietuire calcand chiar si pe cadavrele celor din jur) şi lipsa de educatie reala. (despre educatie poti citi cat ceva AICI)

   Nu toti bogatii lumii sunt nişte prosti. Eu cred ca cei mai multi “mari bogati ai lumii” pe care îi ştim noi sunt mai degraba egoisti şi/sau laşi pentru ca nu se implica prin averea lor pentru salvarea acestei lumi distruse de interese meschine ale altor oameni bogati. Cei mai bogati oameni ai planetei sunt cei care conduc lumea din umbra si despre care nimeni nu prea stie exact care sunt. Detalii despre asta poti citi aici: Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii etc (pol59)

   Nu luam oameni de pe strada din mai multe motive: egosim, lipsa de posibilitati, lipsa de educatie, saracie (pentru ca am da faliment), frica sa nu fie o persoana periculoasa, frica sa nu ne imbolnavim etc. Oamenii nu sunt neaparat de condamnat ca nu iau oamenii sarmani de pe strada, ci sunt vinovati pentru ca nu lupta pentru a distruge sistemul care i-a facut pe acei oameni sa ajunga in strada. Detalii despre asta AICI.

   Legat de ce ai zis (“eu cred ca noi toti facem lumea asa cum este, datorita limitelor individuale, temerilor, educatiei si dorintei unora dintre noi de a-i controla pe ceilalti.”), sunt de acord cu tine ca astea sunt unele dintre explicatii.

   Legat de motivul pentru care trebuie sa-ţi dai nume si e-mail pentru a comenta aici…. probabil ca aceste elemente sunt folosite si de catre cei care conduc lumea si au un mare interes in a stii, din ce in ce mai mult, tot ce misca pe internet. Dar pana la chestii asa complicate, exista si o explicatie mai simpla: un comentariu pe un blog este de fapt un raspuns la un articol citit. Acum…odată pornit acest dialog online, trebui sa am si eu cum sa-ti raspund inapoi, nu? Asa ar fi corect… Si atunci, primesc adresa de mail pe care ai dat-o, si tu, tot pe aceeasi adresa de mail, primesti automat (cred) acest raspuns al meu. Deci exista si aceasta explicatie, care este plauzibila. Daca ar fi dupa mine, as permite poate postarea de comentarii si fara mail. Dar nu eu sunt “patronul” wordpress, si nici nu pot edita “theme”-ul, platforma blogului pe care o folosesc. P.s.: poti oricand sa-ti faci o adresa de mail special pentru tot felul de chestii dastea si sa o folosesti tot timpul pe aceea. De fapt in problema pastrarii anonimitatii pe internet nu adresa de mail e de baza, ci IP-ul. Si sa functionezi pe internet cu un alt IP e mai complicat, dar se pare ca nu imposibil…inca.

   Mersi pentru vizita si pentru comentariu. Te mai astept la mine pe blog. Succes!

 5. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

 6. Sal_Emi!Am si eu o intrebare la care raspunsul nu reusesc sa il dau si anume legat de N_W_O:cum se face ca totul e secret dar totusi deconspirat de un flux din ce in ce mai mare de blogs,youtube etc!?…nu cumva zicala potrivit careia TII ASCUNS UN SECRET ,DACA IL SPUI CU VOCE TARE PE PIATA poate fi o caramida care sa darame tot,cu alte cuvinte am o nedumerire legata de celalalt revers al medaliei si anume faptul ca totul poate duce spre nimic…dar cred ca nu asa stau lucrurile dar e o ipoteza de luat in calcul ca sa fim siguri ca am epuizat toate caile posibile care ar putea sa ne faca circumspecti de un big_web_spider:(

  • Salut. Din tot ce-am citit pana acum (o parte din ce-am citit se afla in articolul Cine conduce lumea si Romania – sunt o gramada de link-uri acolo), eu sunt convins că exista acel Big Web Spider, si ca NOua ordine Mondiala este, din pacate, pe bune. Este adevarat ce zici, ca sunt foarte multe bloguri si filmulete pe youtube care desconspira o gramada din planurile celor care conduc lumea din umbra, insa NU E SUFICIENT. Si cei care conduc lumea din umbra stiu asta. Toate blogurile si toata miscarea ANTI-NOM prin informare este total INSUFICIENTA. Gandeste-te ca blog-urile şi youtube sunt doar pe INTERNET. DEci toti cei care nu au acces la internet sau nu stiu sa foloseasca NU AFLA NICIODATA ACESTE LUCRURI, pentru ca ele nu sunt prezentate la stiri la TV, care este in continuare cel mai folosit mijloc de informare. Deci deja peste 50% dintre romani nu au acces la aceste informatii niciodata. Daca ii intrebi pe strada nici n-au auzit in viata lor de Noua ordine mondiala… Apoi…din cei care folsesc internetul…foarte putini ajung la aceste informatii, din 2 mari motive: 1.cat trafic au blog-urile care scriu despre asa ceva? PUTIN!… 2. Oamenii nu sunt interesati de chestiile astea, deci nu le cauta, chiar daca ele sunt puse pe net. Nici la videoclipurile de pe youtube care vorbesc de masonerie sau etc nu ajung multi oameni. Uita-te cate vizualizari au…. Putine… Mai ales comparativ cu indobitocirile de videoclipuri muzicale cretine sau pitzipoance etc. De asemenea, de multe ori “dispar” filmuletele interesante de pe youtube. In acest fel, doar foarte putini oameni sunt cu adevarat treziti si iesiti din “Matrix”, pentru ca foarte putini reusesc sa fie interesati de acest subiect, si foarte putini ajung la informatie despre asa ceva, pentru ca putini o cauta. Marea majoritate sunt perfect ignoranti fata de aceste subiecte. Pentru ca sunt distrusi mental la acest capitol. Iar cei care patroneaza NOM stiu perfect acest lucru, pentru ca ei l-au facut. Ei au planuit indobitocirea si nivelarea mentala a oamenilor, ca sa nu se rascoale vreodata impotriva lor. Metodele prin care se distrug oamenii mental se pot observa in mass media din romania care prezinta de regula gunoi – hrana pentru prosti. De asemenea, toata informatia care exista pe internet despre NOM este doar o mica parte dintre toate detaliile pe care le stiu doar cei care pun in practica asta…si mai exact doar cei din varful ierarhiei. Chestiile cu adevarat interesante, detaliile cele mai macabre nu ajung niciodata in public. Noi nu avem cum sa le aflam… Se stie ca in masonerie exista o parte “la vedere” (“noi suntem o societate deschisa, transparenta bla bla”) si o parte ascunsa spre foarte ascunsa. NIMENI nu stie exact cine este in varful ierarhiei, care sunt exact familiile-dinastiile care activeaza in prezent in @guvernul mondial@. Si mai ales, NIMENI nu stie cine e in varful varfului piramidei. Crestinii sustin de exemplu ca e Antihristul… iar la cum se manifesta toate aceste planuri diabolice in practica, si spre ce se tinde (controlul total al omenirii), e foarte posibil sa fie asa :). Nu stiu ce varianta au ateii legat de cine este in varful piramidei… :). Oh well. Deocamdata inca mai este liber internetul…cat de cat. Au incercat sa il cenzureze de mai multe ori, si in SUA si in UE, prin ACTA, SOPA, PIPA etc. Deocamdata mai merge sa mai comunici si lucruri importante si relevante pe net. Dar nu se stie cat va mai tine chestia asta. Vor veni tot timpul cu ceva nobil si moral in fata, de genul “sa nu se mai fure drepturile de autor – muzica, filme etc”, sa nu mai intre hackerii nu stiu unde, sa fie mai sigur internetul bla bla bla, si vor instaura o noua ordine a internetului…adica o cenzurare a lucrurilor relevante si liberalizare maxima a indobitocirii (muzica, filme, porn, jocuri de noroc, site/uri de socializare, mondenisme, barfe, fotbal, sex etc). Am dat de curand peste un document care explica mai in detaliu planurilor masonilor. Si eu m-am mirat ca exista asa ceva pe net. Il poti citi aici: http://www.scribd.com/doc/2573970/Protocoalele-Inteleptilor-Sionului. Dar faza e ca…degeaba exista astfel de documente pe net. Doar foarte putini le citesc. Si din cei care afla informatia…foarte putini actioneaza in vreun fel pentru a reduce NOM. De aceea cei care conduc lumea pe bune nici nu-şi fac griji. Deja sunt la un nivel foarte inanintat pe scara indobitocirii manipularii populatiei umane, asa ca aproape ca nu au nicio amenintare asupra planurilor lor mârsave.

