Rezultate Referendum 29 iulie: Poporul român este distrus mental. Prezenta, procente, statistica (pol52)

referendum demitere traian basescu 29 iulie 2012 cum voteaza romani prezenta la vot da sau nu ceicunoi.wordpress.comAşa cum spuneam în textul trecut (Cine si cum voteaza la referendum pe 29 iulie? De ce sa mergi la vot?), la referendumul din 29 iulie se va vedea cum stă poporul român cu capul. Cât de distrus mental este din punct de vedere civic, moral, politic şi cât de bine este ancorat la realitatea înconjurătoare care îl priveşte fie că vrea fie că nu.Aşa cum bine ştiţi, sclavii băsişti din CCR (Curtea Constituţională a României) i-au oferit dictatorului Băsescu portiţa de scăpare şi anume pragul total cretin, nedemocratic şi anticonstituţional care trebuie depăşit pentru ca referendumul să se valideze, şi anume de 50% + 1 din toţi românii cu drept de vot.

Ultimele rezultate anunţate pe 30 iulie, ora 10:15 de BEC (Biroul Electoral Central), instituţia care se ocupă de sintetizarea şi publicarea rezultatelor oficiale se prezintă în felul următor:

Până la ora 21:30 (date centralizate din 97.52% din secţiile de votare):

Prezenţă la vot la nivel naţional a fost de 46.13% (8.297.135 persoane)

87.55% dintre cei care au votat au spus DA, pentru demiterea lui Băsescu (7.264.819 persoane)

11.12% dintre cei care au votat au spus NU, împotriva demiterii lui Băsescu (923.147 persoane)

1.31% dintre voturile din urne au fost nule (109.169 voturi).

Câteva lucruri de menţionat: chestia aia pe care o învăţam în şcoli cu “populaţia ţării noastre are 22 de milioane de români” nu mai este valabilă. Dacă cei de la INS ar definitiva mai repede rezultatele recensământului din 2011, am vedea poate şi noi câţi mai suntem. Primele date oferite arată o populaţie a României de aproximativ 20 de milioane, dintre care 19 milioane de oameni sunt stabili în România.

Acum urmează nişte calcule făcute pe genunchi de mine, nu ştiu exact care ar fi cifrele perfect corecte, dar nici nu contează foarte foarte mult. Uite cum am gândit eu:

Referendumul din 29 iulie s-a bazat pe liste electorale care cuprindeau aproape 18 milioane de persoane cu drept de vot (17.984.621 în listele electorale permanente). În condiţiile în care populaţia reală totală ar fi de fapt 20 de milioane,  înseamnă că pe liste, teoretic ar trebui să existe doar vreo 16.5-17 milioane de oameni cu drept de vot.

Ziceam ieri că pentru mine referendumul este un prilej pentru a vedea cât de distrus mental este poporul român. Hai să vedem ce s-a întâmplat la referendum, şi să ţinem cont de această cifră “mai reală” de 16.5 milioane români cu drept de vot în prezent.

La referendum, peste 7 milioane au zis (în mod corect şi inteligent) DA, adică să “moară” Băsescu. (exact ca-n filmuleţul ăsta foarte funny: “Doamne ajută – să moaă!” (începând cu min 0:55) . Aproape 1 milion au zis NU, pentru că “noi îl iubim pe Băsescu”. În jur de 100.000 şi-au anulat votul(fiind nehotărâţi dacă e mai bine cu Băsescu sau fără el SAU dacă e mai bine cu Băsescu sau cu Antonescu – săracii de ei, cei care nu s-au putut hotărî). Ceea ce înseamnă că diferenţa de aproximativ 8.5 milioane de români este reprezentată de cei care nu au mers la vot.

Aceşti 8.5 milioane de români care nu au mers la vot se împart în mai multe categorii:

1.cei care au boicotat referendumul pentru că au primit “ordin” de la Băsescu (românii) sau Victor Orban (ungurii) – ce scalvi jalnici.

2.cei care de regulă nu merg la vot

3.cei care nu s-au putut hotărî dacă e bine să pice băsescu sau nu, şi atunci nu s-au dus la vot (fiind cretini la cap din punct de vedere civic-politic, nu şi-au dat seama că de data aceasta, neprezentarea la vot înseamnă că votezi cu Traian Băsescu)

Atenţie. Dintre toţi cei 8.5 milioane care nu au mers la vot, susţinători ai lui Băsescu sunt doar românii care au boicotat referendumul la ordinele PDL sau ale lui Băsescu, împăratul însuşi. Adică în realitate – foarte puţini (nu avem de unde să ştim exact câţi). Restul de persoane care nu s-au prezentat la vot, NU SUNT SUSŢINĂTORI AI LUI BĂSESCU. Sunt cei care nu merg niciodată să voteze, şi cei care au fost idioţi şi au crezut că dacă stau acasă sunt neutri. Uite că de data asta n-a fost aşa, şi statul acasă a însemnat susţinerea lui Băsescu.

Bineînţeles că dictatorul nenorocit Traian Băsescu (pentru cei care prin dictatură înţeleg regimul comunist, sau regimuri de prin africa, să citească “semi-dictator” când scriu eu “dictator”; e bine aşa?), va spune public că toţi cei care AU VOTAT NU şi toţi cei care NU AU VENIT LA VOT sunt susţinătorii lui. NU ESTE ADEVĂRAT DELOC. Ceea ce este adevărat însă despre aceşti oameni, este că ei reprezintă adunaţi procentul de români distruşi la creierii capului, care nu-şi cunosc interesul, care nu înţeleg cum funcţionează lumea în care trăiesc, care nu pot cântări şi evalua argumente deşi ele sunt evidente, clare şi din abundenţă, sunt cei care sunt “retarded” din punct de vedere al modului în care îşi trăiesc viaţa, din punct de vedere civic, politic, din raportarea la societate, din atitudinea faţă de semeni etc. După părerea mea, în situaţia acestui referendum, după 8 ani de mandat de semi-dictator nenorocit Traian Băsescu, singurii care nu primesc de la mine ştampila de “retarded” sunt cei care au mers la vot şi  au pus ştampila pe DA. Restul…sunt distruşi mental. (bineînţeles că cei care nu au putut să voteze din motive obiective – boală, senilitate, accident etc, nu intră aici).

Haideţi să calculăm acest procent de retarded din populaţia României, conform datelor parţiale oferite de BEC astăzi, 30 iulie, ora 10:15. Avem aşa:

– 923.147 cei care au spus NU demiterii lui Traian Băsescu (unii au interese materiale directe, deci nu au votat aşa pentru că sunt distruşi la cap; doar cei care au votat din convingere sunt distruşi la cap)

– 109.169 cei care şi-au anulat votul (cei mai mulţi dintre ei probabil au făcut o analiză de genul “nu-mi place nici de Băsescu, dar nici de Ponta şi Antonescu”, ca şi cum referendumul se referea la aşa ceva…)

– 8.5 milioane de români nu au mers la vot (conform calculelor pe genunchi de mai sus)

Ceea ce înseamnă cu aproximaţie că în România, în jur de 9,5 milioane de români sunt distruşi mental. Dacă luăm populaţia reală cu drept de vot, 9,5 milioane din 16,5 milioane înseamnă în jur de 57%. Dacă luăm întreaga populaţie a României, conform datelor INS (aprox 20 milioane), înseamnă că 47.5% dintre români sunt “retarded”. Adică se confirmă ce spuneam în textul trecut, şi anume că în timp ce “one-fourth of Americans are retarded”, în România situaţia este de genul “half of the Romanians are retarded”.

Am RESPECT pentru cei peste 7 milioane de români care au venit la vot şi au votat DA, ca să “moară” Băsescu.

Urez Deşteaptă-te române celor 9,5 milioane de români distruşi la cap. Mi-e milă de noi cu o asemenea populaţie idioată, manipulabilă, incapabilă de a analiza lucrurile aşa cum sunt şi cum ar trebui să fie analizate, incapabilă să ia decizii corecte pentru binele ei şi al întregii societăţi. Pe scurt, o populaţie distrusă mental. Şi disturgerea mentală… se repară greu.

Update BEC ora 13:30Date centralizate din 99,97% din secţiile de votare:

Prezenţă la vot la nivel naţional a fost de 46.23% (8.455.336 persoane) (din listele electorale pe care apar 17.984.621)

87.52% dintre cei care au votat au spus DA, pentru demiterea lui Băsescu (7.400.508 persoane)

11.15% dintre cei care au votat au spus NU, împotriva demiterii lui Băsescu (943.031 persoane)

1.32% dintre voturile din urne au fost nule (111.797 voturi).

