Alegeri locale 2012 sector 6 Bucuresti – de ce sa mergi la vot? Cu cine sa votezi? (pol37)

candidati-alegeri-locale-sector-6-10-iunie-2012-poteras-manescu-florescuAnul acesta la alegerile locale din 10 iunie, la Primăria Sectorului 6 candidează 18 oameni, dintre care, după părerea mea, şanse de a câştiga au în special doar 3 candidaţi: actualul primar Cristian Poteraş de la PDL (cu 2 mandate consecutive de primar la activ), Rareş Mănescu de la USL (USL-ul este în mod “oficial şi declarat” alternativa la mizeria numită PDL), şi Ştefan Florescu – candidat independent, cunoscut mai mult pentru “binefacerile” faţă de oameni amărâţi, în vârstă etc. Întrebare pentru locuitorii sectorului 6: Avem motive să ne prezentăm la vot la aceste alegeri? Răspuns: DA! Citeşte în continuare de ce:

Înainte de a stabili cu cine să votăm ca primar la sectorul 6, trebuie să ne gândim mai întâi la faptul că sunt foarte mulţi oameni care nu merg la vot. Pentru ei, trebuie înşirate pe scurt motivele pentru care are sens să se ducă şi să voteze.

Pentru a vedea motivele (greşite) pentru care românii nu prea merg la vot în general, citiţi textul meu de AICI.

De ce să mergi la vot la alegerile locale pentru primăria sectorului 6 din 10 iunie 2012?

1. Pentru că viața noastră și bunăstarea vieții noastre sunt perfect dependente de cine este primar al sectorului 6. Să înțelegem foarte bine acest lucru de la început. Nu există locuitor al sectorului 6 care să nu fie afectat de cine conduce sectorul 6. Indiferent de câți bani are. Cu toții suntem afectați de rezultatul acestor algeri, fie că vrem, fie că nu vrem sau nu ne pasă.

2. Pentru că actualul primar (Cristian Poteraș de la PDL) guvernează acest sector de 8 ani de zile, și îl guvernează foarte prost. Gândiți-vă la orice aspect din viața noastră doriți și o să vedeți că există încă o grămadă de probleme peste tot: în sănătate (spital și centre medicale în sectorul 6 – sunteți mulțumiți?); trafic – vă place cum se circulă în sectorul 6?; spații verzi (foarte puține, dar de 3 ori mai scumpe ca la Paris); infrastructură – canalizare, apă rece, apă caldă, străzi – încă mai sunt străzi fără asfalt în sector; câini maidanezi, curățeni etc etc etc. Sunt o grămadă de probleme în sectorul 6. FAPTUL CĂ POTERAȘ NU A FOST ÎN STARE SĂ LE REZOLVE ÎN 8 ANI DE ZILE ARATĂ CĂ ESTE INCOMPETENT, DE REA CREDINȚĂ SAU AMBELE. În orice caz, el trebuie să dispară de la primăria sectorului 6. Și încă n-am menționat nimic despre cât a furat ca primar. Detalii despre activitatea dezastruasă a lui Poteraș citiți în alt text de-al meu AICI.

3. Pentru că votul fiecăruia chiar contează! Bineînțeles că se fraudează alegerile, însă o prezență foarte mare la vot, ar însemna că acele voturi furate vor conta mai puțin la rezultatul final.

4. Pentru că indiferent cine candidează, RĂUL CERT (Poteraș) trebuie înlocuit. Poteraș trebuie înlocuit aproape cu oricine ar candida. Despre Poteraș știm că este foarte rău. Despre cei noi care candidează (Rareș Mănescu, Florescu etc), putem avea bănuieli cum vor acționa ca primari, însă nu suntem siguri. Despre Poteraș însă suntem siguri. Trebuie înlocuit. Nu putem lăsa răul, nepăsarea, furăciunea, corupția, tupeul nepedepsite la infinit. Mergeți și votați ÎMPOTRIVA LUI POTERAȘ! Chiar dacă vi se par ”toți la fel”, sunt sigur că veţi putea face totuși o diferență, dacă încercaţi.

5. Pentru că dacă mergi la vot arăți că-ți pasă de tine, de banii tăi, de viața ta, de familia ta, de comunitatea în care trăiești.

6. Pentru că dacă nu te duci la vot, alți oameni îți vor hotărî soarta. Vor vota pentru tine alții. Vor alege alții cine să te conducă și pe tine, vor alege alții viitorul vieții tale. Ai mai multă încredere în alții, sau în tine? Mergi la vot!

7. Pentru că neprezentarea la vot este tot un fel de vot. Dacă nu te duci să votezi, înseamnă că ești de acord cu persoana pe care o vor alege cei care se duc să voteze. Pentru că dacă nu ai fi de acord, te-ai duce să votezi… Dar pentru că nu te duci, înseamnă implicit că ești de acord cu oricine va câștiga alegerile. Deci neducându-te la vot, este ca și cum l-ai vota pe cel care va câștiga. Dacă nu te duci la vot, și va câștiga Poteraș pentru a 3-a oară scaunul de primar la sectorul 6, va fi și cu ajutorul tău (neprezentarea la alegeri).

8. Pentru că dacă va câștiga iarăși Poteraș alegerile, și vom îndura iarăși încă 4 ani corupția acestui individ, acest lucru va fi și pe conștiința ta dacă nu vei merge la vot să votezi împotriva lui Poteraș.

Mini concluzie până aici: Votați cu oricine, dar NU CU POTERAȘ!

Legat de consiliul local (că și el este foarte important), votați un consiliu local din același partid cu primarul! Să nu avem pe urmă discuții enervante de genul ”eu vreau să fac dar nu mă lasă consiliul”.

Citeşte şi:

Alte detalii despre Poteraș AICI!

De ce să NU votezi cu Poteraş la primăria sectorului 6

De ce să NU votezi cu Ştefan Florescu la primăria sectorului 6

De ce să NU votezi cu UNPR, PNG, PRM, PNTCD, PP-DD la alegeri 2012

Votam sau nu cu Rares Manescu la primaria sectorului 6? Argumente

Întâlnire-interviu cu Rares Manescu. Întrebari inainte de alegerile locale Sector 6

Emilian, 27 mai 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com

5 responses to “Alegeri locale 2012 sector 6 Bucuresti – de ce sa mergi la vot? Cu cine sa votezi? (pol37)

    • hmm…inseamna ca dupa tine, oricine are o parere impotriva vreunui om politic, obligatoriu este platit de adversarii acelui om politic sa dea in el, asa-i? Articolul nu este comandat si eu nu sunt platit de nimeni. Scriu perfect ce gandesc despre oricine vreau. Nu mai face preconceptii despre oameni pe care nu ii cunosti, bazandu-te doar pe 3 randuri citite. Oricat de multi postaci profesionisti exista in aceasta tara, ar trebui sa tii cont de faptul ca nu toata lumea care zice de rau despre un anumit politician este platita. Poteras este MOARTEA pentru sectorul 6, si doar un om neinteresat / neinformat / retardat mintal la propriu sau cu diferite interese, nu poate vedea acest lucru.

    • Se vede clar ca personajul este PNL-ist. Pana si poza cu sectorul 6 este galben-albastra. Dragul meu, il prefer pe Poteras. Manescu este doar a clona ridicola a lui Poteras. Manescu, fara USL in spate n-ar avea sanse a fie ales nimic macar administrator de bloc.

      • Nu sunt nici membru PNL si nici sustinator PNL. Dar nici orb să nu văd ca in PNL sunt mai puțini corupti decat in PSD si mai ales decat in PDL. Poza aia am luat-o de pe google, aveam de ales intre asta si una portocalie, normal ca am ales-o pe aceasta.Susține-l pe Poteras cat vrei, atata timp cât îl susții sincer. Dar îți zic…sa susții sincer un astfel de personaj, după 8 ani de mandat, spune foarte multe despre tine…

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s