 7. Intrebare:ce isi doreste cineva care are puterea si toti banii din lume?Raspuns:mai multa PUTERE!personal mi se pare legitima intrebarea aceasta dar nu as fi dorit sa existe acest raspuns fiindca de el depinde subjugarea noastra globala…vis_a_vis de aceasta vreau sa te intreb ce crezi ca urmeaza dupa preluarea puterii absolute atunci cand nu vei mai putea ,vorba exilatului de pe Patmos,sa cumperi si sa vinzi?sau cu alte cuvinte crezi ca ceea ce urmeaza a mai avut vreun corespondent in istoria omenirii?te intreb si io ca baiat care vad ca esti clever si nu ca oracol:)

  • :) Eu unul nutresc o luminita de la capatul tunelului ca nu se va ajunge acolo unde se incearca sa se ajunga. Sper ca cineva, cumva sa opreasca toata chestia asta. Si daca voi putea, voi ajuta cum voi putea…deocamdata prin acest umil blog. Dar daca se vor trezi suficient de multi oameni si vor fi uniti…se pot face multe…nu doar in mediul online. Din ce-am citit pana acum…in special pe thinkagain.ro, s-ar parea ca Rusia în frunte cu Putin sunt pe talerul celalalt al balantei, si incearca sa mentina un echilibru al puterilor in lume…cumva contrabalansand puterea “Elitelor” care vor controlul total al omenirii. Pe de alta parte…ar mai fi o speranta la hackerii Anonimus sau cum se scrie despre care mai nimeni nu stie nimic exact. Si o a treia speranta…ar mai fi poporul trezit la realitate…care pune mana pe furci, topoare si tot ce mai gaseste si casapeste toate bestiile de la conducerea statelor….uniunilor…bancilor…institutiilor corupte politizate subjugate la cheremul marilor conducatori din umbra. Un astfel de a 3-a varianta se incearca sa se porneasca prin miscarea anti taxe, pe capitalismpepaine.ro. Insa acolo se militeaza pentru un capitalism salbatic care va dauna probabil multor amarati romani, si nu se vorbeste nimic despre cei care conduc pe bune lumea…şi care trag toate sforile. Dar multe dintre punctele pe care le sustin cei de acolo, mai ales reducerea taxelor…sunt bune. Ei vor sa faca un eveniment in vreo luna doua in Bucuresti. OM vedea ce o iesi. Raspunsul tau la intrebarea ce-şi doreste cineva care are toata puterea si toti banii din lume este corect…si mai multa putere… Noi, oamenii obisnuiti, suntem niste sclavi pentru ei…care trebuie controlati. Nu reprezentam altceva pentru ei. Faza cu nu o sa mai putem sa cumparam sau sa vindem, nu tine de oracole sau teoria conspiratiei sau etc. intr-adevar apare in Biblia ortodoxa. Si eu cred ca spre acolo tindem daca nu se intampla ceva sa blocheze aceasta tendinta. Pai scopul actelor electronice care se baga incepand de anul asta…cam asta e…sa mai adauga un pas catre implantarea cipurilor biometrice in maini. Si apoi…cine NU va avea cip…nu va putea sa faca nimic. Nu, nu cred ca a mai exista un corespondent a ceea ce se incearca in istoria omenirii, pentru ca nimeni nu a mai incercat sa preia controlul intregii planete :). Nici macar Hitler sau alti dictatori nu cred ca voiau toata planeta. Insa cei care conduc astazi din umbra…deja au un foarte mare control in foaaarte multe zone de pe glob. Insa nu au inca un control total. Asta incearca ei sa obtina. Asta este ce trebuie noi sa impiedicam. Ehe. :i mie mi-ar placea ca toate lucrurile astea sa nu fie pe bune. Insa exista o demonstratie simpla care arata ca sunt pe bune, si anume – TOTUL SE POTRIVESTE PERFECT… Daca analizezi toate informatiile care au iesit public pana la urma, daca analizezi evenimentele care au loc pe glob si daca te uiti un pic la ce zic si cum se comporta cei care “teoretic” sunt conducatorii statelor…o sa observi ca totul se muleaza perfect pe planurile celor care conduc lumea din umbra. Stii faza cu Elena Udrea cand s-a dat propria admiratoarea la radio? O gasesti pe blog la mine. Cand au intrebat-o reporterii despre faza asta a dat din colt in colt habar n-avea ce sa raspunda. Exact la fel a reactionat Hilary Clinton (pion de baza in guvernul mondial) atunci cand a intrebat-o cineva daca a participat la intalnirea grupului Bilderberg din 2006, dupa care a mintit cu tupeu ca habar n-are ce e aia :) (videoclipul pe youtube AICI) Suntem pe maini bune…:)

 8. Pingback: Raspunsuri la intrebarile lui Emilian de la blogul https://ceicunoi.wordpress.com | inspatelerealitatii

 9. saraci cu duhul si cuprind ambele teze,
  a. Nu-i faci sa inteleaga pentru ca ei stiu, este in instinctul de conservare asta a fost este si va fi .
  b. cu dovezi , pacienti vindecati.
  c. nu se poate , numai daca dispar marile corporatii. cei care au inventat energie gratuita aer apa , au murit.
  – cei mai smecher sistem de vort ? – al guvernantilor romani, niciodata nu s-au furat si nu se vor fura voturi ca la noi.
  – florul – bunica a trait pana la 94 de ani s-a spalat cu aceeasi pasta (pe vremea lui ceasca se puneau cantitati uriase de flor in pasta si in apa ), florul este printre putinele elemente care nu se gasesc in alimente deci el umple o carenta , daca este in cantitati moderate bneinteles.
  – daca vrei sa schimbi comportamentul cuiva pe care nu-l cunosti inseamna ca deja il cunosti.
  – telefoane ascultate , email-uri etc, pai ca se numeste telefon ca se numeste vechil ca se numeste rege imparat presedinte dintotdeauna oamenii au fost supravegheati am trait cu asta , pe vremea lui ceasca exista un securist la 3 persoane poate si mai mult, daca nu reuseau sa afle ei aflau de la vecini de la prieteni si tot aflau cred ca avem ditamai dosarele din perioada aceea, tot se stia si ce mananci azi si maine si ce ai facut in secunda urmatoare, deci nu consider asta un stres, miai ales ca el devine util acum in perioada asta cand eroristii isi fac aparitia si pe teritoriul nostru si nu numai kileri profesionisti, si tot felul de amenintari.
  – daca esti sanatos cand iti este foame mananci orice ca nu se intampla nimic, revin, bunica a mancat pana la 94 de ani tot de s-a gasit in comert a murit anul trecut , deci otravuri cum le numesti tu , daca organismul ei le putea digera , ok, cand esti bolnav nu merge nici apa de munte.

  • Multumesc pt mesaj. LEgat de faza cu bunica de 94 de ani, este acelasi exemplu pe care il invoaca si fumatorii :) si nu sta in picioare. Un individ care nu a patit nimic nu demonstreaza nimic. Este o exceptie. Despre efectele asupra populatiilor nu prea avem studii. Dar exista doctori care vorbesc despre pericolele fluorului. De ex dr Gerson care are tratamente anti cancer naturale, explica in cartea lui ca Fluorul e nociv. Flourul docilizeaza. Unii considera ca toata grupa halogenilor este nociva. Parerile sunt impartite. De regula sustin fluorul medicii indoctrinati inca din facultate sa creada ca fluorul e bun (mai ales medicii dentisti). Eu unul prefer sa evit, tocmai daia mi-am luat pasta de dinti 100% naturala de la vivanatura. Intre vivanatura un producator romanesc si o mega corporatie care produce Colgate, ghici in cine am incredere mai multa? Poti schimba comportamentul cuiva si fara sa il cunosti. E o diferenta intre a cunoaste comportamentul pe care vrei sa il schimbi si a cunoaste tot omul. Pe vremea lu Ceasca se stia mai ales daca te turna cineva. NU aveau tehnologie de ascultare ca azi. Astazi stiu orice ii intereseaza fara sa te toarne nimeni. Te torni singur de fiecare data cand dai send, cand vb la telefon, cand pui ceva pe net etc. Supravegherea din zilele noastre e de 1000 de ori mai puternica si se face discriminatoriu – populatia sa fie ascultata de cei de la putere insa populatia nu poate asculta ce fac cei de la putere (angajatii populatiei). Deci cu ascultarea e un mare abuz chiar si din punctul asta de vedere. Nu mai vorbim de abuzuri nenumarate si mii de ilegalitati. Este vorba despre controlul total al omului pentru a nu avea nicio sansa sa reactioneze cu sistemul de exploatarea in care suntem tinuti ca sclavi. Legat de “teroristi”, iti recomand sa mai citesti. Toata faza cu amenintarea teroristilor este o mare teapa. Teroristii sunt angajati ai celor care avertizeaza “atentie la teroristi!”. Sunt fabricati, creati cu scopuri precise si marsave. La fel cum s-a intamplat la 9 11 in USA, la fel ca la “impunerea democratiei” – sa scapam lumea de teroristii care ne ameninta vietile etc. Oh well. Daca esti sanatos si mananci ORICE te vei imbolnavi (nu neaparat imediat), vei trai mai putin si vei avea o viata mai nefericita. Mancarea care ne este servita mai ales de supermarketuri este pur si simplu OTRAVA. Sigur ca stomacul o digera, de nevoie, dar sufera repercusiuni care se vad pe termen mediu si lung, nu imediat. Iarasi, exemplul cu bunica este perfect nerelevant. Mai ai tu genele lu bunik-ta? Mai ai tu acelasi stil de viata? Mai ai tu acelasi aer mai putin poluat pe care l-a respirat etc.? Mai ai aceleasi conditii de viata ca sa poti compara cu viata ta? NU. Faptul ca nu a murit pe loc de la mancarea otrava pe care a bagat-o in corp nu inseamna nimic. Efectele sunt pe termen mediu si lung. Nu o spun eu, o spun doctorii de bun simt, daca logica nu e suficienta. Apoi, daca nu manca otrava, poate traia 100 de ani, dar n-ai de unde sa stii. Noi suntem datori sa eliminam otrava si sa mancam chestii sanatoase. FIecare face ce crede cu viata lui. Mai sunt texte pe acest subiect pe blogul Ce-i cu noi? Citeste de exemplu binele din prezent vs binele din viitor. Apa de munte nepoluata e printre cele mai bune lucruri pe care i le poti da unui bolnav, indiferent de boala. Spor!

 10. Cred ca trebuie discutate punctele de plecare, posibil eronate!
  Ar trebui sa meditezi la urmatoarele aspecte
  1. Daca suntem victimele unui complot mondial – de tip masonic – de ce la unele popoare efectele sunt mai mici si la altele sunt mai mari. Daca exista un plan, nu putem impiedica agresiunea externa, dar putem organiza apararea interna, deci nu are sens sa ne concentram atentia pe agresor.

  2. Privesti societatea ca o multime amorfa de indivizi si cauti solutii psiholgie individuale sau din psihologia maselor, cum ar fi selectia indivizilor – meritocratia.
  Poate ca selectia ar trebui sa functioneze natural ca economia de piata. Daca se pune in functiune democratia selectia valorilor poate fi o consecinta, un efect.

