Jos Poteras! Coruptie si tupeu la Primaria Sectorului 6. Argumente impotriva PDL.

poteras-elena-udrea-coruptie-mafie-pdl-basescu-cotidianul-roCristian Poteraș, membru PDL, apropiat al Elenei Udrea, este primarul sectorului 6 încă din anul 2004. Este în prezent (2012) pe sfârșitul celui de-al doilea mandat de primar, este la al optulea an șeful primăriei sectorului 6. Cu siguranță va vrea să continue, cu încă un mandat ca primar în sectorul 6.

Mențiune: NU sunt  și NU am fost vreodată activist sau membru al vreunui partid sau vreunei formațiuni politice. Citiți acest text. Are legătură cu viața voastră. Dați-l mai departe dacă sunteți de acord cu ce ați citit aici.

Locuiesc în sectorul 6, iar acest mesaj este pentru locuitorii sectorului 6, care îl pot realege sau nu pe Poteraș la primăria sectorului 6, pentru încă 4 ani:

NU VĂ MAI MULȚUMIȚI CU PUȚIN!

NU VĂ MAI BUCURAȚI LA NIȘTE NIMICURI PE CARE LE-A FĂCUT ACEST PRIMAR PENTRU SECTORUL 6! GÂNDIȚI-VĂ LA CÂTE AR FI PUTUT FI FĂCUTE CU UN PRIMAR CĂRUIA SĂ-I PESE PE BUNE DE VIAȚA NOASTRĂ!

NU MAI VOTAȚI CU CRISTIAN POTERAȘ!

NU MAI FIȚI IGNORANȚI LEGAT DE PROPRIA PERSOANĂ, LEGAT DE PROPRIA VIAȚĂ, LEGAT DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL VOSTRU, LEGAT DE CE FACE PRIMĂRIA SECTORULUI 6 ȘI BESTIA DE POTERAȘ. ABSOLUT TOT CE MIȘCĂ POTERAȘ ÎN PRIMĂRIA SECTORULUI 6 VĂ AFECTEAZĂ VIAȚA! NU FIȚI INDIFERENȚI!

NU CONTEAZĂ CÂT DE MULȚI BANI AVEȚI, ACTIVITATEA ADMINISTRAȚIEI LOCALE VĂ VA AFECTA OBLIGATORIU ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ!

Nu cădeți în capcana de a-l scuti de vină pe Poteraș:

A zis ceva Poteraș timp de peste 7 ani de când este primar la sectorul 6, că nu se înțelege cu consilierii locali sau ceva de genul ăsta? Nu a zis nimic. Nici n-ar avea de ce, pentru că el este de la PDL, iar la sectorul 6, componența consiliului local este următoarea:

PDL: 11 membri

PSD: 9 membri

PNL: 5 membri

PRM: 2 membri

total: 27 consilieri (dacă am numărat eu corect) (conform siteul-ui primăriei sectorului 6)

Deci PDL-ul (același partid de care aparține și Poteraș), are nevoie doar de 3 oameni de la celelalte partide pentru a face majoritate (14 consilieri), și astfel trece orice hotărâre PDListă sau a lui Poteraș, SAU este blocată orice hotărâre a altor consilieri care nu este agreată de PDL sau Poteraș.

Este evident deci că partidul PDL conduce, în frunte cu Poteraș, activitatea Primăriei Sectorului 6. Deci să nu cumva să-i găsiți vreodată scuze. Poteraș este în vârful primăriei, deci PDLul și mai ales Poteraș este principalul vinovat pentru toate problemele acestui sector!

NU contează dacă nu ați identificat încă o alternativă care să vă placă și pe care să o votați. Important este să votați măcar ÎMPOTRIVA lui Poteraș. Importantă este schimbarea răului CERT. Poteraș este o certitudinea a răului, corupția fiind principala lui ”calitate”, din care decurg în mod firesc toate celelalte. Important este să îl schimbăm pe Poteraș, vedem noi pe cine punem în loc(este mai importantă dispariția lui Poteraș de la primăria sectorului 6, decât apariția următorului primar). Trebuie eliminată certitudinea răului, chiar dacă nu avem o alternativă care să reprezinte certitudinea binelui. Nu vom ști niciodată dinainte ce vor face exact cei pe care îi votăm, însă între o certitudine că lucrurile vor merge rău (Poteraș) și o incertitudine despre cum vor merge lucrurile (ceilalți candidați – mai ales cei care nu au mai fost în funcții publice importante), trebuie eliminat răul sigur (Poteraș), și aleasă incertitudinea (binelui sau răului, nu contează).

