CCR amână decizia despre referendum pana pe 12 sept. Băsescu va cădea (pol55)

ccr curtea constitutionala amana decizia privind referendumul din 29 iulie pana pe 12 septembrie, ceicunoi.wordpress.comCurtea Constituţională a României a amânat astăzi (joi, 2 aug 2012) decizia privind validarea sau invalidarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu, la care s-au prezentat aproximativ 8.5 mil de români, dintre care 7.5 milioane au votat pentru ca Băsescu să “moară” politic. Şi pe 12 septembrie va “muri”.

Curtea a amânat astăzi decizia, cerând ca până pe 12 septembrie toate instituţiile abilitate să le trimită date actuale legate de populaţia REALĂ a României la data referendumului (29 iulie). Ceea ce este foarte bine, pentru că populaţia reală a României cu drept de vot este în jur de 16,5 milioane, ceea ce înseamnă că s-a depăşit pragul cretin, nedemocratic şi imoral de 50% + 1 din cei cu drept de vot. Caz în care Băsescu va fi demis.

Astăzi am văzut cum Zegrean, preşedintele CCR, omul lui Băsescu, a spus jurnaliştilor că nu îi interesează pe ei documentele pe care le-a primit Curtea, şi că nu le vor pune pe site, ci că pe site va fi pusă doar decizia. La sfârşitul şedinţei curţii, adică la vreo 2 ore după ce a spus Zegrean asta, alţi doi judecători ai CCR au spus că pe site vor fi publicate şi toate documentele pe care le-au primit şi pe care le-au evaluat pentru decizia lor. Publicarea lor este perfect normală şi morală. Zegrean e cam arogant şi iritat.

Tot astăzi am putut vedea cum judecătorii CCR NU STAU SĂ RĂSPUNDĂ ÎNTREBĂRILOR PRESEI, ca şi cum n-ar fi persoane publice, ca şi cum activitatea lor nu e de interes public, ca şi cum presa n-ar fi reprezentantul poporului, ca şi cum ei, ca angajaţi ai poporului, nu sunt obligaţi să răspundă la orice întrebare de interes public… Deci judecătorii CCR au un comportament anormal şi imoral din acest punct de vedere. Unul dintre judecatori a spus pe fugă faptul că referendumul s-a bazat pe date false şi că trebuie aşteptate date reale, actuale despre situaţia din prezent a populaţiei de români. Alt judecător ( tantia Aspazia Cojocaru) a spus chiar că, după părerea ei referendumul ar trebui ANULAT, pentru că s-a bazat pe cifre şi date FALSE. NICIUNUL dintre judecători nu a vrut să spună cum s-a votat în şedinţa CCR (cine cum a votat pentru amânarea deciziei până pe 12 septembrie). Nu cred că scrie nicăieri că NU AU VOIE să spună. Deşi pe de o parte e o chestie de înţeles, ca să nu aibă de suferit pe urmă pe diferite căi imorale, pe de altă parte, este normal ca poporul să vadă cine cum a votat, ca să le evalueze buna credinţă.

Până pe 12 septembrie mă aștept să se întâmple chestii:

1.USL, prin miile lor de primari, să actualizeze toate listele ca să demonstreze că sunt în jur de 16.5 milioane de români cu drept de vot, pentru ca referendumul să fie valid, și Băsescu să fie demis

2.PDL și toată mafia lor nenorocită în frunte cu Băsescu să scoată români și din gaură de șarpe, de pe tot globul, pentru a crește cifra românilor cu drept de vot, astfel încât referendumul să fie invalidat. Atenție: e de ajuns ca pe 12 septembrie cifrele oficiale să arate 17 milioane de români cu drept de vot, și Băsescu revine la Cotroceni pentru că referendumul va fi invalidat.

3.Dacă Ioan Rus nu va fi zburat din guvern, va ajuta într-un fel sau altul la păstrarea numărului de români de pe liste la vreo 17 mil ca să se invalideze referendumul și să-l salveze pe dictator.

Doamne ajută ca datele oficiale să însumeze până pe 12 septembrie maxim 16.5 mil, pentru ca referendumul să fie considerat valid de către CCR. Om vedea ce se mai întâmplă până atunci.

Emilian, 2 aug 2012, ceicunoi.wordpress.com

Advertisements

One response to “CCR amână decizia despre referendum pana pe 12 sept. Băsescu va cădea (pol55)

 1. Ciocoi pribeag, adus de vânt,
  De ai cu iadul legământ
  Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!
  Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
  Şi ham de cai, şi jug de boiN-avem nici vreme de-nchinat.
  Căci vremea ni-e în mâni la voi;
  Avem un suflet încă-n noi
  Şi parcă l-aţi uitat!
  Aţi pus cu toţii jurământ
  Să n-avem drepturi şi cuvânt;N-avem puteri şi chip de-acum
  Să mai trăim cerşind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luaţi din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  Nici în mormânt!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s