  Societatea este ca un sistem format din mai multe subsisteme care interactioneaza pe orizontala si pe verticala. Comunismul ne-a lasat cu o administratie centralizata inadecvata nivelului de evolutie a societatii. Poate ca solutia ar fi o reforma administrativa, care sa mute deciziile spre susbsiteme, sa le acorde o autonomie si atunci apare implicarea, democratia si functionarea normala.

  Daca terenurile ar fi ale cetatenilor si daca resursele subsolului si le-ar administra cetatenii din localitati, fiecare sa aiba o cota de resurse proportionala cu suprafata detinuta, poate ca exploatarea gazelor de sist nu ar mai fi posibila, sau s-ar face cu garantii contractuale de protectia a mediului.

  Comportamentul uman poate fi directionat prin motivari prevazute in legi, si dupa un timp devine normalitate.
  Nu cred ca intai trebuie schimbata mentalitatea si apoi se schimba legile.
  Procesul este invers.
  Oameni trebuia convinsi ca se pot adopta niste masuri care sa le faca viitorul mai “roz” decat cel care se intrevede. Acea “luminita de la capatul tunelului” pe care se straduiesc de 24 de ani.sa o zareasca.

  • 1. Am explicat in textul Sclavia moderna ca sunt doua tipuri principale de sclavie – de tip occidental si de tip tari sarace. Apoi… popoarele cu oameni mai independenti de sistem sunt mai periculosi. ROmanii ca popor sunt mult mai independenti de Sistem decat alte popoare. Noi inca ne producem singuri hrana, la tara, inca ne auto sustinem prin milioanele de tarani si ferme familiale care inca mai exista in ROmania. Romanii au demonstrat pe vremea lui Ceausescu ca sunt UN PERICOL pentru monopolul detinut de cei care conduc lumea din umbra. Romanii ca popor sunt periculosi pentru Sistemul de exploatare in care sunt tinute toate popoarele astea controlate din umbra. In plus, romanii rabda foarte mult, si povara pusa pe umarul popoarelor este proportionala si cu cat poate duce in spate un popor. Sunt doar cateva motive pentru care romanii sufera atat de mult astazi, comparativ cu alte popoare. Nu e nimic dubios in treaba asta. Chiar si faptul ca noi suntem mai rabdatori, genetic, explica suficient de bine aceasta diferenta…

   Te contrazici singur: “nu putem impiedica agresiunea externa dar putem organiza apararea interna”. Pai scopul apararii interne tocmai asta este, sa contracareze atacul, sa ii elimine/diminueze efectele. Sigur, asta avem noi de facut, sa ne aparam. SI cel mai important in aparare este SA STIM CU CINE AVEM DE-A FACE si mai ales CUM LUCREAZA INAMICUL. Altfel nu avem nicio sansa. Deci studierea agresorului si tipului de agresiune e de baza.

   Pai si vezi tu pe undeva democratie? :) Sigur, daca se pune in practica democratia, se intampla multe. Dar de unde democratie?

   Compara Romania ca STAT, ca NATIUNE, ca POPOR in vremea lui Ceausescu cu cea de azi. Ia vezi, care era mai smechera? :)

   Nu stiu daca mutarea deciziei la nivel mai micro, adica un fel de principiul subsidiaritatii ar fi o solutie care ar rezolva treaba, poate e ceva ce poate fi facut/incercat pentru a sustine implicarea mai mare a cetatenilor. Dar atentie, cetatenii in mare sunt distrusi mental premeditat. Am explicat in alt text. Ei se pot implica si acum in treburile comunitatii, in administratia LOCALA, insa nu o fac.

   Da, poate daca resursele erau ale locuitorilor gazele de sist nu mai reprezentau astazi o problema, sau poate ca se faceau o gramada de afaceri cu terenuri, de catre bogatasi, ca sa le vanda la suprapret catre Chevron, si tot s-ar fi facut. SI apoi, proiectul criminal ROsia Montana era de mult dat drumu daca era doar dupa majoritatea locuitorilor din Rosia Montana…

   Schimbarea mentalitatii necesita educatie de mic, un context favorabil in care sa poti aplica noua mentalitate etc. Sigur ca este un proces mai lent si mai greoi. Dar treubie lucrat si pe acest plan. Pentru ca schimbare de sus in jos, de la nivel politic, NU POATE VENI atata timp cat la conducere exista INFRACTORI MAFIOTI carora nu le pasa decat de propriul interes. Deci trebuie lucrat in paralel pe educatie constientizare informare etc si pe inlocuirea criminalilor de la conducerea ROmaniei cu oameni de buna credinta.

   Atunci cand oameni de buna credinta vor veni cu o oferta ca lumea pentru romani, cred ca romanii vor stii sa o sustina / voteze etc. Doar sa se implice mai repede si mai multi oamenii de buna credinta din tara asta.

   • @Deceneu si @Emilian
    Sunt foarte bune parerile expuse mai sus.
    1. Intradevar, gospodariile particulare ale taranilor sunt mini-enclave de independenta si mini-suveranitate intr-o tara, trebuie amintit, care si-a pierdut complet suveranitatea si independenta sau , mai bine zis a predat-o UE-ne benevol pe tava. Avem si inregistrarea Y-Tube a presedintelui care afirma clar acest lucru in direct cu acelasi zimbet afisat cu ocazia acelui “traim bine”. Situatia demografica si de supravietuire in conditiile eliminarii taranului din piata de desfacere nu este pe roze deloc.
    Recent participind la o inmormintare intr-un sat in zona Buzaului din vorba-n vorba l-am intrebat pe preotul care facea slujba pe citi sateni din zona ( de patru sate) a inmormintat in 2013 la care mi-a raspuns :- 23 – de oameni.
    – Bun, am continuat eu, atunci citi s-au nascut, la cite botezuri ati participat? La care mi-a raspuns ca de vre-o doi ani jumate nu s-a mai nascut nici un copil.

    Conjuncturile transformarii Romaniei intr-o colonie total cooperanta sunt mult mai complexe si necesita o explicatie mult mai detaliata a planului care-I in plina desfasurare cu cooperare totala a autoritatilor din siinta sau prostie, decit doar simpla enumerare ale problemelor vizibile cu ochiul liber sau a simplei descifrari ale show-ului politic zilnic si a propagandei mass-mediei deservite total care lucreaza cu teluri bine stabilite si predeterminate si destabilizatoare!( idei care apar probabil fara sa-ti dai seama si in cele 100 de probleme – o singura cauza, si din problematica “Ce-i cu noi?”
    Emilian, o intrebare: Daca nu te superi, ce studii politice ai si unde ai studiat?. Este de-a dreptul incredibil pentru virsta ta cit de intelligent esti si cit de patruzator esti in ceea ce se petrece cu noi.
    Mult success!