Încerc să fac aici o listă cu motive simple, clare, ușor de înțeles, pentru care locuitorii sectorului 6 să nu îl mai voteze pe acest individ. Nu este nevoie să mă credeți pe cuvânt. Puteți citi o grămadă de detalii pe internet, dar n-o să faceți asta pentru că… deși e foarte important, lumea este dezinteresată. În orice caz, vă puteți baza pe PROPRIA VIAȚĂ ÎN SECTORUL 6. Vă place cum arată, este organizat și administrat sectorul 6? Vă place viața în sectorul 6? Gândiți-vă la propriile experiențe neplăcute în acest sector, ca să înțelegeți de ce nu mai trebuie votat Poteraș. Mai jos sunt câteva motive pe care le-am adunat până acum.

De ce să nu mai votați cu POTERAȘ:

1. Poteraș este unul din membrii activi ai REGIMULUI BĂSESCU. Pe scurt – dacă nu vă place de Băsescu și modul lui de a face politică, atunci trebuie să votați ÎMPOTRIVA lui Poteraș. Are aceeași ”bună credință”. Poteraș face parte din PDL. Este ”prieten” cu Elena Udrea. Cei care au văzut cum acționează acest partid, și acești oameni, ar trebui să vadă că și Poteraș acționează în același fel, doar că la nivelul sectorului 6. Cei care NU îl plac pe Traian Băsescu, cei care NU o plac pe Elena Udrea, nu-l mai votați pe POTERAȘ! Este în cumetrie cu ei! (un exemplu mic AICI) (alte exemple de corupție AICI – Mircea Badea despre mișculațiile cu terenuri făcute de Poteraș, AICI – retrocedări terenuri ilegal, AICI – ciubuc de 50 mil euro, AICI – statui de 2.3 mil euro, AICI – furăciune prin reabilitarea blocurilor, AICI – peste 9.000 de euro reabilitarea unui singur apartament).

2. Poteraș este cel care a dat undă verde în sectorul 6 unei firme care ridică mașinile parcate ilegal, încă din 2009. De ce este asta o problemă? Pentru că din banii încasați de acea firmă, bugetul primăriei a primit și primește foarte puțin. Pentru că caietul de sarcini este făcut special, cu dedicație pentru această firmă (firma pe care o dorea primăria trebuia să aibă un anumit număr de autospeciale, o anumită suprafață de teren disponibil etc – DETALII AICI). Este un exemplu evident de favorizare a băieților deștepți, care bineînțeles că vor cotiza un anumit procent pentru toată treaba asta direct sau indirect în buzunarul lui Poteraș. Dar poate cea mai importantă problemă legat de această chestie este atitudinea primarului Poteraș și primăriei sectorului 6 pe care o patronează, care DEȘI NU ASIGURĂ CONDIȚIILE RESPECTĂRII LEGII (nu există parcări suficiente în sectorul 6 pentru toate mașinile înmatriculate în acest sector), are TUPEUL să aducă o firmă care să ridice mașinile parcate ilegal. NU UITAȚI DE ACESTE LUCRURI ÎN MOMENTUL ÎN CARE MERGEȚI LA VOT!

3. Poteraș a cheltuit foarte foarte mulți bani din banii noștri, ai locuitorilor sectorului 6, pentru curățenie. Vi se pare sectorul 6 un sector curat? Mi se întâmplă des să trec pe lângă grămezi de gunoaie aruncate în drum. Și nu pentru că cetățenii ar fi niște nesimțiți, ci pur și simplu primăria (patronată de Poteraș) nu este interesată să le asigure condițiile unei curățenii decente (mai ales în zonele piețelor).

4. În sectorul 6 sunt o grămadă de câini maidanezi care cutreieră străzile fără nicio problemă. Câinii maidanezi fac mizerie și miros urât, fac zgomot (unii oameni nu pot dormi), instaurează FRICA de a merge pe străzi. Câinii maidanezi MUȘCĂ. Poteraș este primar la sectorul 6 de peste 7 ani. NU a făcut nimic care să amelioreze problema câinilor maidanezi de pe străzi. În momentul în care mergeți la vot, aduceți-vă aminte de momentele în care n-ați putut dormi de la latratul câinilor, când v-a fost frică să ieșiți pe stradă mai ales seara și noaptea, din cauza câinilor, aduceți-vă aminte când v-au latrat, fugărit, sau chiar mușcat câinii maidanezi, aduceți-vă aminte când ați călcat într-un rahat, aduceți-vă aminte când v-a înconjurat o haită de câini. O maaaaare parte din vină pentru toate acestea o poartă Cristian Poteraș. Nu fiți idioți! Nu îl votați! (AICI – exemplu de incompetență în problema câinilor vagabonzi)

