Softul XRY – pentru spart parole, trecut de pin, aflarea si copierea datelor personale (pol26)

xry soft pentru spart parole copiat informatii date private telefon mobil, laptop smartphone, ceicunoi.wordpress.comAcest articol nu este făcut pentru cei care, în idioțenia lor, caută să spargă parole de mess, facebook, hi5, telefon, ale prietenilor/rudelor și mai ales partenerilor de viață, din gelozie, ură sau alte motive tâmpite. Acest text are rolul de a informa cetățenii acestei țări, în cazul în care nu știau deja, că există deja de mulți ani, tehnologia prin care se sparg parole, coduri pin, se copiază date personale etc din orice aparat electronic (laptopuri, calculatoare, telefoane mobile, smart phone-uri, tablete etc etc etc).

Softul XRY este creat și vândut de compania Micro Systemation încă din anul 2003. Uitați-vă la filmulețul următor pentru o scurtă prezentare, făcută chiar de compania care îl comercializează:

Softul XRY, alături de dispozitivul prin care este folosit, reprezintă metoda prin care poliția, servicii secrete, armata din foarte multe țări de pe glob află informațiile de care au nevoie. Pe lângă poliție, armată etc, instituții care pot veni cu o  justificare plauzibilă pentru nevoia achiziționării lui (prinderea infractorilor bla bla), foarte interesant este că poate fi cumpărat și de companii, și în principiu de oricine poate demonstra că îi trebuie pentru ”o cauză nobilă”. Iată ce spune firma producătoare, pe propriul site, la secțiunea vânzări:

”We also supply XRY to organizations in the private sector where there is a justifiable business need – for example to digital forensic specialist companies, data recovery businesses and corporate fraud investigators.

We are very proud of the customer base we have created and the levels of trust placed in us by our customers and we want to keep it that way. For that reason we need to be sure whom we are dealing with, so if you send us a request for pricing from an anonymous web based email account; you’re unlikely to get much information. We need to know who you are and what you want to use XRY for before we can have that discussion.”

Tradus pe scurt și în românește: ne facem că avem un sistem eliminatoriu prin care nu vindem oricui dispozitivul și softul, dar de fapt, oricine bagă banu’ gros îl poate cumpăra.

Astfel, dispozitivul și softul (deși probabil nu sunt singurele care fac treburi de genul ăsta), pot ajunge foarte ușor chiar în mâna infractorilor pe care încercăm teoretic să-i descoperim utilizând această tehnologie. De fapt, tehnologia este și va fi utilizată cel mai mult pentru atingerea scopului suprem al conducerii mondiale din umbră, și anume – control cât mai mare asupra fiecărui individ de pe planetă.

Teoria oficială a acestor dispozitive spune că pentru a accesa și ”fura” toată informația dintr-un telefon mobil (de exemplu), trebuie să ai în mână, să deții, să ai la dispoziție aparatul respectiv. Apoi, conectezi PRIN FIRE aparatul respectiv la dispozitivul cu softul XRY. Asta este teoria și tehnologia prezentată OFICIAL.

Informațiile care pot fi luate dintr-un telefon sunt următoarele (print screen din filmulețul de mai sus):

xry soft care sparge parole cod pin copiaza informatia stocata in telefoane mobile, ceicunoi.wordpress.com

Cum ar fi ca cineva să poată să obțină toate aceste informații din telefonul tău mobil, prin simpla utilizare a acestei tehnologii, DE LA DISTANȚĂ? Ți se pare că tehnologia din epoca pe care o trăim, n-ar permite acest lucru? Să fim serioși… Credeți că toată operațiunea se poate face doar PRIN FIR? Sau se poate face și WIRELESS? Eu cred că deja se poate face toată treaba și wireless, sau dacă tehnologia nu permite încă, se va putea cât de curând. În cazul ăsta, gândiți-vă câtă intimitate și viață privată veți mai avea, când știți că cineva aflat la 2 metri / 5 metri / 10 metri de voi poate copia orice informație din telefonul vostru….. (citiți AICI cum a copiat Google date personale prin sistem wireless)

Atât…m-am gândit că e bine să conștientizeze din ce în ce mai mulți oameni spre ce ne îndreptăm… Oookay.

Update 2 iulie 2012: un citat interesant din cântăreţul Florin Chilian, care vorbeşte într-un articol despre ce înseamnă să ai coloană vertebrală şi să nu devii o slugă a bestiilor politice care ne conduc viaţa: “Există de multă vreme un program dezvoltat de militari prin care se face amprentare vocală, aşa că nu vă mai obosiţi să vă schimbaţi numărul de telefon. Indiferent de număr, de telefon de orice formă de comunicare elecronică folosiţi, vor şti întotdeauna cu cine, când, de unde, cum, ce şi cât vorbiţi. Are şi o aplicaţie civilă programul ăsta şi este folosită de către cei care administrează drepturile de autor. Nu vă miraţi dacă sesizaţi că aveţi parolele sparte la calculator sau la messenger. Nu vă miraţi când ajungeţi acasă şi parcă a mai fost cineva acolo. Mai bine verificaţi tocăria…  ” Articolul întreg AICI.

Emilian, 31 martie 2012, ceicunoi.wordpress.com

2 responses to “Softul XRY – pentru spart parole, trecut de pin, aflarea si copierea datelor personale (pol26)

  1. Pingback: De ce se vinde telefonul Iphone – instrument de supraveghere. Nebunia Apple (nom11) | CE-I CU NOI?

  2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s