   • Salut, mersi pt mesaj, ai inteles bine gravitatea situatiei in care ne aflam. Sigur ca simpla enumerare a problemelor nu ajuta cu nimic, tocmai daia le-am si pus in textul cu Romania – peste 100 de probleme, ca sa trecem peste aceasta etapa si sa constientizam cel mai important lucru: cauza problemelor noastre – sistemul de exploatare in care traim. Idei destabilizatoare, da sunt promovate peste tot in mass media, subtil sau pe fata. Nu cred insa ca am ajutat “dusmanul” prin lista din Romania 100 probleme. Dupa constientizarea sursei problemelor este importanta intelegerea sistemului, mecanismelor prin care functioneaza, cine trage sforile etc. Nici eu nu il inteleg in amanunt, dar inteleg suficient cat sa pricep ca sunt un sclav. Majoritatea insa nici nu sunt dispusi sa caute/sa citeasca/sa se intrebe macar de ce le merge prost… aici intervine distrugerea mentala premeditata de care am vorbit aici:

    https://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/05/romanii-sunt-distrusi-mental-premeditat-cum-se-obtine-distrugerea-mentala-a-popoarelor-manipulare-creier-gunoi-mediatic-mass-media-cenzurarea-informatiilor-ascunderea-adevarului-ocuparea-timpul/

    Anyhow, eu incerc sa coagulez oameni de buna credinta, cel mai mult ma poti ajuta daca te inscrii cu adresa de mail prin optiunea follow ca sa primesti ultimele postari de pe acest blog (vezi undeva in stanga). In felul asta pot sa tin legatura mai usor cu cei care inteleg destul de bine lumea in care traim – adica oamenii care trebuie sa ajute la eliberare si reconstructie.

    Multumesc pt apreciere, insa nu am facut studii politice la viata mea. Doar IMI PASA ce se intampla in jurul nostru, VREAU SA STIU ADEVARUL, si ii fac fata destul de bine chiar daca e dur, gandesc cu propriul creier si incerc sa filtrez informatia GUNOI fata de informatia de calitate. Oricine poate face treburile astea, dar fara primul pas, SA ITI PESE, de tine, de ceilalţi, nimic altceva nu e posibil. Noi ca popor aici suntem blocati. Romanilor NU LE PASA. Sau se comporta ca si cum nu le-ar pasa…

    Insa STUDIILE NU AU APROAPE NICIO RELEVANTA. Mai ales daca vorbim de sistemul de invatamant din Romania zilelor noastre, care e la pamant, de la scoala generala, la liceu si facultate… Desigur, si acest lucru s-a facut tot premeditat. Un popor needucat e mai usor de prostit, manipulat si controlat. :)

    Nu stiu ce ai apucat sa citesti de pe blog, dar vezi ca sunt destule texte relevante pentru viata noastra. Daca te intereseaza chestii din
    ~puţul gândirii” mele :) le gasesti in categoria Exclusiv Ce-i cu noi (undeva in stanga). Nu uita sa Follow daca ti se pare util. Mersi. Spor!

 11. Multumesc pentru proptitudine si timp
  Da, invatamintul este unul dintre primele institutiile vizate pentru imbecilizare si care trebuie modificata dupa Platforma Bolognia cind o tara devine colonie. Toti absolventii cursurilor de pedagogie din ultimii ani iti pot confirma ca dupa ea se face instruirea cadrelor
  Motivul pentru care invatamintul mai genereaza absolventi de calitate este deoarece cadrele didactice in virsta continua in virtutea inertiei sa predea inca dupa modelul vechi de calitate unde copii erau SI EDUCATI.
  Alte tinte ale dezmembrarii imediate ale tarilor -colonii dupa planul occidental:
  NUMARUL1. Deindustrializarea brutala si imediata(dupa 89) in numele “modernizarii” fara drept de apel sau sanse de revenire in caz de TREZIRE a CONSTIINTEI NATIONALE, modernizare care, “intimplator” nu s-a mai materializat, de vina fiind mereu aceeasi securistii corupti, ciuca batailor. In principiu este adevarat ca ei sunt cei vizibili de tot omul insa ei fac parte dintr-o conjunctura cu bataie lunga si anume cea a transformarii tarii intr-o colonie STRAINA!!! acolo trebuie cautat vinovatul nu in interiorul tarii si acest lucru se realizeaza NUMAI POLITIC prin restabilirea suveranitatii tarii care la ora actuala este de inaltimea genunchiului broastei.
  Chiar daca ,sa zicem, elimini un jucator “securist” el este inlocuit de STAPINI imediat cu alt colaborator total care sta la rindul pregatit de ei ca sa insface ciolanul. Deci incercarea de a curba coruptia si tradarea, subminarea tarii de catre acesti functionary corupti la nivelul firului ierbii este complet inutil. NU CU EI SE INCEPE!!!

  Singura metoda de a iesi din sugrumarea coloniala care ne decimeaza subtil dar masiv, este prin re-stabilirea suveranitatii prin POLITIC. Pentru asa ceva sunt necesare finatari uriase!!! din motive foarte clare si obiective, de aceea nu stiu care ar fi sansele unui asemenea pas. Aici putem discuta MULT!

  2. Implementarea coruptiei la toate nivelele prin cooptarea fostilor nomenclaturisti, arma esentiala in dezmembrarea si exasperarea depresiva a poporului.

  3. Continua reiterare a mitului “securistilor” si a urmasilor lor care sunt blamati pentru toate nenorocirile cind de fapt ei toti lucreaza in tandem mai mult sau mai putin constient dar conform unui plan bine stabilit si bine finantat din vest. ACELASI SCENARIU – Identic – este folosit in absolut toate regiunile si tarile fostei Europe de est, in Egipt, unde tot asa sunt blamati cei vizibili, fiecare cu “securistii” regimurilor trecute. Ei contribuie la scindare, la diviziuni, la resentimente, la scirba pentru tara si la scirba ca s-au nascut pe acest pamint.
  Ca urmare ei, coruptionarii reprezinta arma cea mai FORMIDABILA pentru scuturarea noilor teritorii de RESURSE, printer cele mai valoroase fiind evident OAMENII SCIRBITI( dupa un plan al massmediei prin bombardare masiva cu negativitate si scandal non-stop)) care-si iau talpasita scuipind in urma lor emigrind care-n cotro.

  4. Infiltrarea ideologiei coloniale prin agenti in toate institutiile de stat. Absolut toti trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda.

