Reporteri romani se behaie cu Traian Basescu la supermarket. Jalnic (pol32)

traian basescu dictator parcare supermarket Carrefour se behaie cu reporteriiCât de jalnici sunt reporterii români? La modul general bineînțeles…(există și excepții). Cum poți să fii reporter, să ai un microfon și o cameră de filmat la îndemână, să ajungi în preajma lu’ Băsescu, acest dictator nenorocit, și să stai să te behăi cu el, ca și cum n-a distrus și a furat de a rupt în ultimii 8 ani de zile? Cum să te behăi cu el în loc să profiți de ocazie și să pui cele un trilion de întrebări care trebuie puse dictatorului, despre modul criminal în care a condus această țară? După ce că s-a sustras mișelește și nu s-a mai pus de ani de zile în situația de a fi întrebat niște chestii pe bune, de către niște jurnaliști mai cu capu’ pe umeri, tu ai ocazia să îl întrebi orice și stai și te behăi? Cum să uiți fazele de genul ”țigancă împuțită” ca și cum n-ar fi existat? Cum să fii reporter/jurnalist, și să fii jalnic? Pur și simplu!

Urmăriți filmulețul de mai jos și vomitați și voi:

http://stirileprotv.ro/video/traian-basescu-conferinta-de-presa-in-parcarea-hipermarketului-sper-ca-guvernul-ponta-sa-sa-treaca.html/60572429

Cei mai tari jurnaliști ai acestei țări, sunt ăia care din păcate sunt foarte puțini la număr, și anume cei care chiar contribuie pe bune la îndeplinirea misiunii presei pe acest pământ. Mai exact, cei mai tari sunt reporterii care pun întrebări ”adevărate”, relevante, importante, atunci când se ivește ocazia, și jurnaliștii de investigație, care chiar ”sapă” și află lucruri murdare despre nenorociții care ne conduc într-un fel sau altul viața, și vin și le fac publice în ziare, la TV sau pe net.

P.s.1: Băsescu face pe față reclamă pentru Carrefour.

P.s.2: Faza cu împărțitu’ fructelor mi-a provocat cea mai mare senzație de vomă. Era totul o caterincă Dictator-reporteri-oameni simpli care se aciuaseră. Este incredibil cum POPORUL ROMÂN NU ARE MEMORIE DELOC. Doamne ferește!

Emilian, 6 mai 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com

2 responses to “Reporteri romani se behaie cu Traian Basescu la supermarket. Jalnic (pol32)

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: VIDEO 10 iunie 2012 Traian Basescu se hăhăie in supermarket cu jurnalisti jalnici la cumparaturi (pol47) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s