5. În sectorul 6 încă mai există străzi neasfaltate / distruse de trecerea timpului, pline de gropi și dezastru. Am trimis înstrada din sectorul 6 primaria lui Cristian Poteras de 7 ani 2008 primăriei o atenționare pentru asfaltarea unei străzi din Cartierul Militari, care nu cred că a văzut vreodată asfalt, fiind și în prezent exact cum era acu’ 3 milioane de ani, din bucăți de beton mai mult sau mai puțin distruse. Mi-au răspuns ceva de genul ”vom lua în calcul pe bugetul anului viitor” (adică 2009). Nu au luat în calcul. Nu s-a făcut nimic pe această stradă până în prezent (feb 2012). Strada este din ce în ce mai distrusă, din păcate nu se vede foarte bine din poza pe care am pus-o, dar vă puteți face o idee. Nu vă mai mulțumiți cu străzile pe care le-a asfaltat! Nu se poate ca un sector să nu poate fi asfaltat calumea de la un cap la altul în 7 ani de zile. Pe Poteraș nu l-a interesat! Nu există altă explicație! Dacă ar fi vrut, ar fi putut în 7 ani să facă de o mie de ori mai multe lucruri!

6. Ați văzut spații verzi în sectorul 6 amenajate pe principiul DUBLEI BORDURI? Eu am văzut. Vă plac în mod deosbit? Sau poate era mai bine ca Poteraș să folosească banii noștri pe altceva, decât pe dublarea INUTILĂ, prin suprapunere, a numărului de borduri care înconjoară anumite spații verzi? Este una din metodele prin care se fură din banii noștri, și pe care și Poteraș o practică. (un filmuleț AICI)

7. Este iarna 2012 – vi se pare că în sectorul 6 se circulă cum trebuie? Vi se pare că deszăpezirea a avut loc în mod corect? S-au deszăpezit bulevardele principale. Pe străzile lăturalnice, la fel de importante (pentru că oamenii vin cu mașina până la locuință, luând-o pe străzi mai secundare) NU s-a intrat cu utilaje de deszăpezire. Străzile secundare și aleile NU sunt deszăpezite! Vă place? Dar poate și mai important – a curățat primăria de zăpadă trotuarele din sectorul 6? S-au bazat pe obligația persoanelor juridice de a-și curăța singure trotuarul din fața sediului, dar în rest, în zone unde nu există firme sau blocuri (în zona parcurilor de exemplu), trotuarele sunt pline de zăpadă, și ca pieton este MOARTEA să te deplasezi prin sectorul 6. Aduceți-vă aminte de toate băltoacele și mocirlele de zăpadă prin care ați fost obligați să călcați prin sectorul 6, mai ales în zona intersecțiilor și a trecerilor de pietoni. Aduceți-vă aminte de picioarele ude și șosetele fleașcă din încălțăminte. V-a plăcut? Este iarăși o chestie de atitudine. De toate astea este vinovat în primul rând POTERAȘ, pentru că el controlează primăria de 7 ani de zile. NU ÎI PASĂ de binele locuitorilor sectorului 6! Se vede din ceea ce face. Aduceți-vă aminte de toate acestea atunci când mergeți la vot!

8. Vi se pare că luarea deciziilor în primăria sectorului 6, patronată de Poteraș, se face transparent, sau fără transparență? Transparența în luarea deciziilor este elementară pentru orice administrație de orice fel. Câte lucruri știți despre ce decide primăria sectorului 6 în această perioadă? V-au contactat în vreun fel? V-au comunicat ceva? V-au cerut o părere? La câte decizii ale primăriei sectorului 6, ați fost implicat ca și cetățean al acestui sector? Eu n-am fost consultat în niciun fel, niciodată, în cei 7 ani de mandat Poteraș. E normal? (un mic exemplu de lipsă de transparență și neimplicarea societății civile în luarea deciziilor găsiți AICI)

