De ce sa NU votezi cu POTERAS la primaria sectorului 6 Alegeri locale iunie 2012. (pol38)

cristian poteras candidat primaria sectorului 6 primar pdl coruptie rea vointa incompetenta furt din bani publiciCristian Poteraș este actualul primar al sectorului 6, și este la al doilea mandat consecutiv, ceea ce înseamnă că de 8 ani de zile conduce acest sector. Mai întâi să ne fie clar de la început un lucru: a avut de partea lui consiliul local în tot acest timp. L-ați auzit vreodată plângându-se că ii se opune consiliu sau ceva? Eu nu l-am auzit. Deci Poteraș a fost ”Dumnezeul” sectorului 6 în ultimii 8 ani. Acum să ne fie clar cel de-al doilea lucru:

Aproape că nu există problemă pe care nu o poți rezolva ca primar în 8 ani de zile. Scuza ”lipsă de bani” este o cretinitate. Nu există așa ceva. Există doar lipsa de bună credință și bună voință. Există incompentență. Există tupeu. Există furt din bani publici. Există corupție. Acestea au fost ”atributele” lui Poteraș în ultimii 8 ani. Problemele pe care le avem în sectorul 6, le aveam și acum 8 ani. Diferențele nu sunt foarte mari, indiferent cât ne-am chinui să îi numărăm acele puține bilele albe lui Poteraș (câte ceva s-a mai mișcat în sectorul 6, dar total insuficient). Toate capitolele din sector (canalizare, infrastructura rutiera, transport, sănătate, educație, spații verzi, poluare, curățenie, iluminat public etc etc etc) ÎNCĂ AU PROBLEME. NU există ca în 8 ani de zile să nu fii în stare să rezolvi aceste probleme. Se explică doar prin incompentență, rea voință, FURT din bani publici, corupție etc. Acesta este Poteraș. Informații care să susțină aceste lucruri sunt o infinitate pe internet. Găsiți sinteza lor în textul meu JOS POTERAȘ!. Să ai internet (deci acces la aceste informații) și să te duci să-l votezi tot pe Poteraș, după acești 8 ani dezastruoși, arată multe lucruri despre tine…

Sunt foarte mulți oameni care nu au acces la informație. Ei sunt cei mai ușor prostiți și manipulați. Ei au această scuză dacă se duc și-l votează tot pe Poteraș. Dar toți ceilalți, care au cum să se informeze (acces la tonele de informații de pe internet), ei n-au nicio scuză…

Atunci când votați pentru primarul sectorului 6, nu vă gândiți la puținele lucruri care s-au făcut în sectorul 6, gândiți-vă la cât de multe ar fi putut fi făcute în 8 ani de zile, dacă aveam ca primar pe cineva de bună credință.

Poporul român nu prea are memorie, și nu prea face conexiuni atunci când trebuie. Nu uitați atunci când puneți ștampila pe buletinul de vot că:

1. Poteraș = PDL = Băsescu = Udrea = toți nenorociții din mafia PDL. Sunt toți ”mână în mână” și au toți același principal scop: furtul banilor publici, într-un fel sau altul. Sloganul de campanie al lui Poteraș este ”Terminăm ce-am început!” Chiar vreți să termine ce a început?

2. Toate problemele pe care le aveți în sectorul 6, și care țin de primăria sectorului 6, EXISTĂ DIN VINA LUI POTERAȘ! Poteraș este cauza tuturor problemelor administrative ce țin de primăria de sector. Adica aproape tot ce miscă în sector este administrat de Poteraș. Nu uitați acest lucru.

3. Dacă votați cu Poteraș, lucrurile vor merge la fel de prost în sectorul 6 ca și până acum.

4.Tupeul nemărginit al lui Poteraș reiese şi din imensele afișe pe care le-a atârnat de blocurile pe care le reabilitează termic, afișe pe care scrie că va reabilita 300 de blocuri bla bla bla. Deci el se promovează pe sine, chiar printr-unul din cele mai mari furturi pe care le-a făcut la Primăria Sectorului 6. Reabilitarea termică din sectorul 6 se face din bani pe care o să îi plătim tot noi, la un preț de un trilion de ori mai mare decât ar fi normal – peste 9000 de euro costul de apartament reabilitat – o furăciune cu semnătura lui Poteraș de zeci de milioane de euro (detalii AICI).

5.Poteraş MINTE spunând pe site-ul oficial al campaniei sale electorale că a amenajat 50.000 de locuri de parcare în sectorul 6. CÂTE MĂ?!? 50.000?!? Tre să fii nebun să afirmi aşa ceva, sau doar cu foarte mult tupeu. Uitaţi ce spune exact pe siteul sau (AICI – la infrastructură):

Peste 50.000 de noi locuri de parcare amenajate în sector, din care cele realizate prin Direcţia de Investiţii au fost: 
Parcarea platformei Autogara Militari
Parcări combilift

Parcările de care menţionează au în total maxim 2-3 mii de locuri cu indulgenţă. Uitaţi-vă CÂT CHIN, CÂŢI BANI şi CÂT TAM TAM presupune parcarea de la Universitate pe care o face Oprescu, şi care va avea doar în jur de 400 de locuri de parcare. Vă imaginaţi că Poteraş a construit 50.000 de noi locuri de parcare în sector fără să le vadă nimeni? Unde sunt alea 50.000 de locuri noi construite de Poteraş? Cât tupeu nemărginit. Incredibil.

6.Poteraş este cel mai corupt primar din Bucureşti, conform unui studiu al Asociaţiei  APADC (detalii AICI) (studiul respectiv AICI).

Nu uitați că este un singur tur de scrutin! Se votează o singură dată! Într-o singură zi, pe 10 iunie 2012, ni se decide viitorul pentru următorii 4 ani. Mergeți la vot! Votați cu oricine dar nu cu Poteraș! (Foarte multe motive pentru care să nu votezi cu Poteraș sunt sintetizate în textul meu aici: JOS POTERAȘ!)

Citiţi şi:

Alegeri 2012 – lista candidati primaria sectorului 6. Cu cine votăm?

Alegeri locale 2012 sector 6 Bucuresti – de ce sa mergi la vot? Cu cine sa votezi? 

De ce să NU votezi cu Poteraş la primăria sectorului 6

De ce să NU votezi cu Ştefan Florescu la primăria sectorului 6

De ce să NU votezi cu UNPR, PNG, PRM, PNTCD, PP-DD la alegeri 2012

Votam sau nu cu Rares Manescu la primaria sectorului 6? Argumente

Întâlnire-interviu cu Rares Manescu. Întrebari inainte de alegerile locale Sector 6

Emilian, 27 mai 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s