  5. Eliberarea teritoriului de populatie – depopularea prin decimare -reducere masiva a nasterilor si crestere a mortilor premature – alt deziderat ESENTIAL COLONIAL
  scop obtinut prin : Mass-media deservita TOTAL acestui plan
  -impingerea tineretului catre emigrare
  -alcool, alambice pentru tuica in fiecare gospodarie daca se poate, come alcolice, boli
  -Stres, depresie, antidepresante pt stimularea sinuciderilor, droguri
  -Negativitatea masiva din toate partile ;TV, service, vecini, piata, preturi, taxe, anumiti preoti golani si dovediti ca fiind hoti, borfasi etc
  -Limitarea stirilor positive
  -Dresarea populatiei in scopul indepartarii stirilor positive si alegerea canalelor – Gunoi- de scandal care indobitocesc natiunea catre lipsa de moralitate si cultura
  etc
  Denigrarea si subminarea sistemului de sanatate

  6. Reducerea armatei
  Coloniile nu au VOIE sa aibe armate numeroase ci doar asa de parada
  7. Coloniile trebuie sa fie scuturi pentru Stapini, tinte nucleare in caz de conflicte armate
  8, Finantele total deservite FMI-ului
  samd
  Din nou, singura metoda este cea POLITICA! si nu oricum ci printr-un partid/miscare sustinuta masiv de popor si BINE finantata. Altfel NU AI CUM sa te pui cu gigantii care finanteaza propaganda si partidele mari.
  In ROmania NU EXISTA OPOZITIE, Ce se vede este o iluzie si nimic mai mult. Dar NIMIC!
  ASTA FAC EI INSCENEAZA SCANDALURI NEINCETATE INTRE EI intre Partide!!! in mod Constient, programat, ca tema de casa!!! scandaluri la care pun majoritatea BOTUL
  Cu asta se umple timpul liber al romanului, NON STOP . Ce trebuie inteles, este ca astea sunt teme care se dezvolta si se amplifica in mod complet intentional, asta ete procurarea non stop a mass mediei, NIMIC ALTCEVA!
  in vointa politica si binenteles printr-o conjuncture FAVORABILA se poate ajunge in punctual cind acesti subminatori parazitici vor putea fi stersi de pe fata pamintului!

  In present insa din pacate si cu durere in suflet – NICI O SANSA!!

  sau cum spune Robert Redford in ultimul sau film, in mesajul sau din sticla scris catre umanitate:

  ALL IS LOST!

  cheers!

  • Da, o mare bubă e la instruirea viitorilor profesori, ei ies de pe bancile facultatilor cu drept legal/oficial de a preda prin scoli si licee, chiar facultati, dar fara sa aiba habar ce și cum sa faca predarea CA LUMEA, pe bune. De acolo rezulta mai departe generatii de copii needucati. Sigur, totul e premeditat, sistemul Bologna a distrus si pentru ca a fost prost si imbecil implementat pe situatia din Romania. Despre invatamant, sistem bologna etc, poti citi detalii intr-o analiza pe larg, aici:

   Click to access analiza_sistemului_universitar.pdf

   Restabilirea suveranitatii tarii, da, asta ne dorim, spre asta tre sa tindem și spre tot ce presupune a fi SUVERAN.

   Sigur ca găinarii de politicieni de la Bucuresti sunt doar INSTRUMENTE in mana celor care conduc din umbra, care bineinteles ca nu se afla in Romania. Multi dintre gainarii noștri de la Bucuresti NU SUNT ROMANI în realitate, ci străini infiltrati care si-au schimbat numele ca sa ne faca sa credem ca sunt de-ai noștri. Și noi urlam la ei TRADATORILOR! cand de fapt ei nu au tradat niciodata Romania pentru ca nu au reprezentat-o niciodata. Ei sunt acolo în slujba altor interese, pe care nu le-au tradat deloc – au facut exact ce li s-a spus: furati cat puteti, distrugeti ce nu puteti fura!

   Sigur ca degeaba elimini un gainar corupt de la conducere. Va fi imediat inlocuit de un altul, poate chiar mai feroce. Trebuie sa impunem un sistem care respinge nemernicii, un sistem prin care coruptii, oamenii vanduti, strainii care vor rau Romaniei SA NU MAI AIBA CUM SĂ AJUNGĂ LA PUTERE.

   Da, una din variante este o bresa politica, sa intri in sistem si sa schimbi sistemul. Ai nevoie de sustinere populara masiva (voturi) ca sa castigi majoritate prin parlament, sa faci guvern, sa dai jos presedinte etc. In ce masura e nevoie de bani, si cati, e de discutat. Din punctul meu de vedere e mai important sa gasim metodele prin care putem convinge oamenii (masele) sa sustina anumiti oameni de buna credinta. D’asta am pus pe blog CRITERII de buna credinta/evaluare politicieni. O sa le reiau cand am timp intr-o noua postare.

   Da, emigrarea e premeditată. Și da, ăștia de ii vedem sunt DOAR INSTRUMENTE in mana celor care conduc din umbra. Sigur ca oamenii corupti, santajabili, INFRACTORI sunt selectati pentru a fi instrumente, pentru ca sunt ideali pentru planurile lor mârșave – se bucura la bani, putere => ii poti mitui, au trecut istoric negru => ii poti santaja si ameninta cu inchisoarea etc. Noi suntem condusi de INFRACTORI mituibili si santajabili care nu dau doi bani pe popor. De-ar pricepe romanii mai repede chestia asta ar fi bine.

   Da, sunt corecte si celelalte lucruri pe care le-ai insirat. Fac parte din SIMPTOMELE sistemului de exploatare, povestite si de mine in textul cu Romania 2014 – peste 100 de probleme.

   Eu unul nu stiu care e metoda ideala si pas cu pas de rezolvare a situatiei. Dar stiu ca trezirea cat mai multor oameni si identificarea unor criterii prin care oamenii de buna credinta sa fie recunoscuti de popor sunt 2 chestii utile. Apoi ar mai fi modificarea sistemului electoral – sa poata ajunge la putere si oamenii buni, nu doar oamenii partidelor corupte, alegeri anuale pan’ la rezolvare etc. De la nivel politic poti schimba o gramada, daca ajungi acolo si daca ai fraiele puterii si nu te zboara cineva de acolo in secunda 2. D’asta trebuie si sustinere populara. Bestiile care ajung la putere prin partidele mari folosesc o grmada de bani, insa ei nu sunt inteligenti deloc. Inteligenta poate oferi solutii/metode inteligente care fac sa scada nevoia de bani (nu total, dar…semnificativ). Deci nu neaparat banii sunt problema dupa parerea mea, mai ales ca avem inca internetul semi-liber.

   Bineinteles ca PUTEREA si OPOZITIA sunt acelasi lucru, ei SUG din banul public IMPREUNA si cand sunt la putere si cand sunt in opozitie. Ei sunt aceiasi oameni, cand se schimba “puterea” e pe principiul pleaca ai nostri vin ai nostri.

   TIMPUL este foarte important. El este ocupat special ca sa nu avem timp sa gandim/sa analizam/sa planificam/sa luptam. Ci doar sa supravietuim de la o zi la alta si sa stam cu bale la gura in fata televizorului la show-uri cretine care iti distrug creierul. (vezi textul “dependenta de TV”).

   Nu mai spune chestii de genul “in prezent nicio sansa!” sau “ALL IS LOST!”. Este exact ce vor ei, sa ne demoralizam, sa concluzionam ca nu se mai poate face nimic, sa abandonam lupta inca dinainte de a o incepe. Daca nu poti vedea tu o cale, sau eu, nu inseamna ca ea nu exista, sau ca nu a fost gasita de nimeni… Poate solutia exista, doar ca nu a ajuns la urechile/ochii nostri inca. De aceea trebuie cautati continuu oameni de buna credinta, cu idei, cu initiativa, inteligenti, care sa fie pusi laolalta, sa stoarca creierii si sa concluzioneze o cale de urmat pentru Eliberarea Romaniei.

   Criminalii care ne conduc lanseaza in spatiul public ideea ca sunt FOARTE PUTERNICI si DE NEINLOCUIT. In realitate noi suntem numeric de 100 de ori mai mulți decat ei. Trebuie doar să fim uniti si sa luptam inteligent impreuna.

   • Salut Emilian
    Vezi ca ti-am raspuns pe site-ul ala. Poate reusesti sa transferi raspunsul si aici. Eu nu am reusit sa fac copy-paste, nu ma lasa
    cheers
    7 mai 2013: SĂRĂCIA ESTE DETERMINATĂ DE MENTALITATE sau SĂRĂCIA FORMEAZĂ MENTALITATEA? Adică noi populația României suntem săraci fiindcă acționăm primitiv sau acționăm primitiv fiindcă suntem săraci? (întrebare preluată de AICI)

 12. 9 oct 2012: Mai există vreo şansă să nu ajungem sclavii marilor puteri oculte care conduc lumea din umbră? Mă interesează dacă ar mai fi vreo şansă/vreo speranţă să mai trăim semi-liberi şi în viitor (că deja suntem semi-sclavi din păcate)…..

  In prezent singura sansa de a evita globalizarea sclaviei este prin asocierea cu Rusia in Uniunea Vamala, ceea ce actuala gasca de administratori ai coloniei nu au cum sa o faca deoarece NU EI HOTARASC NIMIC decit doar detalii locale, sau cu atit mai putin poporul roman care-I imbirligat in scandale cu coruptia si aproape complet zombificat de vechea si noua propaganda, regurgitari zilnice care intaresc in mintea romanului tot felul de basme de adormit copiii.
  Pentru detalii, Emilian, trebuie mai bine sa deschizi pe prima pagina un nou subiect intitulat : Mituri si neadevaruri istorice
  Acolo de ex tu poti continua subiectul Dacia si altele care te pasioneaza, adevarul despre fostul regim socialist si cum a picat prin tradare si subminare a puterii( aici as avea eu multe de povestit) in momentul in care a scapat de sub controlul bancii mondiale!!!
  Hai ca mai vorbim
  nota de lamurire:
  Uniunea Vamala NU este o refacere a URSS-ului. Ca dovada in aceasta uniune se asteapta sa adere in curind Grecia, Irlanda in 2016 si Scotia in 2017 care acum in Februarie2014 va iesi PRIN REFERENDUM POPULAR de sub dominatia statului welfairist numit marea britanie.

 13. Citeva lucruri despre Trotzky in lumina revolutiilor arabesti!
  Trotzky nu a fost rus-rus si mai ales nu a fost patriot. El a fost un emigree’ DIN Rusia in care de mic au fost instilate sentimente agesive de ura, lichidare a populatiei si de distrugere prin forta brutala pentru tot de era rus( incepeti sa vedeti similaritati?). Astfel mai tirziu cu doctrina Marxista in dinti, doctrina bine pregatita la Londra de Marx(din documente) si in colaborare cu marii bancheri de atunci, Trotzky, impreuna cu altii la fel de puternic finantati de aceeasi bancheri au fost trimisi precum trupele de shoc wahabiste alcheida in zilele noastre prin orientul mijlociu, aceia cu o pregatire temeinica in domeniul distrugerii IN GENERAL, de la resturnari de guverne pina la genocide si dupa cum am vazut cu totii si cannibalism( inimile soldatilor aparatori mincate de revolutionari).
  Telul: Lovitura de stat prin revolutie si cu tot ce a urmat.
  Unul din bancherii sposori ai revolutiei bolsevice a fost chiar unchiul lui Trotzky. Trotzky avea sediul lui de pregatiri ale revolutiilor chiar sub birourile de investitii financiare ale lui unchi-su in una din cladirile zgirie nori de pe 5-th Ave( se pot vizita si acum), Totul deja este clar, documentat si se stie bine cum Trotzky, Zinoviev, Buharin, si inca citiva au fost trimisi cu mari finantari si suport coplesitor DIN INTERIORUL RUSIEI prin agenti si functionari directi ai tarului. Infiltrarea agenturala se manifesta mai ales in armata TARISTA, unde colcaiau tradatorii vinduti occidentului si “partenerilor” din america. Astfel “terenul” era deja pavat pentru intrarea LOR prin tradare masiva de catre cei platiti direct sau prin granturi in scopul predarii Imperiului tarist pe TAVA altui IMPERIU.

  Acestia de mai sus T, Z, B, dupa moartea lui Lenin au format fractii politice, FIECARE IN PARTE cu adeziuni populare massive in diverse regiuni ale Rusiei( ce mai ramasese din ea) DIFERITE POLITICII LUI LENIN ci CONTINUATE DE STALIN. Astfel intre 1928-si 1934 acestia pe seama lipsei de experienta a lui Stalin si-au continuat “linistiti” munca lor de distrugere si demontare, genocid, si in general subminare a puterii sovietelor. Ce a urmat intre anii 1934-1937 stim cu totii. Practic PURGEREA din acesti ani, incepind cu uriasele si mult publicatele procese PUBLICE ale trotzkistilor, si a buharinilor-zinovievieni initiate de guvernul lui Stalin au eliminat intr-un fel sau altul(exil pentru Trotzky, zidul pentru restul) aproape in intregime aceste reziduuri revolutionare nocive extremiste. Concluzia, pe scurt, este ca acesti CU ADEVARAT DUSMANI AI POPORULUI SUNT exact aceasi revolutionari wahabieni canibali DE ASTAZI CU ALT NUME de care Stalin a reusit printr-un succes rasunator sa scape pentru o perioada LUNGA, insa ei au inceput evident incet incet SI sub alte nume si organizatii sa se regrupeze in Rusia odata cu asasinarea lui Stalin si venirea la putere a lui Hrusciov.
  Adevarul actual este intradevar ALTFEL decit s-a “predate” in Romania prin propaganda OFICIALA.