=> procentajul populaţiei distruse la creierii capului: pentru că eu am estimat 16.5 milioane populaţia reală cu drept de vot, scădem din ea pe cei prezenţi la vot (în jur de 8.5 mil) şi rămânem cu 8 milioane care nu s-au prezentat. Adăugam pe cei care au votat NU sau au anulat votul ( în jur de 1 milion de oameni ca să ne dea rotund), şi înseamnă că avem 9 milioane de români distruşi la creierii capului din punct de vedere al perceperii şi înţelegerii lumii încojurătoare. (adică aproximativ 45% din populaţia României de 20 mil locuitori – estimată de INS).

Mesaje: Respect pentru cei aproape 7,5 mil de români care au votat DA.

Sunteţi jalnici cei care aţi votat NU sau n-aţi venit la vot. 

Fine-ar educaţia să ne fie!

Citeşte şi Cine si cum voteaza la referendum pe 29 iulie? De ce sa mergi la vot? (aici aflaţi şi de ce încă îl mai susţin unii oameni pe Băsescu).

P.s: Vreau proteste de stradă anti-pragul impus de CCR. Dacă organiează cineva ceva, anunţaţi şi pe aici :).

Emilian, 30 iulie 2012, ceicunoi.wordpress.com

Update 31 iulie: Curtea Constituţională TREBUIE să valideze referendumul. 3 argumente AICI.

Update 1 august: Rezultate finale ale referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României Traian Băsescu:

Date oferite de BEC, care se raportează conform ultimei aparaţii publice la o populaţie cu drept de vot de 18.292.464 de persoane:

Prezenţă la vot la nivel naţional a fost de 46.24% (8.459.053 persoane) (din listele electorale pe care apar 18.292.464)

87.52% dintre cei care au votat au spus DA, pentru demiterea lui Băsescu (7.403.836 persoane)

11.15% dintre cei care au votat au spus NU, împotriva demiterii lui Băsescu (943.375 persoane)

1.32% dintre voturile din urne au fost nule (111.842 voturi).

De ce acu 2 zile apăreau  17.984.621 români cu drept de vot, şi acum 18.292.464 nu ştiu.

4 responses to “Rezultate Referendum 29 iulie: Poporul român este distrus mental. Prezenta, procente, statistica (pol52)

  1. Intrebarea mea este “Cum poti jigni si defaima aproximativ 9 milioane de oameni?
    Pentru cunostintele tale generale cei care nu au mers la vot sunt in marea lor majoritate oameni cu studii superioare, care realizeaza ce se poate intampla in cazul unui referendum cerut de “opozitia” la guvernare. Nu realizati domnilor ce instabilitate politica si financiara ati realizat in toata regiunea centrala si de est a Europei.

    • Atenţie. Citeşte ce am scris cu atenţie şi abia apoi comenteaza. Am zis de mai multe ori în text “distruşi mental”, dar la anumite capitole. Nu mă intereseaza cum sunt ei ca oameni in viata lor de zi cu zi, la serviciu, in familie. Nu despre asta vorbeam eu. Nici despre cate facultati au facut si cat de culti în cap sunt. Eu vorbeam strict despre atitudinea faţă de vot, despre raportarea la realitatea politica inconjuratoare care ii vizeaza si pe ei, la fel ca pe toata lumea din aceasta tara, ma refeream la decizia de a NU vota sau de a NU veni la vot, ma refeream la perceptia lor asupra vietii lor şi asupra societăţii, atunci cand e vorba despre politica si adminstratie etc şi am mentionat in text de mai multe ori ca la astfel de aspecte ma refer. Si cred cu tarie, că cei care NU au venit la vot, sau au venit si au votat NU sau au anulat votul, sunt din toate aceste puncte de vedere “distruşi mental”, la aceste capitole. Asta este parerea mea. Daca vrei sa vezi cum se distruge mental un popor si cat de distrus este poporul roman, cauta pe acest blog. Legat de “instabilitate politica si financiara” cauzată de “opozitia la guvernare”, subliniez că nu sunt un fan al guvernului Ponta, am contabilizat pe blog greşelile lui încă de la început, dar subliniez şi faptul că guvernul Ponta există la putere de doar 2-3 luni, şi-ţi adresez o întrebare: cum ţi se pare, prin comparaţie, guvernarea dictatorială băsistă de 8 ani de zile? Okidoki. Spor!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s