9. Sectorul 6 nu prea are spații verzi. În principiu sunt 2 parcuri: Moghiroș (în Drumul Taberei) și Parcul Crângași. În Militari nu există parc. Cei din Militari își pot imagina că au parc, dacă iau în calcul grădina Politehnicii, destul de mare, verde, liniștită și draguță, însă pe care nu prea o vizitează foarte mulți. Pot accepta poate, că din cauza amplasării blocurilor și construcțiilor (înghesuite bla bla bla), nu se pot amenaja noi parcuri mari. Primăria sectorului 6, dacă deține spații suficient de mari (nu știu exact ce terenuri are disponibile, dar în orice caz, pentru a împroprietării niște ”băieți deștepți” are terenuri), ar putea alege amenajarea de parcuri în loc de a lăsa terenul nefolosit sau să-l folosească pentru diferite construcții. În orice caz, primăria sectorului 6, mai exact Poteraș, când vede că nu are spații verzi în sector, când se știe că spațiile verzi sunt foarte importante pentru calitatea vieții, ar putea să facă tot posibilul pentru a rezolva această problemă. Însă Poteraș NU face tot posibilul, pentru că nu-i pasă. Credeți că există diferențe semnificative între situația suprafeței spațiilor verzi din prezent, și cea de acum 7 ani? Nu a putut Poteraș să facă spații verzi în sectorul 6, timp de 7 ani? Ba da, a putut să facă. Dar nu i-a păsat. Ar putea de exemplu să transforme FIECARE curte interioară a blocurilor într-un spațiu verde sau loc de joacă amenajat. S-a făcut o solicitare în acest sens la primărie pentru curtea interioară a blocului meu. Ni s-a spus că se va face aici un spațiu verde. Au trecut vreo 3 ani și nu s-a făcut nimic. Citiți AICI cum plătește Poteraș de 3 ori mai mult pentru îngrijirea spațiilor verzi din sectorul 6 decât tot Parisul la un loc.

10. În sectorul 6 nu există parcări suficiente. În general în București nu există parcări, pentru că nu s-a dorit să existe parcări. În sectorul 6 este și mai evident. Dacă ar fi parcări și toată lumea ar avea unde să parcheze mașina, ar mai face o grămadă de bani firma care ridică mașinile parcate ”ilegal”? N-ar mai face. Dar firma respectivă trebuie să jecmănească și să stoarcă cât mai mulți bani de la cetățeni. Motiv pentru care, parcările nu trebuie construite. Nu cădeți în capcana de a crede că nu sunt bani. Este cea mai mare prostie care există pe planetă. Dacă un primar sau un om politic dintr-o anumită funcție de conducere vine și spune vreodată ”Nu sunt bani”, trebuie să-și dea demisia imediat. Nu ai ce căuta acolo, dacă nu ești în stare să aduci bani, să produci bani. Poteraș a mai pus ici colo niște Smart Parking, mini parcări pentru câte 12 mașini. Sunt praf în ochi! Total insuficiente pentru nevoia reală de locuri de parcare la nivelul sectorului 6. Nu mai zic că probabil firma care construiește parcările respective a dat ”comision” frumos pentru banii primiți, care sunt foarte mulți (detalii AICI). Faptul că încă nu există parcări suficiente în sectorul 6, este o problemă pe care trebuia să o rezolve Poteraș în cei 7 ani de când stă acolo. Însă nu vrea să o rezolve, pentru că lipsa parcărilor îi aduce personal mulți bani. Lui și băieților lui ”deștepți”. În martie 2012, dacă îți este ridicată mașina de acea firmă nenorocită și te duci să o iei de la ei în 24 de ore, ai de plătit 680 lei. Asta dacă ai o mașină mică, un autoturism obișnuit. Dacă nu reușești să o ridici în 24 de ore, sau ai o mașină mai mare, te va costa și mai mult. La această taxă, mai corect, la acest FURT, la această jecmăneală patronată de POTERAȘ, se mai adaugă și amenda de la poliție că ai parcat necorespunzător – 140 lei în 48 de ore. Să tot aruncăm bani aiurea din cauza acestui nenorocit.

