De ce sa NU votezi cu Stefan Florescu la primaria sectorului 6. Alegeri locale iunie 2012 (pol39)

de ce sa nu votezi stefan florescu candidat independent primarie sector 6 calendar ortodoxŞtefan Florescu este un nene care candidează independent pentru primăria sectorului 6. Iniţial spera că va fi susţinut de USL pentru că era teoretic bine cotat în sondaje, dar pe ultimul moment, USL-ul l-a desemnat pe Rareş Mănescu drept candidat oficial pentru primăria sectorului 6, şi astfel Florescu a rămas “pe dinafară”, ajungând să candideze ca independent. De ce NU trebuie votat acest individ citiţi în continuare:

Deşi Ştefan Florescu are un trecut controversat, membru PC, angajat în funcţii publice pe la sectorul 4, diferite afaceri ÎN SECTORUL 6 etc, nu stau să discut despre asta aici. Pentru că există argumente, mai simple  care să convingă orice om de bună credinţă să nu voteze cu acest individ.

Nu mă interesează chestiile legate de ANI (nu am încredere nici o secundă în această instituţie pentru că n-a făcut nimic de când există – detalii AICI). De asemenea nu mă interesează plângerile penale pe care i le-a făcut sau nu Biserica Ortodoxă Română, pentru că iarăşi nu am încredere în şefii acestei instiutuţii. Şi nici la ce face DNA-ul nu pun botul.

De ce să NU votezi cu Ştefan Florescu: 

1. A minţit la faza cu calendarele ortodoxe printate cu faţa lui şi împărţite prin sector

Nu mă interesează absolut deloc că şi-a pus poza pe un calendar ortodox. Oricine poate să facă chestia asta, care e problema? Reacţia BOR este mai mult decât penibilă. Important la toată chestia asta este că FLORESCU A MINŢIT.  A spus mai întâi că PRul lui a stabilit să pună şi poza, şi că nu e nicio problemă, că vrea să se identifice cu alegătorii, că e un cadou pe care il face locuitorilor sectorului 6 etc, pentru ca mai tarziu să mintă şi să spună ca de fapt calendarele au fost scoase de contracandidaţi. Urmăriţi filmuleţul de mai jos şi nu fiţi drogaţi la creier să credeţi că e pe bază de “pixelul albastru” (e vocea lui pe bune, sunt minciunile lui pe bune):


De asemenea, Florescu minte când spune că e “garantat Sorin Oprescu” (are şi afişe electorale pe care scrie asta, dar a împărţit şi fluturaşi electorali cu el şi Oprescu unul lângă altul – făcuţi în Photoshop). Sunt sigur că prima înţelegere asta a fost – Oprescu să-l susţină pe Florescu la primăria Sectorului 6, dar s-a schimbat treaba când a insistat PNLul pentru Rareş Mănescu, şi astfel toată lumea s-a rupt de Florescu, inclusiv Oprescu, inclusiv Androneasca, pomenită în filmuleţele de mai jos.

stefan florescu garantat sorin oprescu minciuna afise electorale sector 6 primarie iunie 2012, inpolitics.ro

stefan florescu minte ca il sustine sorin oprescu campanie afise electorale primaria sector 6, realitatea.net

brosura pliant afise electorale florescu minte ca il sustine oprescu la primaria sector 6, ceicunoi.wordpress.com

brosura pliant afise electorale stefan florescu minte ca e garantat oprescu la primaria sector 6, ceicunoi.wordpress.com

Sorin Oprescu se dezice total de Stefan Florescu, în așa fel încât să fie clar pentru toată lumea că e o MINCIUNĂ faptul că Oprescu îl susține pe Florescu (detalii AICI).

Atenţie: faptul că a minţit, pune la îndoială toate celelalte lucruri pe care le spune. De unde ştim că nu minte şi în celelalte lucruri pe care le spune?

2. A fost filmat cu camera ascunsă în timp ce “aranja lucrurile” în cel mai românesc stil posibil, exact “cum se face treaba” la noi în ţară, exact în stilul mafiot şi ordinar în care ne-au obişnuit cei de la PDL în ultimii ani.  Să înlocuieşti dezastrul de Poteraş cu un alt Poteraş (Florescu) ar fi o idioţenie. Nu e nevoie să mă credeţi pe cuvânt. Este suficient să urmăriţi filmuleţele de mai jos, care repet, nu sunt cu pixel albastru. Sunt pe bune, nu fiţi drogaţi la creier să credeţi altceva. Este vocea lui, şi ce spunea la un moment dat în filmuleţ (că îşi deschide sediu mare de campanie pe Bd. Uverturii) s-a adeverit – are ditamai sediul pe Bd. Uverturii (poze AICI).

Detalii despre filmuleţe: încercaţi să ignoraţi faptul că au fost prezentate la OTV de Dan Diaconescu, împreună cu propriile lui interpretări destinate oamenilor foarte inteligenţi care îl urmăresc. Săriţi peste părţile alea, şi uitaţi-vă pe cum vede Florescu lucrurile, cum vorbeşte, cum acţionează, ce are de gând şi cum plănuieşte să cumpere voturi etc. Uitaţi filmuleţele:

Primul filmuleţ – într-o cafenea ceva. De la min 13:15 apare şi faţa lui pe video. Eventual uitaţi-vă începând de acolo dacă nu îi recunoaşteţi vocea…

Al doilea filmuleţ – într-o maşină:

Teoretic pentru orice om de bună credinţă, acest mod de a “aranja” lucrurile, atât de întâlnit la toţi politicienii ăştia de care ne-am săturat, ar trebui să fie suficient ca să nu îl voteze pe acest individ.

Publicul țintă al lui Florescu este reprezentat de oamenii de vârsta a doua și a treia, cu o situație financiară precară, religioși și nu foarte inteligenți. Cam același public pe care se bazează și Dan Diaconescu. O poză relevantă la o sfeștanie făcută de Florescu la sediul imens de campanie din Bd. Uverturii:

stefan florescu sediu campanie electorala alegeri locale iunie 2012 primaria sectorului 6 sfintit preot, ceicunoi.wordpress.com

“Omu’ lu’ Dumnezeu!” – Hrană pentru proști! (Superb!)

 

Alte detalii despre Florescu aici:

http://geotax.wordpress.com/2012/03/31/stefan-florescu-cetatenii-sectorului-6-si-situatiunea-economica/

Citeşte şi:

Detalii despre corupția si incompetenta lui Poteraș AICI!

De ce să NU votezi cu Poteraş la primăria sectorului 6

GALERIE FOTO cu AFISE ELECTORALE Bucureşti + comentarii. Bani campanie PDL, USL, UNPR, PPDD (pol44)

Alegeri 2012 – lista candidati primaria sectorului 6. Cu cine votăm?

Alegeri locale 2012 sector 6 Bucuresti – de ce sa mergi la vot? Cu cine sa votezi? 

De ce să NU votezi cu Ştefan Florescu la primăria sectorului 6

De ce să NU votezi cu UNPR, PNG, PRM, PNTCD, PP-DD la alegeri 2012

Votam sau nu cu Rares Manescu la primaria sectorului 6? Argumente

Întâlnire-interviu cu Rares Manescu. Întrebari inainte de alegerile locale Sector 6


Emilian, 28 mai 2012, http://www.ceicunoi.wordpress.com 

One response to “De ce sa NU votezi cu Stefan Florescu la primaria sectorului 6. Alegeri locale iunie 2012 (pol39)

  1. Pingback: Garantat Sorin Oprescu! (no shit, Sherlock?!) « Livin' za drim

Spune-ți părerea aici: