Salveaza Rosia Montana vizitand-o în mini vacanta de 1 mai! Pachet turistic complet (eco5)

liber de 1 mai mini vacanta la rosia montana pensiune tururi vizite galerii muzeuUna dintre principalele metode prin care Roșia Montană poate fi salvată de dezastrul ce i se pregătește prin proiectul de minerit cu cianuri RMGC, este susținerea și dezvoltarea turismului în zonă. Oricât s-ar chinui propaganda și manipularea celor de la RMGC să inducă oamenii în eroare, și să-i facă să creadă că singura soluție pentru întreaga regiune este proiectul lor, potențialul turistic rămâne încă viu, și este valorificat din ce în ce mai mult de la an la an.

Prezența cât mai mare a turiștilor la Roșia Montană va ajuta la dezvoltarea zonei într-un mod sustenabil. Acest lucru deja se întâmplă. Din ce în ce mai mulți oameni vizitează Roșia Montană, ca turiști, pentru a susține, cu câte puțini bani cheltuiți acolo (pentru transport, cazare, masă etc), supraviețuirea și dezvoltarea comunității. Și tu poți face acest lucru, și ai acum ocazia. Îți poți petrece mini vacanța de 1 mai vizitând frumusețile din Roșia Montană.

Pachetul turistic 1 mai la Roşia Montană costă 270 de lei şi cuprinde:

– cazare trei nopţi în perioada 28 aprilie – 1 mai 2012 la pensiune agro-turistică

– şase mese îmbelşugate (una pe 28 aprilie, două pe 29 aprilie, două pe 30 aprilie, una pe 1 mai)

– trei tururi turistice ce prezintă principalele atracţii ale Roşiei Montane: galeriile romane, monumentele de patrimoniu istoric, monumentele naturale, monumentele de patrimoniu construit, peisajele naturale şi efectele exploatării de suprafaţă etc

– povestiri la foc de tabără

– ocazia de a vedea cu ochii tăi Roșia Montană, așa cum, de altfel, toată propaganda RMGC susține;

– ocazia de a vedea pe viu frumusețea locurilor și potențialul turistic al zonei, nu doar urâțenia prezentată în campaniile publicitare de la TV

– ocazia de a întâlni oameni de bună credință și de a susține dezvoltarea unei comunități care are nevoie de ajutorul nostru.

Mai multe informații aici:

http://vizitatirosiamontana.wordpress.com/

Mail:  1mai@vizitatirosiamontana.ro

Tel.:  0740.585.498 – Andrei.

Nu vă cramponați de termenul limită până la care trebuie să rezervați sau să plătiți avans bla bla. Cred că oamenii de acolo vă pot aranja cazare și toate cele chiar dacă sunteți pe ultima sută de metri, sau dacă nu vreți neapărat tot pachetul   turistic prezentat mai sus.

Vizitați Roșia Montană și contribuiți la salvarea ei!

18 argumente CONTRA proiectului RMGC AICI

Emilian, 19 aprilie 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com

One response to “Salveaza Rosia Montana vizitand-o în mini vacanta de 1 mai! Pachet turistic complet (eco5)

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s