Respect pt locotenent Alexandru Gheorghe. Procuror Florin Roman.Romani adevarati.(pol11)

Locotenent Alexandru Gheorghe protest anti basescu piata universitatiiRespect pentru persoanele care au dat dovada de altruism iesit din comun, lasând interesele egoiste ale propriei vieți la o parte, și manifestându-și opoziția față de acest sistem dictatorial instaurat de Băsescu. Atenție, aceste persoane, din prisma funcției pe care o au, și pentru că nu au voie conform legii să se manifeste în niciun fel politic sau la proteste politice sau etc, riscă foarte mult, putând chiar să-și piardă cariera:

1.Locotonent Alexandru Gheorghe – Armata Română.

http://www.antena3.ro/romania/protest-in-uniforma-militara-in-piata-universitatii-acum-sunt-liber-spiritual-vedem-maine-daca-mai-sunt-liber-si-fizic-152655.html

http://www.antena3.ro/romania/mii-de-oameni-l-au-sustinut-pe-locotenentul-care-a-protestat-in-uniforma-militara-citeste-mesajele-postate-pe-facebook-152671.html

http://www.antena3.ro/life-show/media/militarul-protestatar-alexandru-gheorghe-a-aparut-la-cnn-locotenentul-a-manifestat-in-uniforma-constient-de-riscuri-152797.html

http://www.antena3.ro/romania/ce-pedeapsa-va-primi-militarul-care-a-protestat-in-uniforma-locotenentul-anchetat-disciplinar-152823.html

Respect pentru curajul, demnitatea, onoarea, buna credința etc etc etc pe care le are și care l-au făcut să se alăture protestatarilor. Nu sunt de acord cu propunerea pe care a făcut-o ulterior, de a prelua armata conducerea statului până la organizare alegerilor anticipate etc, pentru conducerea armatei este tot în mâinile lu’ Băsescu (vezi reevaluatul Oprea). Dacă ar organiza armata alegerile s-ar frauda poate și mai mult. Consider că a fost o propunere cam naivă din partea lui, probabil el se baza pe faptul că există în armata română oameni de bună credință care ar fi putut să fa calumea acest lucru, însă nu și-a dat seama că nu ei ar fi controlat toată treaba, ci alții, ăia corupți și băsiști. Ulterior și-a retras această propunere. Indiferent de chestia asta, respect pentru toate celelalte lucruri pe care le-a spus, pentru faptul că e tânăr și e liber la creier (nu tânăr și distrus la creier, ca majoritatea tinerilor din România).

Update 7 feb 2012: Locotenentul Alexandru Gheorghe suferă urmările gestului său patriot. Detalii AICI.

Update 18 sept 2012: Noi urmări ale gestului locotenentului Alexandru Gheorghe de a protesta paşnic şi democratic împotriva unui dictator şi pentru binele tuturor românilor. Detalii AICI

2.Florin Roman – Parchetul Tribunalului Arad

http://www.antena3.ro/romania/un-procuror-aradean-sustine-protestele-mi-e-lehamite-de-acest-guvern-ticalos-152726.html

Știu că a spus și chestii de genul „Politica mea e să fac voia Tatălui Nostru din ceruri” etc – din punctul meu de vedere este doar foarte credincios, nu este dus cu pluta, cum ar interpreta alte persoane. În România reală, actuală, în care trăim acum, ce fel de procurori ai prefera? Unul ”obișnuit” (am văzut cum acționează mulți procurori ”obișnuiți” – la comanda băsescului), sau unul cu frică de Dumnezeu, și deci cu o minimă moralitate?

De asemenea, respect următoarelor persoane:

3.Persoanei/persoanelor care au trimis pizza protestatarilor de la Universitate. (detalii AICI) (mai ales dacă a fost trimisă de cineva cu bună credință, și nu este o manevră politică a opoziției; dar chiar dacă ar fi fost trimisă de cineva din opoziție, tot a fost un lucru bun că s-a întâmplat, și anume: celor care urlă în stradă pentru ca toți românii să aibă o Românie liberă de dictatura lui Băsescu, le-a fost mai ușor să reziste în frig la minus nu stiu câte grade, pentru că au primit și ceva de mâncare)

4.Persoanelor care au împărțit și încă mai împart ceai cald în fiecare zi la Universitate. (un articol despre asta AICI) (același lucru: important e că protestatarii au niște ceai cald cu care să se încălzească, nu contează cine a trimis ceaiul; ceaiul susține protestul, ceaiul contribuie la înlăturarea dictatorului Băsescu, ceea ce e un lucru bun; hai să nu mai facem filozofia ceaiului aiurea :) ).

5.Nicolae Prața – singurul protestatar anti-băsescu din Baia de Arieș. Respect lui! (video mai jos) Rușine celorlalți locatari din Baia de Arieș!

Update 17 feb 2012> Singurul protestatar din Baia de Arieș, s-a oferit voluntar la deszapezire în Buzău. Detalii AICI.

Procurorul Florin Roman sustine protestele din toată țara

Procurorul Florin Roman sustine protestele 

pizza pentru protestatari piata universitatii, universitate, 26 ian 2012; atitudini.wordpress.com

Pizza pentru protestatarii din Piața Universității, 26 ian 2012; atitudini.wordpress.com

ceai cald pentru protestatarii de la universitate, exclusivenews.ro

Ceai cald pentru protestatarii de la universitate; exclusivenews.ro

Update 1 aprilie 2012: Respect pentru preotul din Bârlad care a ieșit alături de oameni în stradă impotriva exploatării gazelor de șist. Nu doar că a ieșit în stradă pentru o cauză nobilă (perfect normal și democratic), dar a și vorbit foarte frumos, despre cum biserica nu ar trebui să tacă în momente de genul acesta, ci ar trebui să se implice. A povestit cum veneau oamenii la el în biserică și îl intrebau dacă e bine sau nu cu gazele de șist. Păcat că mulți preoți din România sunt preoți doar pentru bani, pentru vin, sau pentru poziție socială. Păcat că Patriarhia Română este o instituție cam la fel de coruptă ca și clasa politică. Noroc că mai există și preoți buni, cum este și acest nene de la Bârlad. Nu știu cum îl cheamă, a apărut într-o emisiune de-a lu’ Gâdea de curând.

Emilian, 25 ian 2012, ceicunoi.wordpress.com, updatat continuu

2 responses to “Respect pt locotenent Alexandru Gheorghe. Procuror Florin Roman.Romani adevarati.(pol11)

  1. TRADARE,TRADARE,TRADARE ,armata e apolitica daca are vena sa dea lovitura de stat restul e bla bla bla….

    • Nu inteleg cine zici ca a tradat ce? Locotenentul a facut ce a facut in interesul tarii, nu a tradat nimic. Teoretic, armata e apolitica. Insa in realitate armata este condusa de Basescu (prin reevaluatul Oprea si alti sclavi asemenea). oh well.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s