  • Salut Emilian,
   Sa stii ca ceea ce scriu aici este politic incorrect din pdvn al dictaturii propagandistice covirsitoare din Romania. Mass media este controlata si finantata sa vorbeasca DOAR ca la Europa Libera adica – diseminare de minciuni si propaganda psudo istorica in vederea invadarii unei tari de catre alte puteri – ceea ce s-a si intimplat in Romania si in toate tarile foste socialiste. Ca urmare a fost o lupta de durata, propagandistica timp in care in mod efficient pentru ei au fost racolati mii de agenti si tradatori din toate sferele de activitate din Romania socialista, dar mai ales din cea politica si de securitate si au reusit cu mult success. NOI, romanii am pierdut lupta deoarece te-ai convins si tu ca nu era vorba de o scapare de sub jugul comunismului ci cu totul altceva ce tinea de bani si salvarea capitalismului si a dolarului, si dupa cum vezi asa am pierdut si suveranitatea – AICI ESTE CHEIA succesului lor pe altarul salvarii colonialistilor si a dolarilor tipariti de acestia fara acoperire, asa din aer.
   Incredibil, dar de partea cotropitorilor care au distrus TOT ce au construit parintii si bunicii nostril au fost indivizi-agenti la care nu te asteptai: scriitori, poeti, military, politicieni multi dintre ei fiind asa zisi dizidenti. Daca privesti filmuletele de la rev. din 89 foarte multi din ei sunt acolo AMESTECATI in multime printere revolutionari sinceri, spontani care mai tirziu au si fost prompt inlaturati
   Asa trebuie sa o perceapa lumea, din unghiul asta. Am incercat sa intru pe CA(critic atac pentru a face citeva comentarii pasnice dar adevarate si am fost prompt banat, deci realizezi cine este acolo la conducere sub masca miscarii cica de stinga) Acolo la CA in afara de bla bla bla in legatura cu tot felul de teorii idioate si fara noina nu gasesti nimic, cu alte cuvinte totul este regizat si controlat LA SINGE pentru ca nimic din ce nu apartine propagandei invingatorului sa nu scape catre public. Pina nu intri in detalii sa vezi cu ochii tai ce se petrece NU AI CUM SA REALIZEZI! Sunt foarte bine pregatiti si instruiti in Institutele de politologie si propaganda cu adrese ocidentale. EU credeam ca si tu ai terminat ceva de genul asta, de aceea te-am intrebat.(Poti sterge daca vrei chestiile personale pe care ti le spun)

   Inca din anii 70-80 cercul impenetrabil in jurul lui Nea Nicu s-a strins. Uite punctual ca sa nu o lungesc prea mult:
   1. Ceausescu este avertizat ca peste tot sunt dusmani si ca urmare nu are voie sa discute cu nimeni din afara sferei lui sociale
   2. TOate scrisorile care I se imminau erau cercetate de catre tradatorii(chipurile pentru detective de otravuri) din jurul lui si daca era ceva care-I demasca sau ii puneu pe tradatori in pericol, aceste scrisori erau imediat distruse
   3. Saboteurii de mare rang astfel erau in control total neavind cine sa-i demaste si astfel deturnau orice si pe oricine: mincarea desi exista in magazii ( eu am vazut-o cu ochii mei) nu era distribuita populatiei in vederea infometarii si frustrarii. In China astia ar fi fost executati imediat.
   4. Ceausescu a fost COMPLET rupt de realitate si tinut INTENTIONAT IN TURNUL DE FILDES de catre tradatorii care erau toti intelesi intre ei si roiau in jurul lui.
   5. Sub Ceausescu imediat dupa terminarea platii datoriilor urma sa avem cel mai mare salt economic si de bunastare in rindul populatiei. Trebuiau DOAR inlaturati citiva nemernici din anturajul lui. DAR CINE PUTEA SA SE APROPIE SA-L INFORMEZE despre mizeria si foametea la care erau supus poporul din cauza sabotajului comis de oamenii lui fara ca el sa stie? Efectiv nu aveai cum. Cei care au incercat au fost batuti,incarcerati si trimisi la clinici de psihiatrie.
   6. Daca ar fi reusit sa scape de tradatori acum am fi dus-o ca-n rai. Dar din nou, finantarile au fost mult prea mari!
   Este foarte complexa treaba Emilian!
   ..continuare mai tirziu

   Sa ma anunti cum vezi tu lucrurile si daca esti de accord sa spunem lucrurilor pe nume. Parerea mea este ca doar asa vei avea success ca blogger, asa vei atrage cititori scirbiti de nenumaratele sforaituri ai asa zisilor de stinga ( Stinga my ass!), din parti( sa stergi ce nu-ti convine, nu ma supar) Chestia este ca fara aceste clarificari si baze de pornire nu se poate niciodata ajunge cu adevarat la ceva concret, in caz ca asta-ti doresti. Altfel ajungi precum cei de la CA, adica bla blauri sterile
   Succes!

   • Nu stiu de critic atac, nu am stat sa identific toate site-urile de “falsa dizidenta” :)

    Sunt de acord cu tot ce ai zis in rest in aceasta postare. DAR TE ROG PUNE COMENTARII CARE AU LEGATURA CU TEXTUL PUS DE MINE! De exemplu aceasta postare se potriveste perfect la textul cu Ceausescu de pe blog, asa ca o voi posta eu acolo, ca sa o citeasca si altii.

    Sunt perfect de acord legat de Ceausescu. Asa i s-a intamplat. A fost rupt de realitate, el credea ca o ducem bine. populatia a fost infometata special ca sa se rascoale impotriva lui etc. Si eu cred ca daca am fi continuat, dupa plata datoriei, fara tradatorii din jurul lui, am fi ajuns in top 5 mondial. (deja eram foaaarte sus)

    Bineinteles ca pe acest blog spunem lucrurilor pe nume si ca intelegerea faptelor istorice e importanta pentru a realiza ce se intampla in prezenta si ce se va intampla si in viitor. Dar multe informatii sunt deja prea complicate pentru multi, de exemplu ce ai zis de troski sau cum il cheama, intr-un comentariu anterior. Comentariile e bine sa nu fie prea lungi si cu prea multe date/informatii istorice, ca sa le citeasca oamenii. Oh well.

  • Te rog sa postezi comentarii cu legatura directa fata de subiectul din articol/text. Sunt alte articole de pe blog la care s-ar fi potrivit mai bine acest comentariu. Mersi.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s