Este perfect vina lui Poteraș pentru toate problemele care derivă din lipsa locurilor de parcare! Poporul român tinde să uite. Atunci când mergeți la vot:

– aduceți-vă aminte de momentele în care a trebuit să mergeți ca pietoni pe stradă, pentru că trotuarul era folosit ca parcare(acest lucru nu este normal!);

– aduceți-vă aminte de fiecare dată când ați ieșit afară cu copilul în cărucior și a trebuit să vă strecurați printre mașini parcate haotic peste tot, aduceți-vă aminte când vi s-a întâmplat să nu puteți înainta cu căruțul din cauza mașinilor parcate aiurea (acest lucru nu este normal!);

– aduceți-vă aminte cum n-ați putut scoate copilul la plimbare în timpul iernii, pentru că nu aveați cum să mergeți deloc cu căruciorul pe nicăieri, din cauza stratului de zăpadă, gheață și mocirlă existent pe trotuare, la treceri de pietoni, în intersecții, în zona parcurilor etc (acest lucru nu este normal, și intră în responsabilitatea lui Poteraș!);

– aduceți-vă aminte cum vă chinuiți de fiecare dată ca șofer să găsiți un loc de parcare în sectorul 6! ACEST LUCRU NU ESTE NORMAL!

– aduceți-vă aminte câți bani ați dat acelei firme nenorocite care ridică mașinile în sectorul 6 pentru a vă recupera mașina!

– aduceți-vă aminte cum a trebuit să așteptați să se elibereze un loc de parcare,

– aduceți-vă aminte de toate spațiile în care ați fost obligați să parcați mașina (pământ, mocirlă, spațiu verde, pe trotuare cu borduri înalte, în mijlocu’ intersecției, la intrările în parcuri etc), pentru că nu există suficiente locuri de parcare corespunzătoare.

11.În sectorul 6, reabilitarea termică a blocurilor este o afacere murdară, patronată de Poteraș, prin care acesta fură zeci de milioane de euro din bani publici. Costul mediu pe care îl încasează firmele băieților deștepti ai lui Poteraș pentru reabilitarea termică A UNUI SINGUR APARTAMENT este de PESTE 9.000 de euro! Detalii AICI.

12. Sectorul 6 este singurul care de fapt nu are spital. Apăsaţi AICI pentru lista de unităţi sanitare şi promisiunile cu care se mândreşte Poteraş. Ţineţi cont că spitalul Witing aproape că nu face parte din sectorul 6 (e la marginea sectorului, deci departe de cam toţi locuitorii sectorului 6), şi ţineţi cont că “asigură asistenţă medicală sanitară cu prioritate pentru persoanele asigurate la Casa Asigurărilor de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, dar şi pentru alţi solicitanţi.”, aşa cum se menţionează pe siteul spitalului. Poteraş a promis împreună cu Udrea, în 2008, un spital nou nouţ. A tăiat şi panglica de început. Nu a făcut nimic. (detalii AICI)

Toate aceste lucruri NU SUNT NORMALE! Toate aceste probleme sunt ÎN SPECIAL DIN VINA LUI POTERAȘ, care este primarul sectorul 6 de peste 7 ani, și care NU LE-A REZOLVAT! Nu uitați aceste lucruri când o să mergeți la vot! Nu mai acceptați mediocritatea! Meritați mai mult! Nu mai acceptați furtul! E vorba de banii dumneavoastră!

Cine votează cu Poteraș:

1.simpatizanți, activiști, membri de partid PDL, care au interese bănești directe sau indirecte prin perpetuarea lui Poteraș la Primăria Sectorului 6.

2.alte persoane care au interese bănești directe sau indirecte prin perpetuarea lui Poteraș la Primăria Sectorului 6 (așa numiții ”băieți deștepți” – un exemplu evident – patronul firmei care ridică mașinile parcate vezi-doamne ilegal în sectorul 6); de asemenea, interesele pot fi și de altă natură, nu doar bănești (Poteraș poate oferi și funcții, o anumită putere de decizie, acces la anumite informații sau alte favorui pe raza sectorului 6).

3.simpatizanți / activiști / membri de partid PDL, care cred sincer că Poteraș este candidatul ideal pentru binele sectorului 6 (săracii prostiți / manipulați – se vede educația precară despre viață și realitatea concretă în care trăim)

4.persoane care în urma analizei celorlalți candidați la primăria sectorului 6, ajung la concluzia că Poteraș este răul cel mai mic, și atunci îl votează. Aproape INDIFERENT cine vor fi ceilalți candidați pentru Primăria Sectorului 6, Poteraș nu are nicio șansă să fie răul cel mai mic. Tre să ai interese ascunse sau să fii orbit și să nu vezi toate relele făcute de acest primar, ca să concluzionezi că e răul cel mai mic. NU! Poteraș este răul cel mai mare și trebuie STÂRPIT prin vot democratic.

5.persoane care îl votează din motive stupide/cretine/idioate/NERELEVANTE pentru un primar: ”imi place cum arată”, ”are față de om bun” (huh?!), ”face glume bune”, ”a dat mâna cu mine o dată” etc.

