VIDEO 10 iunie 2012 Traian Basescu se hăhăie in supermarket cu jurnalisti jalnici la cumparaturi (pol47)

Reporterii (ăștia de au un microfon în mână și sunt trimiși de tot felu’ de televiziuni și publicații în tot felul de locuri), sunt una dintre cele mai jalnice ”specii” de oameni. Bineînțeles că există excepții, puține, însă când vezi scene ca cea din filmulețul de mai jos, care se repetă de atâtea ori (alt moment în care Băsescu se behăie cu jurnaliștii AICI), atunci îți dai seama că regula cam asta este: cei mai mulți reporteri sunt jalnici ca reporteri. Video la linkul următor:

VIDEO Băsescu se hăhăie cu reporterii penibili în ziua alegerilor 10 iunie 2012 în supermarket. Jalnic. CLICK pentru video.

Puteți observa în filmuleț cum se behăie reporterii penibili dimpreună cu Băsescu ca și cum Băsescu nu a distrus țara asta și nu ”i-a scuipat între ochi” și călcat în picioare pe români în mandatele de Președinte, când s-a manifestat ca un dictator nenorocit ce este în timp ce a furat de a rupt prin mafia nenorocită pe care o patronează numită PDL.

Reporterii se behăie în loc să pună din miile de întrebări care trebuie puse lui Băsescu, atunci când ai ocazia ATÂT DE RARĂ de a-i pune întrebări. Băsescu de regulă evită presa care nu-l pupă în fund, și acesta e și motivul pentru care nu are nicio grijă în a întâmpina ”presa” la supermarket – pentru că știe că vin numai reporteri terminați, distruși, care nu ar avea ce căuta în această meserie dacă am trăi într-o normalitate.

Dezastrul de reporteri erau, după microfoane, de la: PRO-TV, B1TV, Realitatea, Digi24, PrimaTv, Antena3 etc. (atentie: Antena3! – teoretic adversarul de moarte al lui Băsescu – reporterul respectiv se hăhăia și el fără probleme)

Iată cum au profitat reporterii penibili de prezența lu’ Băsescu:

1. Restul pe care trebuia să-l primească Băse de la cumpărături era pe mini ecranul ăla și conținea și numărul 13, la care un reporter inteligent ”e cu 13 hă hă”, apoi Băsescu a continuat un pic behăiala cu el.

2.”Domnule președinte, știu că de obicei preferați produsele românești, de data asta?”

le arată o sălățică, o roșioară (ca și cum un președinte de țară în care oameni mor de foame la propriu n-are ce să facă altceva… – Detalii despre groapa de gunoi de lângă Cluj AICI 2008, și AICI nov 2011 – persistă aceeași situație )

3.”Sunt mai sănătoase sau e bine pentru producția noastră?”

4.”Ați făcut destul de multe cumpărături, vă pregătiți să plecați undeva domnule Președinte?”

5.”Da văd că a costat ceva, e coșu’ semiplin, nu e foarte ieftin să înțelegem…?”

6.Băsescu: ”mă duc să beau o cafea” – Reportera: ”păi venim cu dumneavoastră că ne-ați invitat!”

Reporterița penibilă de la Realitatea (nu stiu sigur daca ea era)

7. Apoi un reporter: ”Diseară veți merge la PDL?” – la care Băsescu răspunde imediat ”NU, exclus”.

8. Imediat după, o reporteră îl întreabă ”Dar la Consiliul European veți fi?”, la care Băsescu răspunde : ”Mmmăă… vreți să faceți politică și-n magazin…” și nu i-a răspuns dacă se duce sau nu. Ca și cum bestia nenorocită de dictator nu a răspuns cu 2 secunde în urmă la o întrebare tot despre politică, și ca și cum de miile de dăți când a venit la cumpărături și s-a behăit cu reporeterii cretini în magazin nu a vorbit și despre politică. Bineînțeles, cine să-i zică așa ceva?

9. ”Domnule Președinte, o ultimă întrebare, cum v-ați simțit că v-au aplaudat azi oamenii la vot?” (mai bine du-te și pupă-l în fund că e cam pe’acolo întrebarea asta)

10. Reportera cea mai penibilă dintre toți (de la Realitatea – după microfon) insistă să meargă cu toții la o cafea cu ”Președintele” cu P mare, și merg apoi toți cu el în cafenea să se mai hăhăie un pic.

Îmi vine să vomit.

A fost o singură tanti dintre ”privitori” (deci nu dintre reporteri), care a avut puțin cap și curaj să comenteze câte ceva. Dar insuficient pentru când ai o asemenea ocazie. De apreciat totuși.

Reporterii ar fi putut desigur să-i pună dictatorului niște întrebări adevărate dar nu i-a dus capu’ pentru mai mult. De ce nu i-a dus capul pentru mai mult și care e explicația pentru astfel de comportamente cretine și imbecile ale reporterilor o să scriu într-un text viitor.

Update: Uitaţi exemplu de jurnalism adevărat: Un jurnalist irlandez îl pune în dificultate pe un director al Băncii Centrale Europene 

Emilian, 11 iunie 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com

One response to “VIDEO 10 iunie 2012 Traian Basescu se hăhăie in supermarket cu jurnalisti jalnici la cumparaturi (pol47)

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s