Au mai murit niste oameni din cauza lu’ Basescu (pol12)

cruce moartea oameni morti sinucideri din cauza lu basescu; mhblogonline.blogspot.comConducătorii unui stat au o responsabilitate imensă. Scopul lor ca și conducători ai statului trebuie să fie asigurarea interesului general al românilor (condiții de trai, bunăstare, minim confort, sănătate, educație, siguranță a vieții etc). Dacă am avea conducători ai statului care și-ar face treaba calumea, doar prin EXCEPȚIE am auzi la știri despre oameni care au murit înainte de termen. Pentru că asta s-ar întâmpla doar în cazul unor accidente RARE, imprevizibile.

La noi însă, din cauza acestor bestii de corupți pe care îi doare în cot de țară, poporu’ o duce foarte prost, la toate domeniile, și când o duce foarte prost la cam toate domeniile, oamenii mor. Toți oamenii care mor în accidente care ar fi putut fi evitate dacă aveam niște conducători interesați să facă ceva pentru țara asta, intră pe conștiința acelor conducătorilor. Deci dacă ești conducătorul României, nu doar ca președinte jucător, ci ca dictator, așa cum este Băsescu, atunci ești responsabil pentru toți acești morți. O să fac mai jos o listă cu câteva exemple, cu o parte din morții pentru care va trebui cumva, cândva, să plătească Băsescu și cu mafioții lui. Băsescu este principalul vinovat, pentru că este la putere de 7 ani, a  fost președinte ”jucător”, s-a implicat cam în toate treburile statului, a condus țara cum a vrut (mai ales cât a fost boc prim-ministru), și deci morții ”neneaturali” din ultimii ani, sunt în cârca lui.

http://www.monitorulbt.ro/Stiri/National/2012-01-24/Patru+copii+arsi+de+vii+intr-o+baraca+din+Ferentari.html

http://www.antena3.ro/romania/un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-stat-ore-in-sir-in-masina-ingropata-in-zapada-153085.html (au murit 4 pănă la urmă, pentru că ”autoritățile” n-au fost în stare să țină drumurile curate, și nici să-i salveze când au rămas în zăpadă)

http://www.antena3.ro/romania/gerul-face-victime-doi-oameni-au-murit-inghetati-si-altul-este-in-coma-153378.html

http://www.antena3.ro/romania/gerul-a-mai-ucis-sase-oameni-in-ultima-zi-bilantul-deceselor-a-ajuns-la-14-persoane-153766.html . S-a ajuns la vreo 28 de morți, fiecare în specificitatea circumstanțelor lui. Probabil toți ar fi trăit, dacă am fi avut un Stat căruia să-i pese.

http://www.antena3.ro/romania/iasi-vatman-gasit-spanzurat-intr-un-tramvai-de-o-bara-metalica-154598.html – faptul că oamenii nu-și potplăti datoriile este într-o foarte mare măsură vina conducătorilor politici.

Emilian, 26 ian 2012, updatat periodic.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s