6.persoane care îl votează în mod egoistic (pentru nimicurile pe care le-a făcut și de care ei beneficiază), SAU pentru lucrurile bune pe care le-a făcut și de care beneficiază mai mulți, dar care sunt infinit mai puține decât relele pe care le-a făcut acest primar, și infinit mai puține decât lucrurile bune pe care AR FI PUTUT SĂ LE FACĂ dacă i-ar fi păsat pe bune: ”ne-a asfaltat strada din fața blocului”, ”ne-a cimentat parcarea din spatele blocului”, ”a amenajat un mic părculeț pentru copii și-mi duc nepotu’ acolo”, “a împrejmuit grădinile blocurilor cu gard” (cel mai probabil afacerea unui băiat deștept), ”a modernizat piața”, ”ne-a izolat termic blocul din banii primăriei” (altă afacere a băieților deștepți – în realitate izolarea termică a unui bloc costă mult mai puțin decât dă primăria firmelor care se ocupă de lucrare; de asemenea primăria se împrumută de milioane de euro pe spinarea noastră – noi, cetățenii va trebui să îi dăm înapoi, iar toți acești bani ajung la băieții deștepți, prietenii primarului – detalii AICI1AICI2, AICI3) etc.

7.Persoanele care nu vor merge la vot. Dacă ești locuitor al sectorului 6, și nu vei merge la vot, e ca și cum l-ai vota pe Poteraș. Poteraș conduce primăria sectorului 6, este LA BUTOANE. Fraudele care se vor face la alegeri în sectorul 6, vor fi în sprijinul lui Poteraș (cei care sunt la putere pot frauda alegerile pentru că… sunt la putere). Astfel, dacă la vot se vor prezenta mai puțini oameni, procentul voturilor fraudate va fi mai mare, deci în avantajul lui Poteraș. Însă dacă vor ieși din case și vor vota IMPOTRIVA lui Poteraș foarte mulți cetățeni ai sectorului 6, atunci procentul de voturi fraudate va fi insuficient pentru a-l ajuta să mai câștige o dată primăria.

Dragi locuitori ai sectorului 6, NU VĂ MAI MULȚUMIȚI CU PUȚIN! În 2 mandate ca primar, POTERAȘ PUTEA SĂ FACĂ MUUULT MAI MULTE LUCRURI BUNE PENTRU ACEST SECTOR! Chiar vi se pare că există vreo diferență semnificativă între Sectorul 6 de acum (2012), și sectorul 6 de acum 7 ani? NU există! Poteraș nu s-a remarcat ca primar eficient în rezolvarea problemelor și dezvoltarea acestui sector. Deschideți ochii când mergeți pe stradă prin sectorul 6. Cam 90% din problemele ce țin de administrație pe care le întâlniți în viața voastră ar fi trebuit rezolvate de Poteraș. Ele încă există deși a patronat timp de peste 7 ani Primăria Sectorului 6. Sancționați toate aceste lucruri MĂCAR în ceasul al 13-lea, la VOT! Votați ÎMPOTRIVA lui Poteraș!

Alte motive împotriva lui Poteraș semnalate pe net:

– Intersectia Razoare care face legatura cu centrul capitalei si care dimineata de dimineata este blocata si parablocata de sute de masini. In aceeasi intersectie gasim zeci de copii care cersesc sau spala parbrize.

– Bd Uverturii și Bd Iuliu Maniu care se blochează la ore de vârf

– Majoritatea strazilor dintre blocuri arata cam ca dupa 50 de ani de bombardament.

– NU avem niciun spital in imediata vecinatate, cel mai apropriat fiind spitalul universitar care si acela se afla destul de departe.

– Lucrarile de la metrou se executa cu viteza melcului schiop.

Galerie FOTO cu probleme din Sectorul 6. Pe toate ar fi trebuit să le rezolve POTERAȘ.

Emilian, 9 feb 2012, ceicunoi.wordpress.com, updatat continuu.

Update 11 iunie 2012: Poteraş a pierdut alegerile locale din 2012 :). Nu mai updatez acest text.

Initial acest text era sub forma de pagina pe blogul ceicunoi, acum l-am pus ca postare, pentru ca ma incurca in home page. Asa ca, pentru a nu pierde comentariile pe care le-am primit la acest text le-am salvat AICI. Cine vrea, le poate citi.

Numai bine!

One response to “Jos Poteras! Coruptie si tupeu la Primaria Sectorului 6. Argumente impotriva PDL.

  1. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s